3o WILD TERRAIN ΚΩ 3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Re: 3o WILD TERRAIN ΚΩ 3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
aspasto kai aleksisfero
ευχαριστουμε. απο τους πιο δυσκολους αγωνες που εχω συμετασχει. μπραβο σε ολους

Η λεσχη Κω διοργανωσε εναν υπεροχο,δυσκολο,με αντρικα εμποδια αγωνα καλυτερο απ οτι ελπιζαμε!!!
Σαν αγωνιστικη ομαδα ευβοιας το καταευχαριστηθηκαμε.
Οσο για τη φιλοξενια δεν τη νοιωθουμε πια γιατι μας εχουν κανει να αισθανομαστε σαν στο σπιτι μας.
Οι ντοπιοι οδηγοι και αυτοκινητα εχουν περασει σε αλλο επιπεδο απο το περσινο wild terrain του νησιου!
Μαχη geo-σκορπιος .1-0 (ο σκορπιος ψοφησε...)
Ευχαριστω προσωπικα το Βαγγελη Κουζουκα που μου εδωσε ημιαξονιο και με παροτρυνε να το φτιαξω ενω το ειχα παρατησει,του αδερφους Σκαρλου που μου διεθεσαν το κινητο συνεργειο τους, το Μερκουρη απο Σαντορινη που με πηγε με το μηχανακι του να βρω ηλεκτροκολληση.
θα συμβουλευα τους αγωνιζομενους να μην χασουν το 4ο wild terrain Κω το 2012...
Εμεις καλα να ειμαστε δηλωνουμε συμμετοχη απο τωρα!
Σαν αγωνιστικη ομαδα ευβοιας το καταευχαριστηθηκαμε.
Οσο για τη φιλοξενια δεν τη νοιωθουμε πια γιατι μας εχουν κανει να αισθανομαστε σαν στο σπιτι μας.
Οι ντοπιοι οδηγοι και αυτοκινητα εχουν περασει σε αλλο επιπεδο απο το περσινο wild terrain του νησιου!
Μαχη geo-σκορπιος .1-0 (ο σκορπιος ψοφησε...)
Ευχαριστω προσωπικα το Βαγγελη Κουζουκα που μου εδωσε ημιαξονιο και με παροτρυνε να το φτιαξω ενω το ειχα παρατησει,του αδερφους Σκαρλου που μου διεθεσαν το κινητο συνεργειο τους, το Μερκουρη απο Σαντορινη που με πηγε με το μηχανακι του να βρω ηλεκτροκολληση.
θα συμβουλευα τους αγωνιζομενους να μην χασουν το 4ο wild terrain Κω το 2012...
Εμεις καλα να ειμαστε δηλωνουμε συμμετοχη απο τωρα!
Τελος και αυτο ,συγχαρητήρια στα παιδιά που τα κατάφεραν σε αυτό το αρκετά δύσκολο τερέν.εμενα δυστυχώς ενας αρκετα μεγαλούτσικος βράχος μου έκοψε τη φόρα, και οχι μονο
αυτα υπάρχουν τι να κάνουμε ,του χρόνου ελπίζω να τα καταφέρω να ξανα παω
Ενα βιντεακι που βρηκα απο των αγωνα
http://www.youtube.com/watch?v=fe16XoGi ... r_embedded#

Ενα βιντεακι που βρηκα απο των αγωνα

- kostas_kos
Ευχαριστούμε όσους αγωνιζόμενους μας τίμησαν με τη παρουσία τους αλλά και τους θεατές από Εύβοια Σαντορίνη και Ρόδο
Ευχαριστούμε το ΔΟΑ Κω για τα κύπελα, το Δήμος της Κω για τη παραχώρηση φορτωτή αλλά και για τη παρουσία της Δημοτικής αστυνομίας, τη πυροσβεστική,την ALUPLAST ,τη VODAFONE , το "πρωινό καφέ" τους Ελληνες Διασώστες , τη Λέσχη Εφέδρων καταδρομών και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και εκτέλεση αυτού του αγώνα
.
Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες όλων
Ευχαριστούμε το ΔΟΑ Κω για τα κύπελα, το Δήμος της Κω για τη παραχώρηση φορτωτή αλλά και για τη παρουσία της Δημοτικής αστυνομίας, τη πυροσβεστική,την ALUPLAST ,τη VODAFONE , το "πρωινό καφέ" τους Ελληνες Διασώστες , τη Λέσχη Εφέδρων καταδρομών και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και εκτέλεση αυτού του αγώνα
.
Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες όλων
- kostas_kos