Θερμά συλλυπητήρια
-
Re: Θερμά συλλυπητήρια
Θερμα συλληπητηρια σε ολη την οικογενεια και να ειναι παντα καλα οι ανθρωποι του να τον θυμουνται για παντα!!! 

- friar
Και εγώ τον θυμήθηκα σήμερα ξαναδιαβάζοντας την τεχνική ανάλυση λειτουργίας των αμερικάνικων ζωνών latch and lock που μας είχε δώσει σε τεχνικό σεμινάριο.
Σταύρο μας λείπεις
Σταύρο μας λείπεις
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
τα θερμά μου συλληπητήρια
Εναν χρονο μετα......χαζευα τα 1α Dvd απο τα περιοδικα πριν χρονια ...που εδειχνα ενα YJ μπλε σκουρο??μαυρο??Να συμμετεχει σε ολους τους αγωνες....Τον ειχα πετυχει ενα καλοκαιρι Εθνικη Αθηνων -Λαμιας να τραβα το σκαφος με το YJ.... γυαλι Ray Ban και τζην σορτσακι.....R.I.P.....
Φιλοι απο παιδια στα Βριλησσια,μετα χαθηκαμε και τωρα ειδα το θεμα και σοκαριστηκα
.ΦΙΛΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.Συληπητηρια στην οικογενεια σου.

PANOS
-
Τον ειχα δει μια εβδομαδα πριν το μοιραιο στο συνεργειο του Γιασσημακου.Συζητουσαμε για το τζιπ μου που ειχε το ιδιο πριν απο χρονια.Καποια στιγμη του λεω.Ρε Σταυρο εισαι πολυ κοκκινος στο προσωπο μην εχεις καμια πιεση?Οχι ρε μου απαντα γελωντας,με εχει πιασει ο ηλιος στην Κρητη.Τι να πω.Ευχομαι να εχει καλο ταξιδι και κουραγιο σε αυτους που τον αγαπουσαν.....