6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
Re: 6th Thessaloniki Adventure Trophy 17-20 Nov 2011
ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ TRIAL???? ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. Η Κ Ο Ρ Δ Ε Λ Ι Α Σ Τ Ρ Α!!!!!!!!!!!!!!!
1ον Μην γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να γκαρίζεις στο τηλέφωνο μπορεί να φτάσαμε σε κάποια ηλικία αλλά δόξα τον ύψιστο μπορούμε να διαβάζουμε και με πεζά γράμματα(ειναι αυτα που αν στο πληκτρολογιο-αυτο το τελάρο με τα πολλά τετράγωνα και παραλληλόγραμα κουμπάκια κατω απ το μεγαλο παράθυρο που φεγγει(οθονη κοινως) -ξεπατήσεις το CAPS LOCK κουμπάκι στα αριστερά του πλαισίου του τελάρου που δεν φεγγει με τα πολλα τετράγωνα και παραλληλόγραμα κουμπάκια οπως περιέγραψα και πιο πανω!)γραφει το τελλαρο που δεν φεγγει στο πλαισιο που φεγγει με μικρα (να αυτα δηλ: α β γ δ κλπ και οχι αυτα :Α Β Γ Δ καταλαβες ΜΠΟΥΦΟ;)mbg wrote:ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΜΑΝΩΛΗ ΠΟΣΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ TRIAL???? ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΙΣ ΛΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. Η Κ Ο Ρ Δ Ε Λ Ι Α Σ Τ Ρ Α!!!!!!!!!!!!!!!
2ον Αν ψήνεσαι για κορδέλες εχω μια σε ροζακί χρωματάκι κρατημένη για πολυ σκληρούς OFFROADERS δεν ξερω μόνο αν ταιριαζει με την φθινοπωρινή συλλογή των μεγέθους ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ στριγκακίων σου(για πορδοκόφτη εχουν ιμαντα ΑRB 38000 λιμπρων εξαιρετικής αντοχής και αποροφητικοτητος πορδογόνων δολοφονικών αερίων)το δε υλικό κατασκευής είναι μια πλεξη σε μορφή σακουλας απο ανθρακόνηματα και CEVLAR τελευταίας τεχνολογίας που αντέχουν ανευ διαρροής τεράστια ποσότητα υδαρών κοπράνων(ΤΣΙΡΛΑΡΑ κοινως)προερχομενη απο απότομη εκκένωση του τελευταίου τμήματος του παχέος εντέρου μετά απο τρόμο που προκαλείται απο ξαφνική εκτός προγράμματος περιδίνηση αυτοκινητου τυπου 4χ4!
3ον Τον Μανώλη που τον θυμηθηκες τωρα ξαφνικα τελειώσαν τα άλλα ινδάλματα σου που ειχες αφίσσες πανω απ το προσκεφάλι σου κι έκανες τον σταυρό σου καθε βράδυ και παρακαλούσες τον θεο αν μεγαλώσεις κι είσαι και καλό παιδάκι (και χάσεις και κανα 752 κιλά) να γίνεις καποτε σαν κι αυτούς(και χρησιμοποιούσες και τα κύπελά τους και σαν φόβητρο για άλλους οδηγούς);θα ξεχάσουμε τωρα τι φοβόμασταν και με τι τρομάζαμε μικροί;Αει σιχτιρ πια μας αναστάτωσες τον ψυχισμό μας παραμονές αγωνων χαμενοπάρταλε ανδρα!
Που εισαι βρε πουλακι μου. Σε πεθυμησα. Αντε να ξεκατινιαστουμε λιγο να φυγει η πικρα. Αν και με τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ πρωθυπουργο δεν πρεπει να φοβομαστε. Εχει το πακετο. Εχει την φωνη του πατερα του το υψος του παππου του και το ..ουνι της μανας του.
