georgexj wrote:ο καγκουρας μανος στο φιλικο trail της ερετριας.κ απο πληροφοριες μου εσπασε τα ρεκορ παρολο που ητανε η πρωτη του δοκιμαστικη κ στην κ2 κ στην κ3!!μπραβο ρε καγκουρα.αλλα κανονικα επρεπε να εσπαγες.τι διαολο.τους αξονες του βασιλια φορας!!!πως γινεται αυτο???
τα συγχαρητήριά μου στο Μάνο τα έχω κάνει και τηλφωνικά.
όσο για τους άξονες... έβγαλα ένα συμπέρασμα. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
Εβίβα μου και καλόπιοτη.
georgexj wrote:ο καγκουρας μανος στο φιλικο trail της ερετριας.κ απο πληροφοριες μου εσπασε τα ρεκορ παρολο που ητανε η πρωτη του δοκιμαστικη κ στην κ2 κ στην κ3!!μπραβο ρε καγκουρα.αλλα κανονικα επρεπε να εσπαγες.τι διαολο.τους αξονες του βασιλια φορας!!!πως γινεται αυτο???
Ευχαριστώ πολύ αλλά
Μπορεί να μην έσπασα κάποιο άξονα αλλά το ντεπόζιτο το έκανα σαν πατημένο κουτάκι απο κόκα κόλλα.
Φίλε Μάνο, να είσαι σίγουρος ότι αν το πέρναγε αυτό ο Βασιλιάς μας θα είχε κόψει μέχρι και το σασί........
Δεν είναι τυχαία ο άρχων των Καγκουρέων......
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Μολις κυκλοφορισε η καινουργια μηχανη του Δον!!
Φίλε, αυτό μου θύμισε έναν Ελληνάρα που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο πριν απο καμιά δεκαπενταριά ίσως και παραπάνω χρόνια, και μάλιστα ο τύπος είχε κάνει και την άπαιχτη πατέντα!!!! Για να πάρει μπρός το μηχανάκι την φίλαγε στο στόμα!!!!!!!
aggas wrote:...και μάλιστα ο τύπος είχε κάνει και την άπαιχτη πατέντα!!!! Για να πάρει μπρός το μηχανάκι την φίλαγε στο στόμα!!!!!!!
Ε! στη μηχανή του Μιχαλόπουλου θα πρέπει να βάζει το πουλάκι του και αφού η τρύπα το αναγνωρίσει, τότε μόνο θα μιζάρει. επίσης ανάλογα τη στήση θα μετατρέπονται και τα άλογα της μηχανής. θα την κάνει μηχανή μεταβλητού ψ@λισμού!
aggas wrote:...και μάλιστα ο τύπος είχε κάνει και την άπαιχτη πατέντα!!!! Για να πάρει μπρός το μηχανάκι την φίλαγε στο στόμα!!!!!!!
Ε! στη μηχανή του Μιχαλόπουλου θα πρέπει να βάζει το πουλάκι του και αφού η τρύπα το αναγνωρίσει, τότε μόνο θα μιζάρει. επίσης ανάλογα τη στήση θα μετατρέπονται και τα άλογα της μηχανής. θα την κάνει μηχανή μεταβλητού ψ@λισμού!
antonisxj wrote: