εσεις ποτε το ειπατε και δεν το πηρε κανεις χαμπαρει?heroicentaur wrote:Vitaraclub.gr Jimnyclub.gr Ssangyongclub.gr
Θα ειναι ολοι στα Γερανεια το βλεπω να ερχετε και κανενας τροχονομος αυριο
10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...
-
Re: 10/4/11 ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΕΡΑΝΕΙΑ ...
Mικρό το κειμενο μου (θα ακολουθησει μεγααααλη περιγραφη , οταν βρω χρονο !!) , γιατι ειμαι στην δουλεια !!
ΠΡΩΤΑ - ΠΡΩΤΑ , ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ !!!!
Ο ΜΑΡΚΟΣ , Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ .....ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ !!!!
Η ΕΚΔΡΟΜΗ , ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ (παραπανω ισως απο οτι θα επρεπε !!
θα δειτε φωτο και θα καταλαβετε !! )
ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ , ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-ROAD , ΤΡΕΛΕΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ..........ΜΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ , ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΛΟΥΡΙΔΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΙΑΣ ......ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙ OFF-ROAD ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΣΕ 110 ΧΛΜ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ !!
ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!"
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΜΑ , ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ (οπως και το δικο μου !!)........ΑΛΛΑ Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ (που δεν ηταν και λιγες !!!) ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ" ΠΟΥΘΕΝΑ !!
Μπηκαμε στο χωμα στις 10:00 (Θηβα) και βγηκαμε 19:10 (Λουτρακι) !!!! 9 ωρες και 10΄off-road διαδρομη ........

ΠΡΩΤΑ - ΠΡΩΤΑ , ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΑΖΙ !!!!

Ο ΜΑΡΚΟΣ , Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ .....ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ !!!!

Η ΕΚΔΡΟΜΗ , ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ (παραπανω ισως απο οτι θα επρεπε !!

ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ , ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ , ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-ROAD , ΤΡΕΛΕΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ..........ΜΙΑ ΚΑΤΑΒΑΣΗ , ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΛΟΥΡΙΔΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΙΑΣ ......ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙ OFF-ROAD ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΣΕ 110 ΧΛΜ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΩΜΑΤΙΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ !!

ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!"
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΜΑ , ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ (οπως και το δικο μου !!)........ΑΛΛΑ Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ (που δεν ηταν και λιγες !!!) ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ" ΠΟΥΘΕΝΑ !!
Μπηκαμε στο χωμα στις 10:00 (Θηβα) και βγηκαμε 19:10 (Λουτρακι) !!!! 9 ωρες και 10΄off-road διαδρομη ........

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Tο τευχος Νο 5 του 4Χ4 magazine !!!!!!!!!
Εχει ολη την εκδρομη μας στον Κιθαιρωνα-Πατερα-Γερανεια ,με πολυ πλουσιο φωτογραφικο υλικο !!!!

Εχει ολη την εκδρομη μας στον Κιθαιρωνα-Πατερα-Γερανεια ,με πολυ πλουσιο φωτογραφικο υλικο !!!!

Όταν είναι να αποφασίσεις, το καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις το σωστό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα είναι να πράξεις λάθος. Το χειρότερο όλων είναι να μην κάνεις τίποτε. Theodore Roosvelt
Πάντως σε συνέχεια του δωρεάν που μας επεξηγήθηκε ενδελεχώς και με σαφήνεια, θα ηταν πιο συνεπές (τουλάχιστον έτσι θεωρώ εγώ) ως προς τους δυνητικούς τετρακίνητους, αλλά και φίλους (οι οποίοι μάλιστα περίμεναν και τις φωτό που τάξατε στο προηγούμενό σας πόστ αλλά μάταια), που ασπάζονται τις ίδιες αρχές με εσάς, ότι πληροφορία θέλατε να δημοσιοποιήσετε να το κάνατε όχι μέσω ενός μέσου το οποίο είναι αμιγώς κερδοσκοπικό, αλλά σε κάποιο το οποίο δεν θα στοίχιζε τίποτα ... πχ ένας σύνδεσμος στο site του club σας ... λέω εγώ τώρα ...
Υ.Γ.1: Ο λόγος και ειδικά ο γραπτός μπορεί εύκολα να καλύπτεται, αλλά δύσκολα να παραποιείται ... για τον προφορικό πάει και ερχεται, αλλά ο γραπτός είναι άλλο κουφέτο ... και εσύ φίλε stakyr φαίνεται να τον χειρίζεσαι καλά ...
Υ.Γ.2: Βασικά αυτή την ιστορία δεν την έχω καταλάβει με εμάς τους τετρακίνητους ... πάμε μια εκδρομή, κάνουμε ότι κάνουμε και μετά όταν γυρίζουμε κάνουμε τι ? Παίρνουμε ένα περιοδιοκό τηλέφωνο και λέμε ... μεγάλε σου χω θέμα ??? Με τι κίνητρο ? Να δούνε και οι υπολοιποι τι κάναμε και να τραβήξουμε κόσμο στη φάση αγνοώντας ότι σα μέσο ευρείας διαθέσεως (ας μου επιτρέψετε το χαρακτηρισμό) υπολείπεται μακράν του διαδικτυου ? Και προσέξτε ... δε μιλάμε για μία τετρακίνητη κοινωνική πρωτοβουλία ... μιλάμε για μια εκδρομή ... Ο καθένας μας συμμετέχει ούτε λίγο ούτε πολύ σε κάποιο forum του χώρου μας και θα ενημερωθεί απο την ανάρτησή μας σε αυτό ... Και καλά όταν δίνουμε εμείς το θέμα ... γιατί υπάρχουν και ατομάκια που απλά το παίρνουν απο μόνοι τους ... άλλη παπάτζα αυτή ... Ειλικρινά ρε παιδιά ... πείτε μου ... γιατί να δίνει ένα club την εκδρομή του σε ένα κερδοσκοπικό έντυπο ...
Υ.Γ.1: Ο λόγος και ειδικά ο γραπτός μπορεί εύκολα να καλύπτεται, αλλά δύσκολα να παραποιείται ... για τον προφορικό πάει και ερχεται, αλλά ο γραπτός είναι άλλο κουφέτο ... και εσύ φίλε stakyr φαίνεται να τον χειρίζεσαι καλά ...
Υ.Γ.2: Βασικά αυτή την ιστορία δεν την έχω καταλάβει με εμάς τους τετρακίνητους ... πάμε μια εκδρομή, κάνουμε ότι κάνουμε και μετά όταν γυρίζουμε κάνουμε τι ? Παίρνουμε ένα περιοδιοκό τηλέφωνο και λέμε ... μεγάλε σου χω θέμα ??? Με τι κίνητρο ? Να δούνε και οι υπολοιποι τι κάναμε και να τραβήξουμε κόσμο στη φάση αγνοώντας ότι σα μέσο ευρείας διαθέσεως (ας μου επιτρέψετε το χαρακτηρισμό) υπολείπεται μακράν του διαδικτυου ? Και προσέξτε ... δε μιλάμε για μία τετρακίνητη κοινωνική πρωτοβουλία ... μιλάμε για μια εκδρομή ... Ο καθένας μας συμμετέχει ούτε λίγο ούτε πολύ σε κάποιο forum του χώρου μας και θα ενημερωθεί απο την ανάρτησή μας σε αυτό ... Και καλά όταν δίνουμε εμείς το θέμα ... γιατί υπάρχουν και ατομάκια που απλά το παίρνουν απο μόνοι τους ... άλλη παπάτζα αυτή ... Ειλικρινά ρε παιδιά ... πείτε μου ... γιατί να δίνει ένα club την εκδρομή του σε ένα κερδοσκοπικό έντυπο ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Προεδρε μου, μια πιθανότητα ειναι για να το γνωρισουν περισσότεροι και να αποκτησει περισσότερα μελη. ετσι απλά.lker wrote: γιατί να δίνει ένα club την εκδρομή του σε ένα κερδοσκοπικό έντυπο ...
Φωκίων να το δεχθώ αυτό ως επιχείρημα, αλλά ρε αδερφέ ... τι έχει μεγαλύτερη δύναμη ως προς τη διάδοση μιας πληροφορίας ... το νετ ή ένα έντυπο ?
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
και τα 2 εξισου ( πανω κατω τελος παντων) θα ελεγα... με διαφορετικό τροπο το καθενα...
για παραδειγμα. το νετ ειναι πολυ "εφημερο" ειδικά για τετοια θεματα.
αντιθετα το "χαρτι" μενει πιο πολυ, ανατρεχεις ξαναδιαβαζεις καπως ετσι τελος παντων....
βεβαια δεν μπορω να στο αποδειξω αν ισχυει, ειναι απλά "αισθηση" βεβαιως και μπορει λαθεμενη ειδικά μετα τις προσφατες εξελιξεις...
αντιθετα το "χαρτι" μενει πιο πολυ, ανατρεχεις ξαναδιαβαζεις καπως ετσι τελος παντων....
βεβαια δεν μπορω να στο αποδειξω αν ισχυει, ειναι απλά "αισθηση" βεβαιως και μπορει λαθεμενη ειδικά μετα τις προσφατες εξελιξεις...
Το χαρτί μένει πιο πολύ? Το παίρνεις και backup?Φωκίων wrote: και τα 2 εξισου ( πανω κατω τελος παντων) θα ελεγα... με διαφορετικό τροπο το καθενα...
Και αν το χαρτί μένει και έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα γιατί πολλοί ενδιαφερόμενοι ανοίξαν forum και μάλιστα στα κρυφά?
Θα μπορούσα πάντως να δεχτώ πως το χαρτί είναι σίγουρα πιο χρήσιμο,
ιδίως αν δεν παίζει κωλόχαρτο στο σπίτι...

