Στέλιο πρεπει να βρούμε κατι για να ζεσταθούμε ετσι??????
Γιώργη μην νομίζεις θέλω πολύ να το ακουσω και εγω αλλα να πω την αληθεια θελω να παρω ενα 36αρι πρωτα να δω αν γυριζει!!!!Πιστευεις οτι ειναι καλη ιδεα να το προσπαθησω ή θα του κανω καμια ζημια επιπλέον???
Θα το γυρισεις με το κλειδι.
Εαν εχει λαδια μεσα (το πολυ-πολυ αλλαζεις και βαζεις ενα πολυ φτηνο 3κιλο μεσα) το βαζεις λιγο μπρος χωρις ψυγεια κτλ.Και με ελαχιστα καλωδια.ισα-ισα το ρευμα του ντιστριμπιτερ και το θετικο τις μιζας.μισο λεπτο να ακουσεις εαν δουλευει.
Λοιπόν σήμερα καταφερα να βγάλω το κάσωμα!!!!!Με την βοηθεια του αδερφού μου και με λίγη πατέντα τελικα κατέβηκε!!!!(βαρύ το ρημαδι ειδικα το μπροστινό μερος!!! ) Εκεινο που ειδα απο κατω ειναι οτι σαν να μην εχει και τόση σκουρια όση θα περίμενα!!!!Καποια νευρα εχουν αλλα απο την μεση και πισω φαινεται αθικτο!!!! Ιδού και κάποιες φωτο!!!!
και ο΄πως πάντα ο θανασάκης παρών!!!!
Σημερα βρηκα λιγο χρονο μνα ασχοληθω με την μηχανη!!!Δεν επιχειρησα να γυρισω την μηχανη(ασε που δεν πηρα 36αρι κλειδι) οπωτε λεω ας την ανοιξω να δω πρωτα τι παιζει και μετα την γυριζουμε (ετσι δεν θα την πληγωσω κιολας) Λοιπον εδω ειναι οι πρωτες φωτο αμεσως μετα το ανοιγμα!!!Να πω οτι θα περιμενα και χειροτερα αλλα δειχνουν να ειναι ενταξει!!!Ο 2ος και 4ος κυλινδρος κρατουσε νερο και ολιγον τι πετρελαιο και αρκετο αντισκωριακο που ειχα ριξει(νερο απο το πλυσιμο γιατι ηταν ολιγον τι και τα μπουζι λασκα).Αυριο πετρελαιο και τριψιμο και γυαλοχαρτι πολυ λεπτο γιατι εχει κατι σκουριες στα τοιχωματα!!!!
Σορυ για τις φωτο αλλα τραβηχτηκαν νυχτα και βιαστικα!!! Αυριο με περισοτερες λεπτομερειες!!!
Σημερα εν τέλει και η μηχανη off!!!!! Τωρα σιγα σιγα ολα τα κομματια θα συγκεντρωθούν και αφου τακτοποιηθούν γιατι, όπως βλέπετε λόγω του περιορισμενου χώρου και χρόνου που διαθετω, θα πάνε σε έναν ειδικό στα Μ38αρια όπου και με την βοηθεια του θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα!!!!
και δεν ειναι αλλος απο τον Γιάννη απο τα Μέγαρα!!!!!!!!!!!!!!
Σωστός χαρίδημε ο Γιάννης τηλεφωνικα αλλωστε που μηλάμε(θα εχω την τιμή και χαρά να τον γνωρίσω και απο κοντα αλλωστε)εχει πολυ καλη γνωση των Μ38!!!!!Πιστευω με την βοήθεια του θα εχω τελειο αποτελεσμα!!!!(δυστυχως ο χρόνος μου περιορίστηκε ακομα περισσότερο με την έλευση και του δεύτερου υίου οπωτες ολιγον τί χλωμό οι ελευθερες ωρες)
Λοιπόν μια ακόμη πρόοδος σήμερα! Αφαιρεθηκε σχεδόν το 90% του σασί και το μόνο που απομένει επάνω ειναι οι γραμμές απο τα φρενα και τα πετάλ!!!! Τις γραμμες τις αφησα προς το παρόν να τραβήξω καμια φωτο παραπάνω για το που πάνε και για τα πετάλ θα ηθελα να ρωτήσω λέτε να ειναι πααραιτητα να βγούν???
Εννοω οτι δεν πειραζουν σε κατι και την αμμοβολή οπότε λεω νε τα αφησω...δεν ξέρω πειτε μου!καποιες φωτο απο την όλη εργασία!!!
εδω ειναι το master cylinder και θα ηθελα γνωμη για το αν πρεπει να κρατηθεί η όχι!!!!
προσπάθησα να λύσω και τις σούστες αλλά ...... μιλάμε για το αγγούρι αυτές οι βίδες απο κάτω δεν λένε να ξεσφιξουν,,,μάλλον θα τα πάω σε κανα αερόκλειδο σε βουλκανιζατερ!!!!