ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Re: ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 4Χ4

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
kyr

Post by kyr »

Βέβαια κύριε Ιωσήφ μεγαλοφυές! Αν και αυτούς τους Dista και Μήλα πρώτη φορά τους ακούω, πρέπει να είναι τίποτα πιτσιρικάδες. Θα σου ήταν εύκολο να τους τυλίξεις στο εργατόσχοινο*.
Πάντως υπάρχουν κι άλλοι μεγαλοπαράγοντες που στήνουν αγώνες κύριε Ιωσήφ.
Ο Ράπτης έστησε το Έβρος τρόφυ, ο Μπογιατζής το Θεσσαλονίκη τρόφυ, ο mbg το wild terrain της Κομοτηνής , ο Κατσιμαλής κάτι trail ride και πάρα πολλοί άλλοι...
Όχι μόνοι τους , μαζί ήταν κι άλλοι. Μήπως ήσουν και εσύ μέσα τιτάνα;

ΑΛΛΑ , κανείς δεν κατάφερε να στήσει αγώνα που ούτε ΚΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!
ΤΟ φιλικό rallyraidtrophytrialwildterraintrailride67ώρεςάθλος στην Τραχανοπλαγιά Βοιβουντίνας άφησε εποχή.
Είσαι γίγαντας κύριε Ιωσήφ !

*αργκό:σημαίνει πως τους έχεις του χεριού σου , τους κατάφερες , ή τους τύλιξες σε μια κόλλα χαρτί.
Χρήστος Κυριακόπουλος
JOSE

Post by JOSE »

...Κρυβε λογια οχι ονοματααα οχι ονοματααα θα εκτεθει κοσμος δεν ξες ποιος μπορει ν ακουει η να μαγνητοφωνει σε τετοιους χαλεπους καιρους!Ολοι εχουν την τιμη τους παντως τοσα κυπελλα σαπακια χαπακωμενα σου "επιδοτησα" ακομα δεν καταλαβες τι παιζει;Καλα του ΜΒG βγηκε φτηνοδουλεια με 12 κιλα σπαλομπριζολες και μια σουβλα γαρδουμπα την εβγαλα ο αλλος ο Ραπτης με ζορισε λιγο γιατι μου ζητουσε μια ντουζινα κορωνοπηνια για την μπετονιερα του ναχει ν αλλαζει γιατι εχει δρομο ακομα μπροστα του στο ΕΑΤ και 6 πουλμανακια να μεταφερει τους αγωνιζομενους που ξεχναει μεσα στις ειδικες για τις χρονιες που ερχονται μην φανε οι λυκοι κανεναν διανυκτερευσαντα ξεχασμενο κι οχι τιποτα αλλο θα τον χασει κι απο συμμετοχη και την μεθεπομενη χρονια!Ο Μπογιατζης δεν εχει και τοσο αναγκη απο λεφτα ασε που δεν τον βρισκω εδω και κανα δυο μηνες βγαζει ειδικες για το τροφυ που ερχεται στις Περουβιανες Ανδεις αγκαλια μεν τον Δαλαι Λαμα του βουνου τον γνωστο κυπελομαζωχτρα τον Θεολογη( λεμε καμμια μαλακια τωρα να περναει η ωρα)γιατι στον Χορτιατη απ τις μηνυσεις που φαγανε για τσαλαπατημενα μποστανια και ορειβατες με ροδιες στην μαπα που βρισκανε θαμμενους μεσα στις ρεματιες απ τους τελευταιους αγωνες ακομα ψαχνει το τηλ του Κουγια για να ξεμπλεξει!Τον αλλο τον Κατσιμαλη που ειπες τον εχω χασει απ το τροφυ της θεσ/νικης του εχωσα δυο σακβουαγιαζ "μπικικινια "για να μου ξερασει τα μυστικα του πως να στησω τον αλλο φλωροαγωνα το ΤRANSYLVANIA ADV.TROPHY αλλα μαλλον τον δαγκωσαν τα βαμπιρια στα Καρπαθια ορη και επαθε ολικη απωλεια μνημης!Anyway αμα ψηνεσαι για λεπτομερειες παμε το πρωι στου Ματσικιδη το παταρι που ειναι και εχεμυθος τυπος και δεν θα μαθει κανεις ποτε τιποτε (ταφος σα να λεμε)να σου πω λεπτομερειες για στησιματα...
ΒαλαντηςΧ4

Post by ΒαλαντηςΧ4 »

JOSE wrote:. παμε το πρωι στου Ματσικιδη το παταρι που ειναι και εχεμυθος τυπος και δεν θα μαθει κανεις ποτε τιποτε (ταφος σα να λεμε)να σου πω λεπτομερειες για στησιματα...
Τι θυμήθηκα τώρα ο φούστης . . .
Image
ρε σαν ποιόν μοιάζει ?σαν ποιον μοιάζει ????????? :D :D :D :D :D :D :D :D
Go Hard Or Go Home
Βραχνίδης Γιάννης
Jimny RULICON Vercion
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
kyr

