Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by antonisxj »

papaterios wrote:και εγω μεσα προεδρε να ειμαστε ολοι μαζι και οπου νανε [τωρα που εχω και κινητο ναο δεν με νοιαζη καθολου μπορω να ευλογισω την πρωτη συναντηση τον καγκουρων παντου
να προσέχεις όμως Ε!!!
να παρκάρεις τον κώλο Ανατολικά πάντα Ε! :lol:
εσύ τώρα δεν θα ανήκεις στους βενζινοβρωμούντες, ούτε στους μαζουτοκίνητους, εσύ θα κάνεις μια κατηγορία μόνος σου. θα είσαι ο λιβανοκαυστοκίνητος :lol: :lol: :lol:
Ντίν Ντάν, χτύπα μας και την καμπάνα σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
aggas

Post by aggas »

lker wrote:Πήξαμε στη σουίτα φίλε aggas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε ρε θα ανοίξει και η προσωπική κάβα και θα γίνει της μουρλής το τσίπουρο ... τι κρύο και χιονιά μου λέτε μετά ...
Α και το πρωί όταν ανεβείτε να μην ξεχάσετε τυρόπιτες και κανά κρουασανάκι :lol: :lol: :lol: Καφέ κερνάμε εμείς ... μέχρι και εσπρεσάκι θα διαθέτει το κατάστημα :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Και όπως λέει και ο iker, το κατάστημα θα είναι πλήρες εξοπλισμένο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Φιλοι Κάγκουρες
Η τοποθεσια της Καγκουροσυναντησης αλλάζει...
Αντι για την προκαθορισμενη τοποθεσια για το Καλλιδρομο Φθιωτιδας θα γινει τελικα στο Τέξας των Η.Π.Α.
Ο λογος της αλλαγης ειναι η βοηθεια των μελων του Club στο δυσκολο εργο ανατιναξης εργοστασιου που θα
εχει ο Προεδρος μας.
Το πλοιο για Αμερικη θα αναχωρισει απο το λιμανι των Χανιων την ωρα και την ημερομηνια που θα μας
ανακοινωσει ο Προεδρος μας.
Τα διαφορα οπλα και εκρηκτικα θα τα προμηθευτουμε απο το λιμανι...(ας ειναι καλα η Κρητη)
Για τα Καυστηροκινητα οχηματα θα δοθεί δωρεάν πετρέλαιο για το ταξίδι από τον πρόεδρο στο πλοίο (θα κλέψει από το ίδιο το πλοίο)
Τεντοκινητα οχηματα δεν θα ειναι δεκτα λογο ασφαλειας.(Ουφ...την γλιτωσα εγω)
Εμπρος λοιπον στο πολεμο που χαραξε ο Προεδρος στους ιντερνετοκλεφτες Αμερικανους...........καλό βόλι.............. :lol: :lol: :lol:
.
Y.Γ.:Προετοιμαστειτε αναλογως γιατι ο δρομος θα ειναι μακρυς και δυσκολος!!!
Ήδη ο Προεδρος κανεις "προπονησεις" σε ενα μερος της Κρητης που μοιαζει με το Αμερικανικο τερέν... :lol: :lol: :lol:
.
.
Image
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Φιλοι Κάγκουρες
Η τοποθεσια της Καγκουροσυναντησης αλλάζει...
Αντι για την προκαθορισμενη τοποθεσια για το Καλλιδρομο Φθιωτιδας θα γινει τελικα στο Τέξας των Η.Π.Α.
Ο λογος της αλλαγης ειναι η βοηθεια των μελων του Club στο δυσκολο εργο ανατιναξης εργοστασιου που θα
εχει ο Προεδρος μας.
Το πλοιο για Αμερικη θα αναχωρισει απο το λιμανι των Χανιων την ωρα και την ημερομηνια που θα μας
ανακοινωσει ο Προεδρος μας.
Τα διαφορα οπλα και εκρηκτικα θα τα προμηθευτουμε απο το λιμανι...(ας ειναι καλα η Κρητη)
Για τα Καυστηροκινητα οχηματα θα δοθεί δωρεάν πετρέλαιο για το ταξίδι από τον πρόεδρο στο πλοίο (θα κλέψει από το ίδιο το πλοίο)
Τεντοκινητα οχηματα δεν θα ειναι δεκτα λογο ασφαλειας.(Ουφ...την γλιτωσα εγω)
Εμπρος λοιπον στο πολεμο που χαραξε ο Προεδρος στους ιντερνετοκλεφτες Αμερικανους...........καλό βόλι.............. :lol: :lol: :lol:
.
Y.Γ.:Προετοιμαστειτε αναλογως γιατι ο δρομος θα ειναι μακρυς και δυσκολος!!!
Ήδη ο Προεδρος κανεις "προπονησεις" σε ενα μερος της Κρητης που μοιαζει με το Αμερικανικο τερέν... :lol: :lol: :lol:
.
.
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
επιτέλους! βρήκα τον προηγούμενο κάτοχο του xj μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
όπως τα λές είναι φιλαράκι.
ίσα που θα τσακώσω το ταχύπλοο να μπαρκάρω για νιου γιόρκ και απο εκεί με το άλογόμου στο Τέξας να το παίξω μουτζαχεντίν made in Kρητη. να τους παρικυκλώσω με χειροβομβίδες και να ξυλώσω το ΑΤΜ, ούπς συγνώμη, το μαγαζάκι τους.
θα τα βάλω με τους Τέξας Ρέιντζερ τύπου Τσάρλς Μπρόνσον για να μάθουν πώς εκτελούνται οι παραγγελίες απο το ίντερνετ.
στάσου λίγο να βρώ και φωτογραφίαμου.
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Νομιζω πως στους Texas Rangers επαιζε ο Chuck Norris...αλλα αυτο λιγη σημασια εχει.
Φιλε και αγαπημενε Προεδρε.
Ειμαστε μαζι σου και θα ερθουμε οπου και αν πας για να βρεις το δικιο σου.
Ανακοινωσε ποτε θα αναχωρισει το πλοιο,ετοιμασε ολα τα απαραιτητα εκρηκτικα...
...και οσον αφορα τα αλογα που λες...εχει ο επιτιμος καπου στα 260...ε,δεν θα μας δανεισει λιγα??? :mrgreen:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

