Drimon wrote:Nicolas wrote:
Εγώ ετοιμαζόμουν να περάσω ΚΤΕΟ τον "ταρζάν"
ποιον?????

Drimon wrote:Nicolas wrote:
Εγώ ετοιμαζόμουν να περάσω ΚΤΕΟ τον "ταρζάν"
Αυτόν που σε κάνει να παραμιλάς.............georgexj wrote: ποιον?????
Κάτσε, το ξανασκέφτομαι.YJ ''The Doctor'' wrote: - Ο Nicolas μας 'εγραψε' και δεν ερχεται
να επισημάνω ότι όλο αυτό είναι πρόταση. ίσως κάτι αλλάξει στις επόμενες 2-3 μέρες οπότε ακόμα περιμμένουμε λιγάκι.antonisxj wrote:αγαπητάμου καγκουράκια καλημέρα.
έχω νέα να σας ανακοινώσω.
Εχθές βράδυ μίλησα με τον συνκάγκουρα Lker (Λευτέρη) ο οποίος μου πρότεινε το εξής:
Ο Λευτέρης έχει λίγο έξω απο τη Λάρισσα ένα σπίτι όπου μπορεί να φιλοξενήσει σε κρεβάτια και καναπέδες περίπου 11 άτομα. Επίσης σε στρωματσάδα εντός του σπιτιού μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1500άτομα![]()
Δείχνοντας λοιπόν την ευαισθησία του στην κρίση που μας δέρνει και την αγάπη του πρός τον καγκούρικο τρόπο ζωής, μας προτείνει όσοι θέλουμε να μείνουμε στο φτωχικότου. όσοι πάλι, θέλουν να μείνουν σε ξενοδοχείο μπορεί ο doctor να βρεί φτηνό ξενοδοχείο κάπου κοντά.
απ'ότι μίλησα με τον doctor δεν έχει κανένα προβλημα με όλο αυτό και μάλιστα μου είπε ότι οι ξενώνες που θα βρίσκαμε θα είχαν λίγο τσουχτερή τιμή, σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει στις παλιότερες συναντήσεις.
ανανεώνω λοιπόν τη λίστα και παρακαλώ δίπλα στα ονόματα να βάζουμε και ποιοί επιθυμούν να μείνουμε στο εξοχικό του Λευτέρη.
ευχαριστώ και παρακαλώ να μην ξεφύγουμε πάλι απο το θέμα.
Βλέπω ότι η κατάστασή σου επιδεινώνεται.Μετά το καμάκι στον Νικόλα έβαλες πλώρη για ομαδική παρτούζα που θα γραφτεί στα χρονικά.antonisxj wrote: Ο Λευτέρης έχει λίγο έξω απο τη Λάρισσα ένα σπίτι όπου μπορεί να φιλοξενήσει σε κρεβάτια και καναπέδες περίπου 11 άτομα. Επίσης σε στρωματσάδα εντός του σπιτιού μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 1500άτομα![]()