10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...

gaurosantoni

Re: 10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...

Post by gaurosantoni »

παιδιά νομίζω ότι το περιοδικό το αγοράσατε πιο μπροστά από εμάς τους ιδιους,1 για να δείτε τι χάσατε 2 γιατί θα θέλατε να είστε εκεί και δεν μπορείτε να το παραδεχθείτε και 3 από αγνοια για αυτά τα αυτοκίνητα τα κακολογείτε χωρίς να έχετε μπει καν μέσα,αλλα που θα πάει θα μπείτε και σε κάνα αυτοκίνητο που σέβεται τα λεφτά που έχεις δόση για να το αγοράσεις ,και δεν αγοράζεις απλά όνομα
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

Φωκίων wrote:
lker wrote: γιατί να δίνει ένα club την εκδρομή του σε ένα κερδοσκοπικό έντυπο ...
Προεδρε μου, μια πιθανότητα ειναι για να το γνωρισουν περισσότεροι και να αποκτησει περισσότερα μελη. ετσι απλά.
εμεις φιλε μου θελουμε λιγους και καλούς .και οχι πολλους και κάλους!!!!!!!!!!
Φωκίων

Post by Φωκίων »

δεν διευκρινησα στο πρωτο μου ποστ, οτι ΔΕΝ αναφερομουν στην συγκεκριμενη εκδρομή αλλα ΜΟΝΟ στο σχολιο του Λευτερη γιατι παρουσιαζονται εκδρομες κ.λ.π. κ.λ.π. και γι' αυτο και παρεθεσα μονο αυτη την προταση
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

http://www.youtube.com/watch?v=sgcvrV1w ... related.το video αυτο το ξερεται?καλο δες τε το!!!!!!!!!!!!!!1
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Τη φωνη του Βασιλη που κραταει την καμερα την αναγνωρισα. Απο κει και περα ειναι τοσες οι λεπτομερειες που αν δεν γνωριζεις τι να σχολιασεις....
lker

Post by lker »

gaurosantoni wrote:παιδιά νομίζω ότι το περιοδικό το αγοράσατε πιο μπροστά από εμάς τους ιδιους,1 για να δείτε τι χάσατε 2 γιατί θα θέλατε να είστε εκεί και δεν μπορείτε να το παραδεχθείτε και 3 από αγνοια για αυτά τα αυτοκίνητα τα κακολογείτε χωρίς να έχετε μπει καν μέσα,αλλα που θα πάει θα μπείτε και σε κάνα αυτοκίνητο που σέβεται τα λεφτά που έχεις δόση για να το αγοράσεις ,και δεν αγοράζεις απλά όνομα

Φίλε μου καλησπέρα,
καλά κάνεις και λές νομίζεις διότι προσωπικά δεν το έκανα ... προτιμώ την ενημέρωση μέσω ιντερνετ ... τουλάχιστον προς το παρόν ... ένας λόγος θα έλεγα ότι είναι και το δωρεάν της υπόθεσης μα κυρίως η πληθώρα πληροφορίας που μπορείς να βρείς για το ίδιο θέμα απο πολλές πηγές ταυτόχρονα ... για πιο εξιδεικευμένα πράγματα όπως η τετρακίνηση προτιμώ τα φόρουμ του χώρου τα οποία (εν αντιθέσει με την άποψη του νικόλα ;) ) θεωρώ πως στη διάδοση της πληροφορίας προσφέρονται μακράν ως η καλύτερη επιλογή από οποιοδήποτε άλλο μέσο ...
Όπως και να έχει θέτεις στη συζήτηση θέματα τα οποία κανείς δε νομίζω να έθιξε κανείς ... ειδικά αυτό με τα αυτοκίνητα ... δηλαδή εγώ που έχω jimny τι ? έχω λιγότερο ή περισσότερο δικαίωμα/μαγκιά/δύναμη/κύρος/εμπερια κλπ απο ένα αυτοκίνητο που σέρνει ένα άλλο με τον ιμάντα ? γιατί το άλλο με το ότι θελαμε να είμαστε στην εκδρομή σας και δεν το παραδεχόμαστε είναι τουλάχιστον άτοπο για να μην πω αστείο ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
heroicentaur

Post by heroicentaur »

Σιγα μην αγοραζαμε το περιοδικο για να δουμε την σουπερ εξτρεμε βολτα υπαρχει και στο ιντερνετ αν το ξερατε το περιοδικο.
Image ImageImage
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

heroicentaur wrote:Σιγα μην αγοραζαμε το περιοδικο για να δουμε την σουπερ εξτρεμε βολτα υπαρχει και στο ιντερνετ αν το ξερατε το περιοδικο.
οπως βλεπω φιλε μου το εψαξες το θεμα μπραβο!!!
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Ωραία μπράβο παιδιά πάντα τέτοια !!!

Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει όλοι μας είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης μετά από μια τετρακίνητη βόλτα !
Κάποιος πάει μια εκδρομή με τα φιλαράκια του και κάνει Α off-road διαδρομή , μετά πάει σε ένα ταβερνείο και πλακώνετε στις χοληστερίνες κάνει και το χαβαλέ του με τους υπόλοιπους ,βαράει και καμιά foto , και τι ωραία τι καλά να το ξανακάνουμε !!!
Δεν παίζει ρόλο αν η διαδρομή ήταν Α και δεν ήταν Β γιατί για κάποιους ας πούμε δεν υπάρχει Β ή το Β δεν είναι Off-road ! :o
Εμ πάση περίπτωσή βαφτίζουμε όπως θέλουμε την διαδρομή μας , καλή –κακή –extreme –περιηγητική και κανένας δεν έχει παράπονο αφού πέρασε καλά .
Το να πείσεις κάποιον που δεν σε έχει ακολουθήσει ότι η διαδρομή ήταν super και η δυσκολίες του terrain μεγάλες είναι πραγματικά δύσκολο ειδικά αν αφορά εκδρομή ομάδας <<παρεξηγημένων >>αυτοκινήτων !!! Κακά τα ψέματα ρε παιδιά όχι σε περιοδικό και στον τοίχο να το γράψετε εγώ δεν πιστεύω ότι κάνατε μια διαδρομή που δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω με το μαμά 410 μου ! Το ότι περάσατε καλά όμως είναι το ρεζουμέ και εκεί στοχεύουμε όλοι εμείς που βγαίνουμε με τα τετρακίνητα μας στα βουνά . ;) ;) ;)

Αυτά τα ολίγα από εμένα παιδιά …
johny4x4

Post by johny4x4 »

GENERAL LEE wrote:Ωραία μπράβο παιδιά πάντα τέτοια !!!

Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει όλοι μας είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης μετά από μια τετρακίνητη βόλτα !
Κάποιος πάει μια εκδρομή με τα φιλαράκια του και κάνει Α off-road διαδρομή , μετά πάει σε ένα ταβερνείο και πλακώνετε στις χοληστερίνες κάνει και το χαβαλέ του με τους υπόλοιπους ,βαράει και καμιά foto , και τι ωραία τι καλά να το ξανακάνουμε !!!
Δεν παίζει ρόλο αν η διαδρομή ήταν Α και δεν ήταν Β γιατί για κάποιους ας πούμε δεν υπάρχει Β ή το Β δεν είναι Off-road ! :o
Εμ πάση περίπτωσή βαφτίζουμε όπως θέλουμε την διαδρομή μας , καλή –κακή –extreme –περιηγητική και κανένας δεν έχει παράπονο αφού πέρασε καλά .
Το να πείσεις κάποιον που δεν σε έχει ακολουθήσει ότι η διαδρομή ήταν super και η δυσκολίες του terrain μεγάλες είναι πραγματικά δύσκολο ειδικά αν αφορά εκδρομή ομάδας <<παρεξηγημένων >>αυτοκινήτων !!! Κακά τα ψέματα ρε παιδιά όχι σε περιοδικό και στον τοίχο να το γράψετε εγώ δεν πιστεύω ότι κάνατε μια διαδρομή που δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω με το μαμά 410 μου ! Το ότι περάσατε καλά όμως είναι το ρεζουμέ και εκεί στοχεύουμε όλοι εμείς που βγαίνουμε με τα τετρακίνητα μας στα βουνά . ;) ;) ;)

Αυτά τα ολίγα από εμένα παιδιά …
Διαβαζα εδώ το θεματάκι και ελεγα απο μέσα μου....δεν θα μπει κανενας χριστιαννος να πει αυτό που σκέφτομαι;;;; παλι εγώ θα ειμαι ο κακός!!!!
Αντε γεια σου ρε general με πρόλαβες.
Παιδια το αν μια εκδρομή είναι ευκολη δύσκολη ή extreme είναι σχετικό. Παίζει ρόλο το αυτοκίνητο, ο οδηγός και η εμπειρία του καθενός.
Οπότε επειδή διαβάζουν και άτομα με πολυ μεγάλη εμπειρία στον χώρο (εγώ είμαι νέος και δεν συμπεριλαμβάνομαι) προσέξτε πως τα λέτε τα αστεία γιατί θα σας κυνηγήσουν αν δεν έχουν χιούμορ όπως εγώ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lker αστα αυτά και πες την αλήθεια...........πες ότι εψαχνες παντού να βρεις το περιοδικό αλλα είχε εξαντληθεί και με επαιρνες τηλεφωνο να ψάξω να στο βρω!!!!!!

Τελος δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο gaurosantoni το έχει πάρει τόσο σοβαρά το θέμα αυτό;
Εχει συμβεί κάτι; Γιατί προσπαθείτε να αποδείξετε οτι αυτά τα αυτοκίνητα είναι για σκληρό offroad??? Ειπε κανείς το αντίθετο;;;
Image
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”