Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Nicolas
Site Admin

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by Nicolas »

Α και κάτι ακόμα...
YJ ''The Doctor'' wrote: Εαν στα μερη σας Johnny αξιζει να γινει συναντηση για να περασουμε καλα 4χ4 πες να κανονισουμε. Αλλιως εγω 1000 χλμ δεν κανω για μπουζουκια. Χεστηκα.

+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το καλοκαίρι κάτι άκουσα για έναν αγώνα-συνάντηση στη θεσσαλία, Πήλιο κάτι τέτοιο...
Θα μάθω περισσότερα και θα σας ενημερώσω, μπας και ψηθείτε για εκεί.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

johny4x4 wrote:Εσυ Τσουμανακο στην μια εκανες 100 χιλιομετρα και στην αλλη ηρθαμε στο σπίτι σου αν δεν κάνω λάθος.
Αν ησουν στην θεση μας θα τα έλεγες αυτά?
Αν σου λεγαμε να κάνεις 500 χιλιομετρα να πας και 500 να γυρίσεις θα τα έλεγες αυτά?
Και να πρέπει να την κάνεις αυτήν την απόσταση εσυ στο ένα αυτόκίνητο και ο κάθε φίλος του με το δικό του.
Και να έχεις και τα τελη όχι αυτά τα ψέματα που εχετε εκει κάτω!!!
Μπορεί να ακούγονται σαν γκρινια ολα αυτά αλλά σου λεω αυτά που σκέφτομαι και ακόμα και αυτοι που μπορει να πουν το αντίθετο μέσα τους ξέρουν οτι εχω δίκαιο!

Βέβαια τωρα που καλοκαίριασε μπορείτε να πάρετε τα αυτοκινητάκια σας και να κανουμε μια καγκουροσυνάντηση στο Ναύπλιο να βάλετε και όλοι ενα χεράκι στο προτζεκτ, να σας πάμε και στις παραλίες, στα beach bar, στα καλοκαιρινά κλαμπάκια!!! :roll: :roll:
οχι κ 100 χλμ ρε φιλε καμποσα ηταν κ τα δικα μου κ με το αυτοκινητο να φτασει να μη φτασει.......!!!!!!!!
οσο για τη δευτερη εχεις δικιο τοτε δεν ειχα σαλιο!!!!!!!!!!!! :? :?
οσο για τα τελη....... χτυπα του μια επαγγελματικη αδεια επανω να ησυχασεις!!!! ;)

εγω θα ερθω Ναυπλιο στα σιγουρα μολις βρω χρονο!!!!δεν φταιω που ειναι τετοια η δουλεια μου :( !!!
YJ ''The Doctor'' wrote:Αντε γεια!
....Λοιπον καγκουροσυναντησεις γινονται οταν νιωθουμε αναγκη να βρεθουμε και κανενας δεν θα επρεπε να υπολογιζει το κοστος για να κανει το χομπυ του και τον χαβαλε του οταν το θελησει. Κοστος ΟΛΟΙ εχουμε! Ουτε μετραει σε ποσες ηρθε καποιος, ουτε απο που.

Εαν στα μερη σας Johnny αξιζει να γινει συναντηση για να περασουμε καλα 4χ4 πες να κανονισουμε. Αλλιως εγω 1000 χλμ δεν κανω για μπουζουκια. Χεστηκα.
+10000
Nicolas wrote:Ρε παλιοκαγκούρια που μου θέλετε και aircondition...+100
Πάρτε όλοι από ένα JK unlimited (βγαίνει και σε diesel για τους τσιμινιέρηδες)
να βρείτε την υγειά σας, να έχετε aircondition να μην ιδρώνει το παπαράκιναι ρε σιγουρα 40000Ε μας περισευουν τωρα.........
να κάνετε ταξίδι με 33άρια και 180 εχεις δικιο
και να έχετε και χώρο για πολλά μ$*@ια και το σκύλο μαζί. :lol: :lol: :lol: εχεις δικιο
Ρημάδια που με κοροϊδεύατε κιόλας :mrgreen: :mrgreen: εχουμε δικιο
Α.. ξέχασα... αμα θέλετε και πίπα, πάρτε αυτόματο, το manual που δοκίμασα δεν βολεύει :mrgreen:
συμφωνω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote:
Drimon wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote: ΥΓ. α,και μην ξεχασω...μην τυχον και δεν ερθει ο Ντριμονακος :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Γιατι ρε?
Δεν θελεις χαβαλε σε καγκουροσυναντηση????? :mrgreen:
Θέλω και παραθέλω, αλλά πλέων για να κουνήσω, θέλω αρκετό καιρό πριν να προγραμματιστώ. :(
gaurosantoni

Post by gaurosantoni »

οσο για τα τελη....... χτυπα του μια επαγγελματικη αδεια επανω να ησυχασεις!!!! ΠΩς ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ρε παιδια
johny4x4

Post by johny4x4 »

......

