ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Με τα καγκουραμαξα μας!!!!!Εκει να δεις τι εχει να γινει!!!!!lker wrote:Εγώ θα προτιμούσα στο Σύνταγμαaggas wrote:Ρε καγκουροΑθηναίοι...........κανονίζουμε κανα meeting μια Κυριακή σε παραλία;;;;![]()
![]()
Είσαστε ρεμάλια τελικά!!!!

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Με τα καγκουραμαξα μας!!!!!Εκει να δεις τι εχει να γινει!!!!!lker wrote:Εγώ θα προτιμούσα στο Σύνταγμαaggas wrote:Ρε καγκουροΑθηναίοι...........κανονίζουμε κανα meeting μια Κυριακή σε παραλία;;;;![]()
![]()
Sorry Alex............μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι το έγραψε ο Comanche...ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ο Βασιλης ποιος ειναι???Αν εννοεις εμενα μα λενε Α λεξανδρο και δεν θυμαμαι να εχουμε συνατηθει!!!![]()
Και σου το έχω πει..........aggas wrote: Sorry Alex............μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι το έγραψε ο Comanche...![]()
![]()
![]()
Μωρή παλιομηχανικάντζα που είσαι εσύ;;;Drimon wrote:Και σου το έχω πει..........aggas wrote: Sorry Alex............μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι το έγραψε ο Comanche...![]()
![]()
![]()
Τα ληγμένα με μέτρο!!!!
Έχω ακούσει πως περιλαβμάνει και κλύσμα, οπότε εγώ δεν ψήνομαι.comanche wrote:Επειδή τα ληγμένα χημικά (ΧΑΠΙΑ) τελειώνουν λέω να αρχίσουμε τα φυτικά και την ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ......
Στο νησί.........ζοριζόμαστε.aggas wrote: Μωρή παλιομηχανικάντζα που είσαι εσύ;;;![]()
![]()
![]()
Πάει ο γέρος μας, το γύρισε. Να βάλει κάτι, στον πάτο του, και ότι να 'ναι!Nicolas wrote:Έχω ακούσει πως περιλαβμάνει και κλύσμα, οπότε εγώ δεν ψήνομαι.comanche wrote:Επειδή τα ληγμένα χημικά (ΧΑΠΙΑ) τελειώνουν λέω να αρχίσουμε τα φυτικά και την ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ......![]()
Αγγελε...aggas wrote:Sorry Alex............μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι το έγραψε ο Comanche...ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Ο Βασιλης ποιος ειναι???Αν εννοεις εμενα μα λενε Α λεξανδρο και δεν θυμαμαι να εχουμε συνατηθει!!!![]()
![]()
![]()
![]()