2 ΑΓΩΝΑΣ TRIAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Re: 2 ΑΓΩΝΑΣ TRIAL ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
πολυ ειρωνικος δεν εισαι για πρωτη δημοσιευση????
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Στρατιωτικού χαρακτήρα η απάντηση σου στο γεμάτο χιούμορ και ουχί ειρωνείας ερώτημά μου.
Διότι πως τολμάς εσύ kyr , πρόσκοπε , ψάρακλα, νεούδι, χθεσινέ , να ρωτάς γιατί δεν βγήκαν τα αποτελέσματα μετά απο 5 μέρες. Και ούτε καν να ξέρουμε τους 3 πρώτους.
Δεν σε ξέρω ΑΠ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ και το όνομά σου μόνο φτέρνισμα μου προκαλεί:Απτσού!-μανης.
Αλλά το ότι γράφτηκα αργά και δεν έχω πολλά ποστ δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να γράφω και να ενημερώνομαι. Δεν είμαι ο μαθουσάλας του 4χ4 , αλλά ήμουν γραμμένος στο παλιό (to4x4.gr) πρίν πολλά χρόνια και έχω τρέξει και σε αγώνες , αν αυτά με ανεβάζουν στην εκτίμησή σου που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με ενδιαφέρει!
Διότι πως τολμάς εσύ kyr , πρόσκοπε , ψάρακλα, νεούδι, χθεσινέ , να ρωτάς γιατί δεν βγήκαν τα αποτελέσματα μετά απο 5 μέρες. Και ούτε καν να ξέρουμε τους 3 πρώτους.
Δεν σε ξέρω ΑΠ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ και το όνομά σου μόνο φτέρνισμα μου προκαλεί:Απτσού!-μανης.
Αλλά το ότι γράφτηκα αργά και δεν έχω πολλά ποστ δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να γράφω και να ενημερώνομαι. Δεν είμαι ο μαθουσάλας του 4χ4 , αλλά ήμουν γραμμένος στο παλιό (to4x4.gr) πρίν πολλά χρόνια και έχω τρέξει και σε αγώνες , αν αυτά με ανεβάζουν στην εκτίμησή σου που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με ενδιαφέρει!
Χρήστος Κυριακόπουλος
Αντι να πεσεις και να παιρνεις καμψεις με τον αντιχειρα μονο εχεις και το θρασος να ρωτας και γι αποτελεσματα ψαροστραβονεουλιακα που δεν βαρεσες προσοχες και δεν παρουσιαστηκες ευθαρσως στους comandande της τετρακινησης του φορουμ πριν τολμησεις να εκδηλωσεις ενδιαφερον για αποτελεσματα αγωνων!επειδη ετρεξες σαν πλοηγος η οδηγος σε καμποσα trophy παλαιοτερα νομιζεις οτι ειναι αυτο αρκετο να υπαρχεις διπλα μας σαν τετρακινητος αν δεν εχεις 48αρια λαστιχα στο αμαξι σου η V24 BIGBLOCK 1560hp ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ αει σιχτιρ μηδαμινε!...(παιδια μεταξυ μας τωρα... λιγο χαμηλα την μπαλλα διοτι υπαρχουν και ατομα που δεν γραφουν στα fora τρις την ωρα αλλα ο καθενας εχει μια ιστοριουλα πισω του αλλος πιο μεγαλη αλλος πιο μικρη και δεν υπαρχει λογος να προσβαλουμε κανεναν υποτιμοντας τον με ανουσιες αφ υψηλου επιπληξεις)φιλικα απευθυνομενος και προς ημιθεους του βουνου και προς κοινους θνητους!JOSE BATMAN
-
JOSE wrote:Αντι να πεσεις και να παιρνεις καμψεις με τον αντιχειρα μονο εχεις και το θρασος να ρωτας και γι αποτελεσματα ψαροστραβονεουλιακα που δεν βαρεσες προσοχες και δεν παρουσιαστηκες ευθαρσως στους comandande της τετρακινησης του φορουμ πριν τολμησεις να εκδηλωσεις ενδιαφερον για αποτελεσματα αγωνων!επειδη ετρεξες σαν πλοηγος η οδηγος σε καμποσα trophy παλαιοτερα νομιζεις οτι ειναι αυτο αρκετο να υπαρχεις διπλα μας σαν τετρακινητος αν δεν εχεις 48αρια λαστιχα στο αμαξι σου η V24 BIGBLOCK 1560hp ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ αει σιχτιρ μηδαμινε!...(παιδια μεταξυ μας τωρα... λιγο χαμηλα την μπαλλα διοτι υπαρχουν και ατομα που δεν γραφουν στα fora τρις την ωρα αλλα ο καθενας εχει μια ιστοριουλα πισω του αλλος πιο μεγαλη αλλος πιο μικρη και δεν υπαρχει λογος να προσβαλουμε κανεναν υποτιμοντας τον με ανουσιες αφ υψηλου επιπληξεις)φιλικα απευθυνομενος και προς ημιθεους του βουνου και προς κοινους θνητους!JOSE BATMAN
ΙΩΣΗΦ, απλά respect !!!!!!!!
