ARO 240.
-
Re: ARO 240.
Ας μην στείλουμε το ποστ σου στην ενότητα για τις ΑΓΓΕΛΙΕΣ αφού δεν είσαι ο πωλητής και είναι σε συνέχεια αυτού του ποστ εδώ:
Η αγγελία μπαίνει για μελλοντικό reference και έχει ως εξής:heroicentaur wrote:Προς Λαμια στην εξοδο για Χαλκιδα στον παραδρομο αριστερα (μπαινεις μεσα απο Σχηματαρι προς Βαθυ) υπαρχουνε 2 τετοια ασπρα ΑRO σε ενα βουλκανιζατεράδικο. Το ενα το εχει για ανταλλακτικα ρωτα εχει ακομα πανω την μηχανη του.
Ξεκαθαρίζω οτι δεν έχω καμιά σχέση με τον πωλητή, ούτε μεσολαβώ, ούτε γνωρίζω ή υποδεικνύω τα οχήματα.
Μας ενδιαφέρει απλά και μόνο η πλευρά της σπανιότητας ή ιστορικότητας αυτών των οχημάτων.
-
Η αγγελια που βρηκα δεν εχει καμια σχεση με αυτον που ξερω εγω απλα την εβαλα πληροφοριακα εδω 

Τι; Δεν είναι ο γνωστός σου αυτός εδώ ο πωλητής;
Μου φαίνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή (Χαλκίδα - Αυλώνα) είναι μαζεμένα όλα τα ARO της Ελλάδας!

Μου φαίνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή (Χαλκίδα - Αυλώνα) είναι μαζεμένα όλα τα ARO της Ελλάδας!

-
Απο τις φωτογραφιες δεν μου θυμιζει κατι παρολο που ητανε ασπρα και τα 2 που ειδα τοτε.
-
Φίλοι μου γεια σας. Δεν χαθηκα απλα εμπλεξα με τις καλοκαιρινες αγροτικες εργασιες και δεν ειχα χρονο να ασχολιθω με το 4χ4.....
Τι χρυσαφια είναι αυτά..?? Αρχιζεται και με βαζεται σε πιρασμό να πάρω και εγώ ενα Αro 240 για να μπορεσω να περασω εναν ευχαριστο χειμωνα ανακατασκευαζοντας το. Γιατι η πατεντα και η ανακατασκεβη ειναι η ζωή μου.
Τι χρυσαφια είναι αυτά..?? Αρχιζεται και με βαζεται σε πιρασμό να πάρω και εγώ ενα Αro 240 για να μπορεσω να περασω εναν ευχαριστο χειμωνα ανακατασκευαζοντας το. Γιατι η πατεντα και η ανακατασκεβη ειναι η ζωή μου.
-
Re: Aro
Γειά σας κι από εμένα!teroulas wrote:Ναι αν και το αγαπώ πάρα πολύ ήταν και το πρώτο μου αμάξι
Μπορεί να αλλάξεις μοτερ κλπ αλλά τα υπόλοιπα που θα τα βρείς ?

Καλώς ήρθες Βασίλη!