Πειτε με τρελο πειτε με σεναριολατρη...
Πειτε με τρελο πειτε με σεναριολατρη...
Αλλα σημερα στο πρωι στο ραδιοφωνο του Αντεννα ακουγα ενα καλο κυριο να λεει οτι τωρα πια η εγκατασταση της χωματερης στο Γραμματικό πρεπει να επανεξεταστει
καθοτι η Περιβαντολογική Μελετη που υποστηριζε την κατασκευη της εκει , μετα την φωτια , οπως ειναι φυσικό απλά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
και πλεον πρεπει να γινει ΝΕΑ περιβαλοντολογική μελετη ωστε να δουν αν ΟΝΤΩΣ μπορει να γινει εκει πλεον η χωματερη....
Θυμαστε βεβαια απο ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ξεκινησε η περι ου ο λογος φωτια που εκαψε οτι ειχε απομεινει απο την Αττικη..
Ευχομαι μονο
αυτο το αρρωστο σεναριο να ειναι μονο και μονο στο δικο μου αρωστημενο και κακιασμενο και καχυποπτο μυαλο...
Καλο σεναριο δεν ειναι αν δεν θελατε την χωματερη "διπλα σας" και ξερετε πως δουλευει το συστημα με τις Περιβαντολογικες μελετες?????
καθοτι η Περιβαντολογική Μελετη που υποστηριζε την κατασκευη της εκει , μετα την φωτια , οπως ειναι φυσικό απλά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
και πλεον πρεπει να γινει ΝΕΑ περιβαλοντολογική μελετη ωστε να δουν αν ΟΝΤΩΣ μπορει να γινει εκει πλεον η χωματερη....
Θυμαστε βεβαια απο ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ξεκινησε η περι ου ο λογος φωτια που εκαψε οτι ειχε απομεινει απο την Αττικη..
Ευχομαι μονο
αυτο το αρρωστο σεναριο να ειναι μονο και μονο στο δικο μου αρωστημενο και κακιασμενο και καχυποπτο μυαλο...
Καλο σεναριο δεν ειναι αν δεν θελατε την χωματερη "διπλα σας" και ξερετε πως δουλευει το συστημα με τις Περιβαντολογικες μελετες?????
Re: Πειτε με τρελο πειτε με σεναριολατρη...
Για googlαρε "γραμματικό και ματθαίος γιαννούλης"
Προσωπικά τους έχω ικανούς αδερφέ! Η ανθρώπινη βλακεία σε συνδυασμό με τα οργανωμένα συμφέροντα οδηγεί σε απόλυτες καταστροφές!

Προσωπικά τους έχω ικανούς αδερφέ! Η ανθρώπινη βλακεία σε συνδυασμό με τα οργανωμένα συμφέροντα οδηγεί σε απόλυτες καταστροφές!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Δεν το είχα πάρει γραμμή...lker wrote:Για googlαρε "γραμματικό και ματθαίος γιαννούλης"![]()
Είναι τραγικοί οι τύποι.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
-
Λεπτομερεια: δεν μιλαμε για χωματερη αλλα για ΧΥΤΑ (που ειναι ηδη ξεπερασμενο)Φωκίων wrote:Αλλα σημερα στο πρωι στο ραδιοφωνο του Αντεννα ακουγα ενα καλο κυριο να λεει οτι τωρα πια η εγκατασταση της χωματερης στο Γραμματικό πρεπει να επανεξεταστει
Ευχομαι μονο
Η αποφαση ειχε παρθει απο το '95.
Αντε και δεν θελαν ΧΥΤΑ, γιατι δεν ζηταγαν να γινει ΧΥΤΥ; (η εξελιξη του ΧΥΤΑ, προς τα εκει οδευει ο Δημος Ελευσινας)
Τωρα τι εχουν να πουν οι κατοικοι του Γραμματικου; οτι δεν ειναι σωστη η περιβαντολογικη μελετη; γιατι πριν που ηταν το δεχτηκαν;
Με τετοιες ανοησιες, απλα χαθηκαν 300.000 στρεματα δασους.
Και καθομαστε εδω και συζηταμε ποσοι; 1000, 2000; ποσοι ειμαστε στο forum; αντε και μπορουμε να επηρεασουμε και την οικογενεια μας,
γιναμε ποσοι, 8000; φτανουμε να αλλαξει ο κοσμος;
Ηλιας Νικολαου
Mε μια διαφορα..
Ναι μεν απο το 95... αλλα..... 2-3 μερες πριν ειχε αποριφθει και το τελευταιο ενδικο μεσο ( καποια ασφαλιστικά μετρα αν δεν κανω λαθος απο οτι εχω διαβασει) για να μην γινει
Αρα ισως ηταν πλεον τετελεσμενο......
Ολα αυτα βεβαια οπως ειπα υποθεσεις ειναι και σεναρια της αρρωστημενης φαντασίας μου
Τιποτα απο αυτα δεν μπορω να τεκμηριωσω- αποδειξω ( προφανως ) απλά συνδιαζοντας καποια πραγματα μου βγηκε αυτη η σκεψη..
Σωστη???? Λαθος???? ο καιρός θα δειξει...
Ναι μεν απο το 95... αλλα..... 2-3 μερες πριν ειχε αποριφθει και το τελευταιο ενδικο μεσο ( καποια ασφαλιστικά μετρα αν δεν κανω λαθος απο οτι εχω διαβασει) για να μην γινει
Αρα ισως ηταν πλεον τετελεσμενο......
Ολα αυτα βεβαια οπως ειπα υποθεσεις ειναι και σεναρια της αρρωστημενης φαντασίας μου
Τιποτα απο αυτα δεν μπορω να τεκμηριωσω- αποδειξω ( προφανως ) απλά συνδιαζοντας καποια πραγματα μου βγηκε αυτη η σκεψη..
Σωστη???? Λαθος???? ο καιρός θα δειξει...
Ηλία γειά σου,Elias Nicolaou wrote:Και καθομαστε εδω και συζηταμε ποσοι; 1000, 2000; ποσοι ειμαστε στο forum; αντε και μπορουμε να επηρεασουμε και την οικογενεια μας,
γιναμε ποσοι, 8000; φτανουμε να αλλαξει ο κοσμος;
παρότι δεν σε γνωρίζω, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι

