Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
...λοιπόν άκου...τύπος με XJ βγαίνει για μια βόλτα αργά το βράδυ έτσι για να απολαύσει ένα night-ride και αφού νιώθει ωραία το πατάει λίγο εκεί γύρω στα 150-160...μια στιγμή αργότερα βλέπει ένα μπλέ καρούμπαλο πίσω του αλλά δεν μασάει...πατάει 170-180 αλλά ο αστυνομικός πίσω του κολλημένος...φτού σκέφτεται και πατάει ακόμη...190-200 κι ο ατυνομικός πίσω του...σχεδόν νιώθει την ανάσα του Νόμου να του καίει τον σκληρό του σβέρκο...210-220 (ναι ναι το έχει υπερκυβισμένο....) και ο Νόμος κολλημένος επάνω του σα βδέλλα...αποφασίζει να σταματήσει κι ο αστυνομικός του λέει "επειδή γουστάρω πολυ το εξαίρετο και μοναδικό όχημά σου και είμαι και πολυ κουρασμένος θα σε αφήσω να φύγεις άν μου πείς μια έξυπνη δικαιολογία για την υπερβολική ταχύτητά σου"...κι ο Τσεροκάς του απαντάει αμέσως..."να κε Αστυνομικέ μου, σήμερα με παράτησε η γυναίκα μου και έφυγε με έναν αστυνομικό και έτρεχα γιατί νόμισα ότι είσασταν εσείς και τρέχατε για να μου την επιστρέψετε"....
Κι ο αστυνομικός "Καληνύχτα σας κύριε"...
Κι ο αστυνομικός "Καληνύχτα σας κύριε"...
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
- XJ ''The Doctor''
....φαντασου να ειχε Wrangler.....
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...θα την είχε φάει τη κλήση....δεν το συζητάμε...αφού ο τροχαίος γούσταρε τα εξαίρετα οχήματα XJ !!!!!! 
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- XJ ''The Doctor''
Να εισαι σιγουρος οτι αυτα τα κανει και ο.....Προεδρος μας!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
...100%!!! ...αρχικάγκουρας βλέπεις....
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Αυτοί οι Αμερικάνοι ότι λαλακία κατεβάσει η γκλάβα τους πρέπει να το κάνουν και πράξη. Μου φαίνετε πως πρέπει το WWF να τους ανακηρύξει προστατευόμενο είδος

αυτοί με ξεπέρασανXJ ''The Doctor'' wrote:
Να εισαι σιγουρος οτι αυτα τα κανει και ο.....Προεδρος μας!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
if it doesn't break, fix it until it does
Εσύ δεν έχεις καν αντίπαλο αγόρι μουantonisxj wrote:αυτοί με ξεπέρασανXJ ''The Doctor'' wrote:
Να εισαι σιγουρος οτι αυτα τα κανει και ο.....Προεδρος μας!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()