Εύχομαι να έχεις μια εύκολη και συνάμα όμορφη ανακατασκευή...
Θα είναι πολύ όμορφα να την μοιραστούμε μαζί σου.
Επίσης παίρνω και εγώ κουράγιο για να πάρω και εγώ ένα GAZ 66 (Σοβιετικό μικρό 4χ4 φορτηγό) το οποίο ζαχαρώνω αρκετό καιρό
Η αρχή έγινε εχθές Κυριακή 11/9 (σημαδιακή ημέρα, λέτε )
όπου εγω και ο Γιάννης πήραμε τα Μ38αρια!!!! επόμενο βημα απο εμενα να το κατεβάσω Λαμία και μετά βλέπουμε, αρχικά σε παρκινγκ και μετά αναλόγως τον χρόνο και τα οικονομικα προχωράμε!!!
Εδώ κάτω στον χωρο του Γιάννη όπου τα αφήσαμε για λίγο!!! Να σημειώσω ότι στην διαδρομή μας για την Ροδόπολη ειχαμε και τον Φραγκίσκο (frank) όπου ανταλλάξαμε απόψεις γυρω απο τα....τζιπάκια.. εμ τι άλλο!!!! (αντε και καλορίζικα τα ανταλλακτικα Φραγκίσκο!!!!)
Δεξιά ειναι το τζιπακι του Γιάννη:
Επιτέλους στο σπίτι του!!!!Υστερα απο καμποσο καιρό (ευχαρισθω τον Γιαννη Καλυμνο για την ευγενικη παραχώρηση του γκαράζ του όλο αυτό το χρονικό διαστημα που το είχε εκει).Λοιπόν σε πρωτη φάση ενα καλο πλύσιμο με το πιεστικό για να βγουν (τι να βγουν μηλαμε για τα χρωματα....) εστω και λίγο οι ξεραμένες μπογιές που ειχε και ηταν καμένες απο τον ήλιο!!!!
Καθάρισμα και της μηχανής για να μπορούμε αργότερα να βάλουμε και κανα χεράκι επάνω!!!!(αλλα μάλλον για πολυυυυυυ αργότερα....) Πάντως όντως αυτό που μου είπε και ο Γιάννης ύστερα απο μια λεπτομερή ματιά ειδικα στον κινητηρα παρατηρείς την γνησιότητα όλων των κομματιών σε τάξει!!!Μεχρι και το καρμπυρατερ εχει ενα ταμπελάκι επάνω με κατι νουμερα!!!
Εδω κάποιες φωτο!!!!
Μάλιστα εκει που το καθάριζα βρηκα και αυτο το ταμπελάκι απο τον Ελληνικό Στρατό προφανώς