Λοιπον καγκουροσυναντησεις γινονται οταν νιωθουμε αναγκη να βρεθουμε και κανενας δεν θα επρεπε να υπολογιζει το κοστος για να κανει το χομπυ του και τον χαβαλε του οταν το θελησει. Κοστος ΟΛΟΙ εχουμε! Ουτε μετραει σε ποσες ηρθε καποιος, ουτε απο που.

Και δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

Οταν θα γινει οποιος θελει ερχεται για εκει που θα κανονιστει και οποιος δεν θελει δεν ερχεται, τοσο απλα....
Προς τι κοστολογια,γκρινια,παραπονα και αναλυση δεδομενων για κατι τετοιο δεν το καταλαβαινω.

Οποιος δεν τις γουσταρει η δεν του λενε τιποτα δικο του θεμα και δεν πεφτει ο λογος σε κανενα μας.
Αυτα απο μερια μου

.......

Εαν στα μερη σας Johnny αξιζει να γινει συναντηση για να περασουμε καλα 4χ4 πες να κανονισουμε. Αλλιως εγω 1000 χλμ δεν κανω για μπουζουκια. Χεστηκα.
Πόσο ωραία τα λες γιατρέ!!!!!!
Οπως οι γονεις λένε παραμυθάκια στα παιδάκια τους!
Ολα ευκολα και απλά!
Που να πας ρε καημενε με το τέρας που εφτιαξες να κάνεις και χιλιομετρα?????
Για εκει γυρω εισαι και εσυ!!!
Επισης το κόστος όλος ο νορμαλ κόσμος το υπολογίζει για την διασκέδαση του. Εννοειται οτι δεν θα έπρεπε να το υπολογίζει οπως πολύ σωστα τα λες αλλα αμα ο αλλος δεν εχει μαντήλι να κλάψει τι να πει?

"Δεν γαμιεται θα πάρω ενα δάνειο 700 ευρω να πάω να δω τα φιλαράκια τους καγκουρες"

Δεν σημαίνει οτι δεν τα έχει ο αλλος για να πάει αλλα ανάλογα με το πόσα έχει και με το πρόγραμμα του πράττει ανάλογα?
Μην μου λες τρέλες τώρα και εσυ. Ποιος δεν υπολογίζει το κόστος δηλαδη?
Ποιος θα προτοέρθει αμα κανονιστει μια καγκουροσυναντηση τωρα κοντα???????
Πιστευεις οτι θα είναι πάνω απο 4 αυτοκίνητα??
Οταν λεω 4 αυτοκίνητα μιλαω μόνο για τους καγκουρες του φορουμ.
Απο τις τοπικες λέσχες όλο και κάποιος θα είναι.
Και ολα αυτά δεν τα λεω για να γκρινιάξω, στα @ρχιδια μου, απλά επειδη λέω κάποια πράγματα που ισχύουν στον περισσοτερο κόσμο.
ΕΝνοειται πως οποιος γουστάρει έρχετε
Εννοειται πως δεν μαλώνουμε κανεναν
Εννοειται πως δεν μετράμε πόσες εκδρομες εχει παει ο καθένας
Αλλα δεν εννοειται το οτι ολοι ειναι διατεθειμένοι να λιώσουν τα κοκκαλα τους στην ασφαλτο για να φτάσουν

ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

gaurosantoni wrote:οσο για τα τελη....... χτυπα του μια επαγγελματικη αδεια επανω να ησυχασεις!!!! ΠΩς ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ρε παιδια
Ειναι μυστικο δεν κάνει να μάθεις!!!!
Image
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

johny4x4 wrote:

......

Λοιπον καγκουροσυναντησεις γινονται οταν νιωθουμε αναγκη να βρεθουμε και κανενας δεν θα επρεπε να υπολογιζει το κοστος για να κανει το χομπυ του και τον χαβαλε του οταν το θελησει. Κοστος ΟΛΟΙ εχουμε! Ουτε μετραει σε ποσες ηρθε καποιος, ουτε απο που.

Και δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

Οταν θα γινει οποιος θελει ερχεται για εκει που θα κανονιστει και οποιος δεν θελει δεν ερχεται, τοσο απλα....
Προς τι κοστολογια,γκρινια,παραπονα και αναλυση δεδομενων για κατι τετοιο δεν το καταλαβαινω.