Πραγματικά φτάνουμε για να αλλάξει ο κόσμος

Επίσης ας μην ξεχνάμε τον κόσμο που "δοκιμάστηκε" στην τελευταία πυρκαγιά: ήταν πάρα πολλοί και μάλιστα από το "είδος" που έχει αρκετή επιρροή στα πολιτικά δρώμενα

Ισως μερικοί να θυμούνται ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα της καταστροφής τους εξήγησα ότι αυτή η πυρκαγιά θα ήταν η αφορμή να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Μάλλον επιβεβαιώθηκα

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ !
Οι Γόρδιοι Δεσμοί δεν λύνονται, κόβονται!
-
Το ποιον της επιρροης ειναι ενα ζητημα προς συζητησηDr.Format wrote: ... ήταν πάρα πολλοί και μάλιστα από το "είδος" που έχει αρκετή επιρροή στα πολιτικά δρώμενα
Αν και δεν εχω δει την εξηγηση σου (μικρο το κακο) , τα γεγονοτα σε δικαιωνουνDr.Format wrote: ...Ισως μερικοί να θυμούνται ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα της καταστροφής τους εξήγησα ότι αυτή η πυρκαγιά θα ήταν η αφορμή να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Μάλλον επιβεβαιώθηκα![]()
Ηλιας Νικολαου
Ισως μερικοί να θυμούνται ότι την επόμενη ακριβώς ημέρα της καταστροφής τους εξήγησα ότι αυτή η πυρκαγιά θα ήταν η αφορμή να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Μάλλον επιβεβαιώθηκα
[/quote]
Mην τους βαζεις ιδεες γιατι ολοι αυτοι για χαρη της καρεκλας ειναι ικανοι να καψουν και την ΙΤΑΛΙΑ

Mην τους βαζεις ιδεες γιατι ολοι αυτοι για χαρη της καρεκλας ειναι ικανοι να καψουν και την ΙΤΑΛΙΑ

Μαλιστα.........
Και προκυρηχτηκαν εκλογες.........
και το "ξεχασαμε" το θεμα......
μεχρι την στιγμη που θα παμε να ψησουμε στους Αγ. Ασωματους και θα ενοχλουμε την μεζονετα διπλα.......
Και προκυρηχτηκαν εκλογες.........
και το "ξεχασαμε" το θεμα......
μεχρι την στιγμη που θα παμε να ψησουμε στους Αγ. Ασωματους και θα ενοχλουμε την μεζονετα διπλα.......
Οχι εμείς, δεν ξεχνιέται τόσο εύκολαΦωκίων wrote:και το "ξεχασαμε" το θεμα......

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ !