ρε Δόν τρελιάρη, δεν τα λές καλά.
καταρχάς τα μπλουζάκια τα έφτιαξε ο Αγγελος και εγώ δεν ήξερα τίποτα. όλοι φορούσαν τα ίδια και στο δικόμου είχαν γράψει "KING KAGKOURAS". απο όπου περνούσαμε καταλαβαίνεται τί γινόταν.
υπάρχουν βίντεο όπου μια δεκαριά άτομα φωνάζαμε "ΚΑ-ΚΑ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ"
υπάρχουν βίντεο όπου απο το μικρόφωνο μας φώναζαν "ΕΪ!!! ΕΣΕΙΣ!!! ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ!!! ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ?!!!" και έρχεται πληρωμένη απάντηση "ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ"
υπάρχει βίντεο όπου ο Αγγελος μου αφήνει το κύπελο στα πόδια και μου δηλώνει υποταγή.
όπως καταλαβαίνεται είμασταν ένα σόου και μόνο που υπήρχαμε εκεί τριγύρω
ο Αγγελος όταν του ζητήθηκε να τους πεί με ποιά λέσχη τρέχει, τους είπε ότι είναι απο "4Χ4 KAGKOURAS CLUB" και κατοχυρώθηκε εκεί.
το σωληνωτό είναι απλά απίστευτο... γενικώς όλοι παραμιλούσαν, δούλεψε πολύ καλύτερα απο ότι όλοι περιμμέναμε.
τελικά, αν και πρώτη φορά σε ζόρικη δοκιμή, βγήκε άντρας, και μάλιστα τζαμπουκαλεμένος
καθώς περπατούσαμε τα εμπόδια, φτάνουμε στο τελαυταίο ανέβασμα με σκαλοπάτια, με παίρνει ο Αγγελος πιό πέρα και μου λέει "εδώ θα το σηκώσω σούζα όλο, μέχρι το όριο, για πάρτυσου, κράτα τη φωτογραφική μαζί σου"
...
και τελικά, το super kagkouras, σηκώθηκε σούζα, έκοψε δεξιά το γρανάζι της πλύμνης και συνέχισε να ανεβαίνει με τρείς ρόδες...
Ως γνήσιος ακόλουθος του Βασιλιά κάγκουρα, κάτι έπρεπε να σπάσει. ΤΕΛΟΣ.