Wrangler TJ 4lit για Κ1 (?)
με 2" ProComp και 1" Bodylift και 4.11 βήμα και μπρος - πίσω ΩΧ Lockers και BF/MT/KM2 σε 33/12.5/15 και δεν θυμάμαι τί άλλο...
με 2" ProComp και 1" Bodylift και 4.11 βήμα και μπρος - πίσω ΩΧ Lockers και BF/MT/KM2 σε 33/12.5/15 και δεν θυμάμαι τί άλλο...
Kαι εν παση περιπτωση εστω και καθυστερημενα συγχαρητηρια στα παληκαρια απ την κερκυρα για τον καταπληκτικο αγωνα που διοργανωσαν!... τεχνικοτατες διαδρομες, αψογη διοργανωση φιλικοτατοι ανθρωποι που ηταν παντα προθυμοι να βοηθησουν σε οτι προβλημα και αν παραουσιαστηκε!(λιγο τα σαθρα χωματα της πιστας να κραταγαν τον μεγαλο βαθμο δυσκολιας και στα επομενα αυτοκινητα κι ολα θα ηταν καλυτερα αλλα ουτως η αλλως ειναι γνωστο αυτο το προβλημα στις "τεχνητες"πιστες αλλα μικρο το κακο παλι το καταγουσταραμε!)θελω να σταθω σε δυο τρια πραγματακια που αξιζει να τα επισημανω ομως!Το πρωτο και καθοριστικοτερο για την αψογη εκβαση του αγωνα ηταν κατα την γνωμη μου η παρουσια των δυο καταπληκτικων αγωνοδικων-κριτων του Κου ΣΤΑΘΑΚΟΥ και του Κου ΜΗΛΑ οι οποιοι παρακολουθουσαν απο διπλα σε ολη την διαρκεια των διαδρομων ολα τα αυτοκινητα μη χαριζοντας τιποτα και σε κανεναν! ξεκαθαρισαν ως οφειλαν απ την αρχη σε ολους μας τι σημαινει οπισθεν τι παιζει με πασαλακια προσπαθειες νοηματα και "ευκινητα δαχτυλακια"απο θεατες και "σογια"και γενικα ιδροκοπησαν κατω απ τον καφτο ηλιο καταπινοντας μαζι μας κανα δυο τσουβαλια σκονη και εδειξαν σε ολους πως μπορει να σωθει η κατεστραμενη αξιοπιστια των trial ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΞΙΟΙ!Το δευτερο που θελω να επισημανω περα απ ενα μεγαλο μπραβο στους νικητες ολων των κατηγοριων ειναι ενα ευχαριστω στην τιμη που εκαναν σε μενα και στην ηρωικη CHEROKA μου ο κος ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (SREK ή HULK ή ΟΥΓΚ-ΟΥΓΚ για φιλους και γνωστους)που παρολο που δεν ειχε ξαναοδηγησει αυτοκινητο παρομοιου μεγεθους και με αυτοματο σαζμαν σε αγωνα(μονο σε διαδρομες με το σχολικο του λεωφορειο απο και προς τον παιδικο σταθμο κατα την πρωτη παιδικη του ηλικια απ οσο θυμαμαι)τολμησε να χωθει κατευθειαν σε ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ!Οσο δε για το αλλο"τρυφερο ποδι"τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ο οποιος τυχαινει να ειναι και ο τεχνικος που παιδευεται με το αρκουδι μου πηρε την αποφαση αφου τον πηλατευαμε σ ολη την διαδρομη να τρεξει και αυτος με το CHEROKEE ετσι για να μας αποδειξει οτι ενα αυτοκινητο επιπεδου αγωνων τροφυ (με ολα τα συν και τα μειον που συνεπαγεται αυτο)ειναι ικανο να οδηγηθει 400 χλμ να τρεξει σε μια πολυ δυσκολη πιστα 3 ολοκληρες φορες να ξαναοδηγηθει ξανα πισω αλλα 400 χλμ με μονο αναγκαιο ενα καλο πλυσιμο και αφου σηκωσει και μια ασημενια κουπα απο εναν πρωτοεμφανιζομενο οδηγο αγωνων που η μονη εκτος δρομου εμπειρια του με το συγκεκριμενο οχημα ηταν καποια flextest που του εκανε για να δει πως δουλευουν κεντρικοι και αναρτησεις σε παρακειμενο του συνεργειου του χωρο και βαζοντας τα γυαλια σε παλαιοτερους και εμπειροτερους συμμεταχοντες!