έτοιμος είμαι!!!
εδώ είμαι με κάτι φίλους σε προετοιμασία http://www.sigmalive.com/files/imagecac ... libans.jpg

και εδώ είμαι εγώ με τα παιχνίδιαμου http://www.hri.org/news/europe/bbc/2001 ... d300ap.jpg
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Ετσι σε θελω Προεδραρα μου...ετοιμοπόλεμο... :twisted:
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...λοιπόν μάγκες αρχικάγκουρες....εγώ επικροτώ την στάση του Προέδρου όσον αφορά τη διανυκτέρευση....τα τελευταία σκηνάκια τα έκανα το '97 σε άσκηση του Ε.Σ. και σε κάποιο μεγάλο νησί του Αιγαίου μας....έκτοτε και μετά το πέρας της άσκησης, διανυκτερεύω και εγώ σε πολυτελή ξενοδοχεία....στο Καλλίδρομο θα κάνω μια εξαίρεση και θα κοιμηθώ σε κάποιο παραδοσιακό και ειδυλλιακό ξενοδοχείο ή ξενώνα της ευρύτερης περιοχής...
Δεν διαπαραγματεύομαι την άνεση και την ζεστασιά των τοπικών ξενοδοχιακών μονάδων ή ξενώνων....εξάλλου έχω αρκετά ευαίσθητη μέση και πάσχω απο αυχενικό τα τελευταία 3 χρόνια....

...όμως ζηλεύω (θετικά) τους αρχικάγκουρες και τους απλούς κάγκουρες της Λέσχης μας, που θα στρατοπεδεύσουν στην πανέμορφη Ελληνική ύπαιθρο και θα απολαύσουν τη μαγεία της φύσης μας, γύρω απο την θαλπωρή και τη μαγεία μιας μεγάλης φωτιάς και με μπουκάλες αμερικάνικου μπέρμπον ή τσίπουρου, που θα ευφραίνουν και θα χαιδεύουν γλυκά τον ουρανίσκο, το μυαλό αλλά κυρίως, την ψυχή των!!!!

...μην ξεχνάτε ότι θα παρευρεθώ στην συνάντηση του HellasJeepClub που είναι στις 16,17 και 18/10 στο Τιμημένο και ηρωϊκό Μέτσοβο!!! (...άρα θα πρέπει η μεγαλειώδης και μνημειώδης Πρώτη Συνάντηση της Λέσχης μας, θα πρέπει είτε να έπεται είτε να προηγείται των ημερομηνιών αυτών...)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...λοιπόν αρχικάγκουρες και απλοί κάγκουρες....φαίνεται να γλυτώσαμε απο τις εισφορές και τα επιπλέον τέλη....μάλλον δεν θα προλάβουν τελικά να μας σκίσουν τα (κωλο-)βάρδουλα για ακόμη μια φορά ο κουφός συντοπίτης του Γιατρού μας και ο σουβλακοκτόνος τέως πρωθυπουργός παρέα με τον απίθανο εκείνο τύπο, τον παχύσαρκο και ελαφρά καθυστερημένο Παπαθανασίου....μάλιστα ο τέως σουβλακοκτόνος πρωθυπουργός ανακοίνωσε στη ΔΕΘ επιπλέον σκληρά μέτρα, ώστε το σκίσιμο να είναι με την συγκατάθεσή μας μετά τις εκλογές και το αγγούρι να φτάσει μέχρι τις αμυγδαλές μας...βλέπετε μας το είχαν βάλλει οι παραπάνω περίπου μέχρι τα νεφρά....
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...βρήκα μια καλή περίπτωση για μετατροπή και σκέφτομαι να προχωρήσω σε αναβάθμιση του εξαιρετικού οχήματός μου και να το κάνω 4τράλιτρο!!!! (...το έχω ήδη αποφασίσει!!!)
Μπορεί στη συνάντησή μας, το εξαιρετικό μου όχημα να είναι στα 4 λίτρα!!!! 8-)
XJ RULZZZZZZ!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”