Ποιο Μ/Τ?
Ποιο Μ/Τ?
Σε 30χ9.5χ15 ποιο MUD ειναι ποιο ασφαλες σε βρεγμενη ασφαλτο;
KIA SPORTAGE 2.0 '99 FRONT/REAR PROTRACK LOCKER, R&P 5,29:1 T-MAX6500LBS
Re: Ποιο Μ/Τ?
Cooper STT
και όσο και αν φαίνεται περίεργο, fedima...
Δοκιμασμένα.
και όσο και αν φαίνεται περίεργο, fedima...
Δοκιμασμένα.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
κ τα B/F goodrich KM2 πολυ καλα!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος απο τα cooper stt και έκανα πολλά ταξίδια σε βροχές και χιόνια , μην περιμένεις πολλά στις λάσπες αλλά για κάθε μέρα είναι super
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Εγώ φίλε Μάνο τα έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω και μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα πώς την πιο μαλακή γόμα την έχουν με διαφορά τα Malatesta. Τα Cooper STT είναι η καλήτερη λύση άν θές μή αναγωμομένο λάστιχο, αλλά σάφώς και η πιο ακριβή! Η συμπεριφορά τους στο βρεγμένο είναι καλή ακόμα και μετά απο ένα χρόνο χρήσης, αλλα και πάλι είναι μακριά απο το κράτημα που έχουν τα Malatesta, ειδηκά στο βρεγμένο!!! Όπως είπε και ο sirros στις λάσπες τα Cooper δέν είναι για πολλά πράγματα. Και εδώ τα Malatesta είναι καλύτερα, εκεί που υστερούν όμως μπροστά στα Cooper είναι στα επιπεδα θορύβου, όπου είναι λίγο πιο θορυβώδη. Δέν μπορούμε να τα έχουμε όλα όμως έε? Τα Fedima που ανάφερε ο Νικόλας θα τα έβαζα τρίτα στην σειρά και στο τέλος (τέλος-τέλος όμως...) τα BF Goodrich. Η επιλογή δική σου...
-
Μάνο καλημέρα .manos77 wrote:Σε 30χ9.5χ15 ποιο MUD ειναι ποιο ασφαλες σε βρεγμενη ασφαλτο;
Εάν σε περίπτωση που ενδιαφέρεσε ακόμα , μπορώ να σου προτείνω σε αναγόμωση το πέλμα του STT της COOPER και σε διάσταση 235/75R15 πολύ κοντά σε αυτή που ψάχνεις .
malatesta πολυ καλο μεχρι τέλους
BFG MT2 = fola
BFG MT2 = fola