Ποιές είναι ρε φιλαράκι οι πρόσφατες εξελίξεις και τις χάσαμε?Φωκίων wrote: βεβαια δεν μπορω να στο αποδειξω αν ισχυει, ειναι απλά "αισθηση" βεβαιως και μπορει λαθεμενη ειδικά μετα τις προσφατες εξελιξεις...
Εγώ έχω μείνει ακόμα με την εντύπωση πως τουλάχιστον ένα από τα περιοδικά του χώρου έχει χιλιάδες αναγνώστες ενώ αντίστοιχη προσπάθεια στο net μάζεψε λιγότερους από 150 χρήστες.
Περίεργα ανεξήγητα πράματα...
Λευτέρη, ο Γιάννης έχει δίκιο να προσπάθει να προωθήσει μία τέτοια εκδρομή μέσω περιοδικού.
Το περιοδικό σίγουρα είναι πιο προσβάσιμο σε αναγνώστες που δεν έχουν κοντινή σχέση με τον χώρο μας
για να είναι σε κάποιο forum χρήστες.
Για να βρείς μία ομάδα-λέσχη-forum να κολλήσεις πρέπει να ψάξεις,
και υπάρχουν πολλά αξιόλογα δικτυακά μέρη να δεις πράγμα που μπερδεύει κάποιον νέο.
Ενώ το περιοδικό κρεμιέται στο περίπτερο, και στον αδαή φαίνεται και περισσότερο αξιόπιστο.
Άσε που μπορείς να λαθραναγιγνώσκεις κιόλας και να γλυτώνεις και τα γκαφρά

Αν θέλουμε δηλαδή να φέρουμε ΝΕΟ κόσμο σε μία εκδρομή,
το περιοδικό είναι μία εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη, επιλογή.

Όσο για τα "ατομάκια" που χωρίς άδεια δημοσιεύουν ξένες φωτό και ιστορίες ένα έχω να πω.
Εδώ πληρώνονται όλα, ξεφτύλες.

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Αλλου ντ' αλλου το πηγες - οκ
κι απο το υφος που γραφεις δεν υπαρχει και λογος να το συζητησουμε...
sorry για την παρεμβαση...
κι απο το υφος που γραφεις δεν υπαρχει και λογος να το συζητησουμε...
sorry για την παρεμβαση...
Έλα πλάκα κάνω, ξεκόλα. 

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".