Post by kyr »

A! τώρα θυμήθηκα και τη φάση με τον Ψ που ήθελε body lift*(1), και του
έκοψες το συρματόσχοινο*(2) (του εργάτη).
Και αυτός ο καρ....ης , ο πού...ης , το μο...ί , τόλμησε να στείλει τους δικούς του να σου αλλάξουν κορωνοπήνιο*(3).
Εκεί έχασες και το δεξί σου μάτι και μετά έβαλες ψεύτικο.
Αλλά ξηγήθηκες ωραία που του κούμπωσες τα μπλοκέ*(4).
(γέλια)

(1)*= ή και hi lift ,δηλαδή ζητούσε περισσότερα χρήματα
(2)*= σταμάτησε την επικοινωνία
(3)*= ξύλο για εκφοβισμό
(4)*= έσπασε τα 2 πόδια
Χρήστος Κυριακόπουλος
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

kyr wrote:A! τώρα θυμήθηκα και τη φάση με τον Ψ που ήθελε body lift*(1), και του
έκοψες το συρματόσχοινο*(2) (του εργάτη).
Και αυτός ο καρ....ης , ο πού...ης , το μο...ί , τόλμησε να στείλει τους δικούς του να σου αλλάξουν κορωνοπήνιο*(3).
Εκεί έχασες και το δεξί σου μάτι και μετά έβαλες ψεύτικο.
Αλλά ξηγήθηκες ωραία που του κούμπωσες τα μπλοκέ*(4).
(γέλια)

(1)*= ή και hi lift ,δηλαδή ζητούσε περισσότερα χρήματα
(2)*= σταμάτησε την επικοινωνία
(3)*= ξύλο για εκφοβισμό
(4)*= έσπασε τα 2 πόδια

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
xtrail

Post by xtrail »

Εδώ κρύβεσαι παλιολαμόγο kyr?? Πάλι στήνεις αγώνες??? Μου είπε η μαμά σου να γυρίσεις γρήγορα σπίτι γιατί θα στο ξεριζώσει το αυτί!!!
JOSE

Post by JOSE »

xtrail wrote:Εδώ κρύβεσαι παλιολαμόγο kyr?? Πάλι στήνεις αγώνες??? Μου είπε η μαμά σου να γυρίσεις γρήγορα σπίτι γιατί θα στο ξεριζώσει το αυτί!!!
...τι είπε ο νέος ;τι τόλμησε να σκεφτεί δια τον τρισμέγιστο αρχιερέα μήπως ήρθε η ώρα (του γιάννη Βαλλαώρα)να του στείλουμε τον ΑΜΠΝΤΟΥΛ τον ΑΧΜΕΤ και τον ΣΦΑΛΙΑΡΕΝΚΟ να του "κουμπώσει καμμιά μπλοκαδούρα";η μήπως ψάχνεται να τον βρούν σε κάνα ρουμάνι με κανένα ψόφιο καναρίνι*καρφιτσωμένο στο πετο δήθεν αυτοκτόνημενο απο καυσαέρια μεσα στο αμαξάκι του;

*παλιά μαφιόζικη τιμωρία όπου αυτός που "κελαηδούσε"πολύ εκεί που δεν επρεπε του αφήναν πάνω στο πυροβολημένο πτώμα ενα στραμπουλήγμενο καναρίνι
xtrail

Post by xtrail »

ε όχι και νέος!!!! Ο kyr άλλωστε με ξέρει και γνωρίζει πολύ καλά πως οι κασσέτες και τα dvd που έχω στα χέρια μου τον κρατάνε από τα @@!!!! χιχιχιχι
JOSE

Post by JOSE »

Παντρισαθλιότατε κύριε ΚΥΡ θα μπείτε στόν κόπο να ξεκαθαρίσετε την σχεση σας με τον Κο "...ξέρω πολλά αλλά δεν λέω τίποτα...ακόμα"(xtrail κατά κόσμον) γιατί κινδυνέυει να καταρέυσει ολο το οικοδόμημα που με τόσο μόχθο και κόπο στήσαμε ολα αυτά τα χρόνια γιατί θα στείλω την δικιά μου την μαμά να μαλώσει την δικιά σας την μαμά που δεν σας επιπλήτει δριμύτατα τραβώντας σας την αυτούμπα διότι δεν μπορείτε να βγάζετε απομαγνητοφώνημενες συζητήσεις στον αέρα δήθεμου τάχαμου αποκλειστικές και στην ουσία να εχει ο κάθε ενας τυχών ντοκουμέντα και ντιβιντιά οτι ειστε φερειπείν λάτρης των μπιμπερό για να μπορεί μετά να σας εκβιάζει ανενόχλητα και να ξεβρακωθεί η"ΣΤΗΝΟΑΓΩΝΙΞ ΑΒΕΕ ΨΩΜΟJOSIΑΔΗΣ και ΣΙΑ IMPORT EXPORT"
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”