Αχ ναι γούπη-αλούπη μου κι εγω σε πεθύμησα μου λείψαν τα επικά μέσω ..."το και χι και 4 "που λεγε κάποτε ο γνωστος αντιπρόσωπος κάθετης μονάδος αυτοκινήτων και παλαίμαχος(προ παντόφλας και μνημονίου εποχής)αγωνιζόμενος,μπινελικια μας! Ειμαστε κοντά ενάμιση μηνα πριν τον αγωνα μας που κατά πως λενε οι φήμες φέτος θα ταρακουνήσει τα δεδομένα των τρόφυ (τρέμε TRANSYLVANIA και κομη ΔΡΑΚΟΥΛΑ)μιλάμε για πολύ ωραία πράγματα και πολυ δύσκολα(για λεπτομέρειες επι των διαδρομών γενικότερες πληροφορίες και αναλυτικότατους χάρτες και ROAD BOOK οχι μονο αυτού του αγώνα αλλά και τα επόμενα 14 ΕΒΡΟΣ και ΤRΑΝSΥLVΑΝΙΑ TROPHY απευθυνθήτε κον Θεολογη Γεωργιο και Ματσικιδη κούτσαβλον διαρκής παρακαταθήκη πληροφοριών μεγαλύτερη απ την βιβλιοθήκη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ) αλλα απ οτι βλεπω στο forum ακομα ολοι κοιμουντε ούτε ενα καντηλογαμητήρι της προκοπής δεν πέφτει μου φαίνεται μόνο εσυ κι εγω πουστλικιάζομαστε!πούναι οι παλιές καλές εποχες πού πεφταν τα κουρντίσματα και τα φτυσίδια και τα μπινελίκια της ΑΡΚΤΟΥ;πουναι ρε οι ποτίστρες μας πουναι αυτοι που κρώζαν και σκούζαν για αδικίες για κοντά πλεονεκτούντα σασιά και μακριά υστερούντα στην χάραξη των διαδρομών πούναι ρε τα PAJERO του Εβρου που ναι ο Χαρουλης με τον πυραυλο τον Θανο τον συνοδηγάρα του ο Μπακιρτζης πούναι ο Μιχαλακης κι ο τρελοΖλατκος απ τους πιο θεαματικους οδηγούς που πέρασαν ποτε απ τα τους αγωνες πουναι ο Ματσικ με τον Παντελη το ΚΟΥΡΕΛΙ που παντα λιγο πριν την εκκινηση διαπιστωνε οτι ηθελε ενα ημιαξονιάκι αλλαγη και μια μικροεπισκευή το σαζμάν και ο κινητήρας πουναι ο Γκουγκου ο ξανθος απ την Καβάλα ο Παραγιος ο Γωγος με την πολύτιμη για ολους μας σοφία και ηρεμία του πούναι το εξημερωμένο αγριογούρουνο εκ Δράμας (ο Βασιλαρας ο Ατσαλομάσης) ο Αγγελος με το χάρβαλο το σαμούρι που πάντα κατάφερνε να διακρίνεται ετσω και χωρίς λάστιχα και χωρίς αναρτηση ο Μιχαλης ο Μουρατ (Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ SPOTTING) ο Κωστακης ο Σιρρος που ρχόταν σε κάθε αγώνα και με αλλο αμάξι!και ποσοι αλλοι μάγκες με 32 κιλα αρχιδια οδηγοί και συνοδηγοί που ας με συγχωρήσουν μου διαφεύγουν τωρα εχουν πνιγει απ την καθημερινότητα και τα προβλήματα κι οχι μόνο δεν τρέχουν αλλα ουτε γράφουν κατι στο φορουμ!μου φαίνεται μόνο εσυ κι εγω θα μείνουμε να γαμοσταυριζόμεθα μπάς και κουνηθούν λιγο τα αίματα και ξυπνήσουν τα πνεύματα(ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΙΞΕ ΜΟΥ ΠΟΥΣΤΛΟΥΚΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΒΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΟΥΡΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΤΙΛΙΑΣΤΩ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΣ)mbg wrote:Που εισαι βρε πουλακι μου. Σε πεθυμησα. Αντε να ξεκατινιαστουμε λιγο να φυγει η πικρα. Αν και με τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ πρωθυπουργο δεν πρεπει να φοβομαστε. Εχει το πακετο. Εχει την φωνη του πατερα του το υψος του παππου του και το ..ουνι της μανας του.
