ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Ρε Αχιλεα εξηγησε μου κατι σε παρακαλω!!!Αν ολοι αυτοι ειναι γαμημενοι,οπως λες,γιατι τσουζει ο δικος μου κωλος???????Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
![]()
![]()

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Ρε Αχιλεα εξηγησε μου κατι σε παρακαλω!!!Αν ολοι αυτοι ειναι γαμημενοι,οπως λες,γιατι τσουζει ο δικος μου κωλος???????Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
![]()
![]()
antonisxj wrote:εσείς κοροϊδεύεται...
αλλά κατα βάθος καταλαβαίνετι τη χρησιμότητά του.
και όλοι θα θέλατε ένα τέτοιο γαμηστερό φωτάκι για τις βραδυνές σας βόλτες.
και χέστεμε!
δεν ξαναβάζω φωτογραφίες και δεν σας ξαναλέω τι φτιάχνω.
όλο μαλακίες σχόλια κάνετε και ότι κάνω κακώς το κάνω.
άντε κάντε λοιπόν εσείς τα δικά σας.
τέλος και αντίο.
Γιατί γαμημένοι;;; Την δουλειά τους κάνουνε και πολύ καλά μάλιστα!!!!!!!!!!!! Εμείς γαμιόμαστε που τους στηρίζουμε κάθε φορά όταν έχουμε εκλογές!!!!!! Και όπως λέει και ο Βασίλης ο δικός μας κώλος τσούζει όχι ο δικός τους!!!! Τι κάνουμε όλοι εμείς τόσα χρόνια που τώρα πιάσαμε τις πλατείες και τα πάρκα;;;Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Γαμημενο ΔΝΤ
Γαμημενε Γιωργακη
Γαμημενο συστημα
Γαμημενοι Πολιτικοι
Γαμημενοι Παραγωντες.........
τελικα οσοι εχουν καποιο αξιωμα(καποια θεση) γαμημενοι ειναι......
Βασιλια το νου σου.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E..., αμα εβαλες και εκει φωτακια και λαμπακια τι περιμενεις να κανουμε???antonisxj wrote::
αλλά έχω φτιάξει δικόμου καπάκι και δικήμου προστατευτική ποδιά πάνω στο καπάκι.
δεν το βάζω φωτό όμως γιατί εδωμέσα όλοι οι καπετάνιοι θα με ζαλίσουν στις μαλακίες και στην καζούρα.
άντε ρε χέσεμε.YJ ''The Doctor'' wrote:E..., αμα εβαλες και εκει φωτακια και λαμπακια τι περιμενεις να κανουμε???antonisxj wrote::
αλλά έχω φτιάξει δικόμου καπάκι και δικήμου προστατευτική ποδιά πάνω στο καπάκι.
δεν το βάζω φωτό όμως γιατί εδωμέσα όλοι οι καπετάνιοι θα με ζαλίσουν στις μαλακίες και στην καζούρα.
Ε όχι ρε φίλε!!!!!! Γιατί μας το κάνεις αυτό;;;Πως θα παίρνουμε τώρα ιδέες να φτιάξουμε στα δικά μας κάτι καλύτερο;;;Εεεε;;Είσαι μονοφαγάς!!!! Τομάρι!!! Εε τομάρι!!!!antonisxj wrote:άντε ρε χέσεμε.YJ ''The Doctor'' wrote:E..., αμα εβαλες και εκει φωτακια και λαμπακια τι περιμενεις να κανουμε???antonisxj wrote::
έβαλα ένα φώς και έγινε ολόκληρο θέμα.
το έβαλα γιατί χρειάζεται. τέλος.
αλλά δεν ξαναβάζω φωτό απο ότι φτιάχνω. το μετάνιωσα.
Τώρα με την επόμενη δόση του δανείου θα έρθουν κάτι αξόνια.......... μα κάτι αξόνια!!!!!!!!!antonisxj wrote:κοπέλια!!!
κανένα άξονα μήπως είδατε? μην τον απαντήσατε πουθενά?
τον ψάχνω και δεν τον βρίσκω!