Παιδιά Καλημέρα !!!
κάθισα και πέρασα τους κωδικούς βλάβης (OBD II) γραμμένους στα Ελληνικά σε ένα "βιβλιαράκι". Το τυπώνετε, το πλαστικοποιήτε και το έχετε πάντα στο αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο.....
Ρε συνάδελφοι ... το κατεβάσαμε 41 άτομα και ούτε ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια του Δημήτρη ?
Να σαι καλά ρε φίλε ... σε ευχαριστούμε απο καρδιάς ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, απουσίαζα για αυτό δεν απάντησα σύντομα....... Βλάβη ο Νο1 αισθητήρας οξυγόνου (κωδικός 130) και ο καινούργιος έβγαζε βλάβη (κωδικοί 134 και - 135) βλαβη "pending" δηλ καταγράφεται στο ECU χωρίς να ανάψει το check-engine.... και η άτιμη παρουσιαζόταν μετά από κάμποσο χρόνο λειτουργίας (at times).... Για να πω την αλήθεια με πέδεψε λιγάκι γιατί οταν τον μέτραγα κρύο τον αισθητήρα (Lamda sensor) είχε συνέχεια το κύκλωμα τροφοδοσίας, (τα δύο ασπρα καλωδιάκια) και όταν δούλευε και ζεσταινόταν μετά από λίγο έβγαζε βλάβη.... τελικά ο ελατωματικός νέος αισθητήρας οξυγόνου έγινε επιστροφή (rejection) και ησύχασα, μην σου τύχει τέτοια βλάβη, μπορεί να σε τρελάνει....
Νίκολα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
Εχω εξαφανιστεί διότι μας έχουν βάλει όλους σε άσχημο λούκι, και σε μένα τουλάχιστον, η διάθεση για έρευνα και πειραματισμό πάνω στο αγαπημένο μας χόμπι, έχει πάει για περίπατο........
Καλή συνέχεια εύχομαι σε όλους μας....