Βεβαια αν μετα απο αυτο ειχε την απαιτηση κατα την διαρκεια της επιστροφης να τον αποκαλουμε εγω και ο Κυριακιδης ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟ ΚΟΜΗ SIR ΦΟΝ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ μας κοιτουσε μονιμως με το ενα φρυδι ψιλοανασηκωμενο θαρρεις και εβλεπε διπλα του κουβαδες με κατσαριδες κι οχι αλλους οδηγους αν δεν απαντουσε στην γυναικα του παρα μονο αν δεν του μιλουσε στον πληθυντικο και αν οταν γυρισε στο σπιτι του ειχε την απαιτηση ο γατος του να του απευθυνεται νιαουριζοντας μονο με δοξαστικους υμνους ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο και μαλλον ειναι αρχικα συμπτωματα του συνδρομου ΟΞΕΙΑΣ ΚΥΠΕΛΙΤΙΔΑΣ ασθενεια που φημες λενε οτι την κολλησε απο μια επισκεψη που εκανε την προηγουμενη βδομαδα στο ασυλο κυπελοπαστωσεως του Κου Γ.Θεολογη διπλα στον περιφερειακο!και εις ανωτερα ρεμαλι ευχαριστουμε που μας αφηνεις και υπαρχουμε διπλα σου!(...μη χεσω τωρα!)
η παρουσια των δυο καταπληκτικων αγωνοδικων-κριτων του Κου ΣΤΑΘΑΚΟΥ και του Κου ΜΗΛΑ οι οποιοι παρακολουθουσαν απο διπλα σε ολη την διαρκεια των διαδρομων ολα τα αυτοκινητα μη χαριζοντας τιποτα και σε κανεναν! ξεκαθαρισαν ως οφειλαν απ την αρχη σε ολους μας τι σημαινει οπισθεν τι παιζει με πασαλακια προσπαθειες νοηματα και "ευκινητα δαχτυλακια"απο θεατες και "σογια"και γενικα ιδροκοπησαν κατω απ τον καφτο ηλιο καταπινοντας μαζι μας κανα δυο τσουβαλια σκονη και εδειξαν σε ολους πως μπορει να σωθει η κατεστραμενη αξιοπιστια των trial ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΞΙΟΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΑΚΗ...... ΚΑΙ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ............ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κου ΣΤΑΘΑΚΟ ΚΑΙ ΜΗΛΑ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ........................
-
καλημερα και καλο μηνα ζητωντας συγνωμη για την καθυστερηση τα αποτελεσματα του αγωνα TRIAL 4X4 που διεξηχθη την Κυριακη 26 Ιουνιου στην Κερκυρα ειναι τα παρακατω :
κατηγορια Κ1
1. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Λιακοπουλος Α.Ε.) > Suzuki Samurai
1. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΣΠ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Λιακοπουλος Α.Ε.) > Suzuki Jimny
3. ΧΕΙΜΜΑΡΙΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ > Mitsubishi Pajero
4. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Λιακοπουλος Α.Ε.) > Suzuki Samurai
5. ΦΕΛΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ > Jeep Cherokee
6. ΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ > Suzuki Vitara
7. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ > Toyota Hilux
8. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ > Jeep Grand Cherokee
9. ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ > Jeep Wrangler
κατηγορια Κ2
1. ΚΟΡΙΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ > Nissan Patrol