Επίσης με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα οτι επιτέλους βρηκες το κουμπάκιον caps lock στην αριστερη πλευρα του πλαισίου που δεν φέγγει με τα τετράγωνα κουμπάκια,που οταν το ξεπατήσεις μπορείς να βγάζεις στο άλλο το πλαίσιο που φεγγει,τα μικρά (πεζά)γραμματάκια και τωρα οταν γραφεις κανεις δεν νομιζει οτι γκαριζεις!και εις ανώτερα Μπούμπη μου!
- friar
Πληροφορική δι' αλληλογραφίας Τεύχος Βου. 

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
...kyr wrote:Ποίημα με τίτλο:Φίλε οδηγέ έβαλες φλάς στη μπαταρία σου ;
Και ο Jose κορδώνεται , στον Κανιμά την μπαίνει,
πως ούτε σε γεφυροπλάστιγγα το G δεν ανεβαίνει.
Και ποιός μιλάει ο 3τόνος , που βλάβες όλο βγάζει,
το φωτοκλάξον άφησε, όλα τα άλλα τα αλλάζει.
να διευκρινήσεις τάχιστα
ποιος ειναι ο σιδερόμαζας
που εχει 3 τους τονους
γιατί ο...ΜΕΡΚΕΛ σήκωσε
πολυ ψηλά τους τόνους
και ποίος ειναι ο χλεχλές
που ολο βλάβες βγάζει
ο μάστορας μου αφήνιασε
καντήλια κατεβάζει
"...σαραντα αγώνες έβγαλε
το τζιπ σου το ρημάδι
κι εγω πουλι μου δεν εσφιξα
ουτε ενα παξιμάδι!"
-Σπόντα για μας δεν έριξε
ησύχασε παληκάρι
για τον χοντρέλο μαλλον ητανε
πουχει βαρύ ποδάρι
πιστεύω δεν διατύπωσε
σωστά την πρόθεσή του
μαλλον για αλλον ήτανε
βαριά η έπιθεσή του!
το...μαυρο ΚΤΕΛ φημίζεται
για μακρινά ταξίδια
και μες τα γκρέμια πύραυλος
οταν τα "G"βγαζουν βαρίδια
φτανει τωρα ηρέμησε
ο αλλος θαχει λυσαξει
το αμαξι του το εκοψε
σαμπως και θα μου μοιαξει
εγω οδηγωντας πηγαινα
στις πιστες για να τρεξω
οδηγωντας παλι εφευγα
χωρις... βρακι να βρεξω
αλλοι το ψιλοσκέφτονται
στα τρόφυ πως θα φτάσουν
και αν το οδηγήσουνε
στο GO μήπως σπάσουν!
Για να μην μαλώνετε ποιός είναι πιο βαρύς (G ή Cherokee), ετοίμασα ένα νέο project και το έστειλα στα παιδιά απ'το BBC να το δοκιμάσουν:
http://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic
Χρήστος Κυριακόπουλος
Χρηστο το συγκεκριμενο οχημα στο μυαλο μου φερνει.....ΙΩΣΗΦ!!!!!!!!kyr wrote:Για να μην μαλώνετε ποιός είναι πιο βαρύς (G ή Cherokee), ετοίμασα ένα νέο project και το έστειλα στα παιδιά απ'το BBC να το δοκιμάσουν:

Υ.Γ η χομπυ θα ειναι σουπερ φετος να ξερεις....