johny4x4 wrote:Εκεινη η Αμαλία θα ανεβάσει κανενα άλλο βίντεο ή δεν έχει άρει την απαγόρευση ακόμα ο Μιχαλόπουλος?

ΔΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ όπως λέμε Ε.Σ.Ρ.!!!
johny4x4 wrote:Εκεινη η Αμαλία θα ανεβάσει κανενα άλλο βίντεο ή δεν έχει άρει την απαγόρευση ακόμα ο Μιχαλόπουλος?
Ρε π@πάρα γιατρέ, πάλι jimnyclub την κάνατε την εκδρομή;;;YJ ''The Doctor'' wrote: Να μερικα και παρακαλω ιδιαιτερως τον Drimon να τα δει με πολυ προσοχη για να ξερει τι εχει να αντιμετωπισει![]()
![]()
![]()
ναι ... και θαρείς πως θα σε λυπηθούνε?Drimon wrote:Υ.Γ.: Με περισσότερα από τα παιδιά εκεί έχουμε γνωριστεί στην εκδρομή που είχε κάνει η λέσχη σας στην Β. Εύβοια πέρυσι τον χειμώνα.
Συγνώμη τώρα..........περιμένεις απάντηση του Θοδωρή για αυτά τα βιντεάκια που έβαλες;;YJ ''The Doctor'' wrote:georgexj wrote:ρε τρελογιατρε που ειναι τα υπολοιπα βιντεακια που ειπες οτι θα ανεβασεις???
Ρε παιδια θα ειχαν ανεβει απο χθες αλλα το χαζοιντερνετ σερνεται εδω και δυο ημερες.
Να μερικα και παρακαλω ιδιαιτερως τον Drimon να τα δει με πολυ προσοχη για να ξερει τι εχει να αντιμετωπισει![]()
![]()
![]()
τα υπολοιπα μολις ανεβουν
Ο ΓΚΑΒΑΚΑΣ................georgexj wrote:πηρε αλλο τωρα.το εχει γραψει κιολας εδω μεσα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εσένα ποιος σου μίλησε μωρή πορδή;;;antonisxj wrote:ναι ... και θαρείς πως θα σε λυπηθούνε?
κανείς. έχεις προβλημα?Drimon wrote:Εσένα ποιος σου μίλησε μωρή πορδή;;;antonisxj wrote:ναι ... και θαρείς πως θα σε λυπηθούνε?
Δεν έχει πάρκο εδώ....antonisxj wrote:άντε να ταϊσεις τα παπάκια στο πάρκο και άσεμε εμένα.
να ταίσεις τους γλάρους τότε...Drimon wrote:Δεν έχει πάρκο εδώ....antonisxj wrote:άντε να ταϊσεις τα παπάκια στο πάρκο και άσεμε εμένα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Παπαρα Ντριμονη εγω μιλάω για το έδαφος που έχεις να αντιμετωπίσεις και οχι για τα Suzuki του club μας, αυτά σε έχουν για προγευμα.Drimon wrote:Ρε π@πάρα γιατρέ, πάλι jimnyclub την κάνατε την εκδρομή;;;YJ ''The Doctor'' wrote: Να μερικα και παρακαλω ιδιαιτερως τον Drimon να τα δει με πολυ προσοχη για να ξερει τι εχει να αντιμετωπισει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Με περισσότερα από τα παιδιά εκεί έχουμε γνωριστεί στην εκδρομή που είχε κάνει η λέσχη σας στην Β. Εύβοια πέρυσι τον χειμώνα.