Λάθος διατύπωση. Έπρεπε να γράψεις "χθες πήγε το jimnyclub μια βολτίτσα και ακολουθήσαμε κι εμείς..."YJ ''The Doctor'' wrote:Καγκουρες, χθες πηγαμε καποιοι απο το club βολτιτσα.....
Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Ε' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ
- YJ ''The Doctor''
[quote="Drimon
Λάθος διατύπωση. Έπρεπε να γράψεις "χθες πήγε το jimnyclub μια βολτίτσα και ακολουθήσαμε κι εμείς..."
[/quote]
Ποσταρω μονο τετοια για να παιρνεις θαρρος και να ερθεις, γιατι αμα βαλω αλλες θα μας λες παλι για ελιες...
( ασε που σε περιμενουν και τα δικα μας Jimny ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ
)
Λάθος διατύπωση. Έπρεπε να γράψεις "χθες πήγε το jimnyclub μια βολτίτσα και ακολουθήσαμε κι εμείς..."
Ποσταρω μονο τετοια για να παιρνεις θαρρος και να ερθεις, γιατι αμα βαλω αλλες θα μας λες παλι για ελιες...
( ασε που σε περιμενουν και τα δικα μας Jimny ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
ΑΜΑΝ!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:ασε που σε περιμενουν και τα δικα μας Jimny ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΑ ΤΖΙΜΝΑΚΙΑ!!!!! σαν να βλέπεις παιδάκια να τσακώνονται και μετά να τα ξαναβρίσκουν και να τρώνε παρέα τα γαριδάκια τους!!!!!
Γειάσου ρε Ντριμόνη με τα ωραία σου.!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
Εγώ τον αρχί θέλω, μια βδομαδούλα, για βοήθεια στις ελιές και πάω μετά όπου θέλετε.YJ ''The Doctor'' wrote:.....θα μας λες παλι για ελιες...![]()
βρε τρομπα, αν ερθω να μαζεψω ελιες, τη μεσημου που θα την αφησω?Drimon wrote:Εγώ τον αρχί θέλω, μια βδομαδούλα, για βοήθεια στις ελιές και πάω μετά όπου θέλετε.YJ ''The Doctor'' wrote:.....θα μας λες παλι για ελιες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anyway, θα ειμαι μαλον Ναυπλιο απο τις 11 Νοεμβρη. τα λεμε εκει!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
Γιατρε πιο μεγάλα χαντάκια να βρείτε!!να βάλουμε τον ντριμονη μέσα για μπάζωμα κ να τον αφήσουμε εκει!!

- YJ ''The Doctor''
georgexj wrote:Γιατρε πιο μεγάλα χαντάκια να βρείτε!!να βάλουμε τον ντριμονη μέσα για μπάζωμα κ να τον αφήσουμε εκει!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν χριαζεται....θα φερω ενα φτυαρακι της κορης μου που εχει για την παραλια ( απο το jumbo ), θα ανοιξουμε ενα χαντακακι 5cmx25cmx10cm ( δεν χρειαζεται και μεγαλυτερο ) και θα το παραχωσουμε εκει.
Σιγα μην τρεξω να ψαξω χαντακι για κανονικα αυτοκινητα. Jimny εχει
The Donkey tube chassis
Κανόνισε μην μείνεις εσύ στα "ισιώματα" και άσε τα χαντάκια για εμένα.georgexj wrote:Γιατρε πιο μεγάλα χαντάκια να βρείτε!!να βάλουμε τον ντριμονη μέσα για μπάζωμα κ να τον αφήσουμε εκει!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου θυμίσω γιατρέ ότι στην προηγούμενη, που εσύ δεν ήρθες, σ' ένα χαντάκι που εγώ το προσπάθησα κάποια ψυχή εδώ μέσα πήγε από δίπλα (από τις καλαμποκιές η κοτούλα!!!).YJ ''The Doctor'' wrote: Σιγα μην τρεξω να ψαξω χαντακι για κανονικα αυτοκινητα. Jimny εχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία πραγματα βλέπω
Ρε doc ... ο παντελής πήρε σαμούρι ?
Ρε doc ... ο παντελής πήρε σαμούρι ?
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk