τώρα που το ξαναβλέπω... τελικά έχω πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.georgexj wrote:ελα να θυμηθουμε λιγο τον υποποταμο απο την πρωτη συναντηση που μονο αυτος επιχειρησε να ανεβει εκει !!!
http://www.youtube.com/watch?v=1vhvS2uUkR8&NR=1

τώρα που το ξαναβλέπω... τελικά έχω πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.georgexj wrote:ελα να θυμηθουμε λιγο τον υποποταμο απο την πρωτη συναντηση που μονο αυτος επιχειρησε να ανεβει εκει !!!
http://www.youtube.com/watch?v=1vhvS2uUkR8&NR=1
εγω τι ναπώ που πρέπει να βάλω τα πετρέλαια του υποπόταμου και τα πετρέλαια του καραβιού Χανιά-Πειραιάς και τούμπαλη?YJmud wrote:Γιατι να μην υπαρξει και μια γυρω απο την Αττικη ή και στην Πελοποννησο?
Εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τιποτα.Αν ειναι να ερθω θα ενημερωσω.Παντως μια "φαγουρα" την εχω!!!!georgexj wrote:καλα παμε για αρχη.αντε κ οι υπολοιποι να θυμηθουμε τις παλιες συναντησεις μας με ολους τους καγκουρες!!!αντε να βλεπω ονοματα.λειπουνε βασικα στελεχοι!!τα παιδια απο τον αγιο κωνσταντινο θα τα ειδοποιησουμε???
-ΤΣΕΛΙΟΣ
-ΚΩΣΤΑΣ
-ΓΙΑΝΝΗΣ
-ΒΡΑΖΗΛΙΑΝΟΣ
-..............................
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τιποτα.Αν ειναι να ερθω θα ενημερωσω.Παντως μια "φαγουρα" την εχω!!!!georgexj wrote:καλα παμε για αρχη.αντε κ οι υπολοιποι να θυμηθουμε τις παλιες συναντησεις μας με ολους τους καγκουρες!!!αντε να βλεπω ονοματα.λειπουνε βασικα στελεχοι!!τα παιδια απο τον αγιο κωνσταντινο θα τα ειδοποιησουμε???
-ΤΣΕΛΙΟΣ αυτος θα ερθει στανταρ εστω κ δεμενος![]()
![]()
-ΚΩΣΤΑΣ 100% δεν εχει ληψει ποτε αντε Κουρελι kiteman
-ΓΙΑΝΝΗΣ 100% δεν εχει ληψει ποτε
-ΒΡΑΖΗΛΙΑΝΟΣ αφου την εχεις τη φαγουρα ελα να σε ξυσουμε........
-..............................![]()
![]()
johny4x4 wrote:ΚΑγκουρακια καλο φθινώπορο να έχετε!
πως περασατε το καλοκαίρι σας;;
Αφηστε με να φανταστω!!!
Offroad offroad offroad!!!!!!
Ετοιμάζεστε και για καγκουροσυνάντηση βλέπω!!! Ετσι!!!
Στην αρχη μου έλεγε ο δον κατι για Εβοια και απορουσα!!! Νόμιζα οτι δεν ακουω καλά αλλα τώρα μπηκα και είδα για Λαρισα και ησύχασα!!! Νόμιζα οτι είχατε αρωστήσει και θέλατε να κάνουμε μόνο τοσα λίγα χιλιομετρα μέχρι την Ευβοια!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την επόμενη καγκουροσυνάντηση που θα την κάνουμε κάτω σε εμας θα σας στείλουμε πληρωμένα φορτηγα να μεταφέρετε τα αυτοκίνητα σας κάτω μιας και δεν θα έχουμε εξοδα για βενζινες εμείς!!!!
Αντε καλή μερα καγκουρες και καλή εβδομάδα!!! Καλη οργάνωση!!!! Φιλάκια!