Οποιος δεν τις γουσταρει η δεν του λενε τιποτα δικο του θεμα και δεν πεφτει ο λογος σε κανενα μας.
Αυτα απο μερια μου

.......

Πόσο ωραία τα λες γιατρέ!!!!!!
Οπως οι γονεις λένε παραμυθάκια στα παιδάκια τους!
Ολα ευκολα και απλά!
Που να πας ρε καημενε με το τέρας που εφτιαξες να κάνεις και χιλιομετρα?????
Για εκει γυρω εισαι και εσυ!!!
Επισης το κόστος όλος ο νορμαλ κόσμος το υπολογίζει για την διασκέδαση του. Εννοειται οτι δεν θα έπρεπε να το υπολογίζει οπως πολύ σωστα τα λες αλλα αμα ο αλλος δεν εχει μαντήλι να κλάψει τι να πει?

"Δεν γαμιεται θα πάρω ενα δάνειο 700 ευρω να πάω να δω τα φιλαράκια τους καγκουρες"

Δεν σημαίνει οτι δεν τα έχει ο αλλος για να πάει αλλα ανάλογα με το πόσα έχει και με το πρόγραμμα του πράττει ανάλογα?
Μην μου λες τρέλες τώρα και εσυ. Ποιος δεν υπολογίζει το κόστος δηλαδη?
Ποιος θα προτοέρθει αμα κανονιστει μια καγκουροσυναντηση τωρα κοντα???????
Πιστευεις οτι θα είναι πάνω απο 4 αυτοκίνητα??
Οταν λεω 4 αυτοκίνητα μιλαω μόνο για τους καγκουρες του φορουμ.
Απο τις τοπικες λέσχες όλο και κάποιος θα είναι.
Και ολα αυτά δεν τα λεω για να γκρινιάξω, στα @ρχιδια μου, απλά επειδη λέω κάποια πράγματα που ισχύουν στον περισσοτερο κόσμο.
ΕΝνοειται πως οποιος γουστάρει έρχετε
Εννοειται πως δεν μαλώνουμε κανεναν
Εννοειται πως δεν μετράμε πόσες εκδρομες εχει παει ο καθένας
Αλλα δεν εννοειται το οτι ολοι ειναι διατεθειμένοι να λιώσουν τα κοκκαλα τους στην ασφαλτο για να φτάσουν

ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να σιγουρευτω οτι διαβαζοντας τα θα καταλαβεις γιαυτο τα εγραψα απλα.
Ρε καημενουλη απο που και ως που ξερεις εσυ πως και ποσο μπορω να ταξιδεψω με το αμαξι μου η εαν με νοιαζει η οποια ταλιπωρια εαν ειναι να χαβαλεδιασω?
Και επειδη ολος ο νορμαλ ο κοσμος το υπολογιζει το κοστος για τη διασκεδαση του οταν δεν του βγαινουν αυτη κοβει πρωτη. Τι μας ειπες τωρα....

Λοιπον, εαν και οποτε γινει συναντηση οπουδηποτε, οποιος μπορει ερχεται και εμενα προσωπικα ( εγω συνηθιζω να μην γραφω για λογαριασμο αλλων ) δεν με νοιαζει ας ειναι και δυο μονο αυτοκινητα και χωρις συμμετοχη οποιασδηποτε τοπικης εαν υπαρχει λεσχης. Αλλωστε και η πρωτη με αυτη την ιδεα εγινε....και οσοι γουσταρανε ηρθανε.

Αμα θες συναντηση ΤΩΡΑ, ριξε ιδεα, κανονισε διαδρομη και τα σχετικα και ανακοινωσε το, οσοι μπορεσουν θα ερθουν. Αλλιως μην μας λες τρελλες για συναντηση ΤΩΡΑ.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

Πείτε μου που κ ποτε!!εγω είμαι μέσα.αν το έχω έτοιμο μέχρι το Σάββατο θα το πάω άλλη μια εκδρομή δοκιμαστική.να δω τι άλλο θα σπάσει.εάν δεν σπάσει τίποτα θα το πετάξω,θα πάρω έναν τροχό κ θα αρχίζω να κόβω κεντρικούς ημιαξονια γκρουπ ότι να ναι.έτσι για την ιστορία.να πω ότι ξανά εσπασα.κ μετα είμαι έτοιμος για την καγκουροσυναντηση!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Ααααααα!!!κ κάτι που ξέχασα.ωραία αίσθηση να οδηγας jeep μπροστινοκινητο κ να του κανείς σπηνιαρισματα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote: Ειναι μυστικο δεν κάνει να μάθεις!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”