πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:Γιώργο το τουρμπο να το βάλεις οταν παει η βενζίνη 2 ευρώ! Οχι ακομα!
Κανε λιγο υπομονή!
Και οταν θα φτιαξουμε το σαμουραι και θα τρως τις πρώτες κοκονες βάλε διπλά τουρμπο, τετραπετάλουδα και το μ@@νι της μάνας πάνω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φίλε μου Γιάννη κ 2 κ 3 ευρώ να παει η βενζίνη στα Τέτοια μου.την Καυλα την πληρώνω.γαμησιατικα αλλα δεν θέλω να πληρώνω!!
Κ όσο για το διπλοτουρμπινο δεν θα χρειαστεί γιατί όταν ΕΣΥ φτιάξεις σαμουραι εγω θα είμαι παππούς αλλα θα παίζουν τα παιδιά μας τότε κ θα ερχετε ο γιος σου Σπιτι νευριασμενος κ θα σου λέει:ρε πατέρα με το Μπόυρδελο που έχω πάλι έσπασε γιατί πάλι με γαμήσε το μιχολοπουλακι κ δεν φτάνει ότι με γαμαει συνέχεια αλλα γαμαει κ την κόρη σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εκεί να σε δω μετα!!!
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:.........τότε κ θα ερχετε ο γιος σου Σπιτι νευριασμενος κ θα σου λέει:ρε πατέρα με το Μπόυρδελο που έχω πάλι έσπασε γιατί πάλι με γαμήσε το μιχολοπουλακι κ δεν φτάνει ότι με γαμαει συνέχεια αλλα γαμαει κ την κόρη σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εκεί να σε δω μετα!!!
:? :? :? :? :? :? :? :? :?
Όνειρα απατηλά!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

georgexj wrote:
johny4x4 wrote:Γιώργο το τουρμπο να το βάλεις οταν παει η βενζίνη 2 ευρώ! Οχι ακομα!
Κανε λιγο υπομονή!
Και οταν θα φτιαξουμε το σαμουραι και θα τρως τις πρώτες κοκονες βάλε διπλά τουρμπο, τετραπετάλουδα και το μ@@νι της μάνας πάνω!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φίλε μου Γιάννη κ 2 κ 3 ευρώ να παει η βενζίνη στα Τέτοια μου.την Καυλα την πληρώνω.γαμησιατικα αλλα δεν θέλω να πληρώνω!!
Κ όσο για το διπλοτουρμπινο δεν θα χρειαστεί γιατί όταν ΕΣΥ φτιάξεις σαμουραι εγω θα είμαι παππούς αλλα θα παίζουν τα παιδιά μας τότε κ θα ερχετε ο γιος σου Σπιτι νευριασμενος κ θα σου λέει:ρε πατέρα με το Μπόυρδελο που έχω πάλι έσπασε γιατί πάλι με γαμήσε το μιχολοπουλακι κ δεν φτάνει ότι με γαμαει συνέχεια αλλα γαμαει κ την κόρη σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εκεί να σε δω μετα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με πρόλαβες! Αν τύχει καμια μέρα και το γ@μήσεις η μόνη συμβουλή που θα του δώσω είναι να μην στεναχωριέται να πάει να γ@μήσει την κόρη σου που σίγουρα θα είναι μεγάλο μπουρδ@λο με τέτοιο πατέρα που θα έχει, να στανιάρει και μετά φρέσκος φρέσκος να ετοιμάζεται!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αλλα αν κάνω κόρη απο 5 χρονών θα της πιπιλάω το μυαλό να πάει με όποιον γουστάρει εκτος απο το γιό σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω αν κάνω κόρη θα τη στείλω να της κάνει ένα παιδί ο Μιχαλόπουλος και να γυρίσει πίσω.
μόνο και μόνο για να έχω ένα Μιχαλοπουλάκι στο Σόϊ. μιλάμε για την υπέρτατη διαιώνιση του είδους.
μετά απο αυτή τη μίξη... θα επιστρέψουν οι δεινόσαυροι στον πλανήτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

σημερα του εκανα την πρωτη του εκδρομη.αλλα δυστηχως ητανε πολυ σκληρη για αυτη την μετατροπη.δεν εχω πολλες φωτογραφιες γιατι δεν ειχα ψυχολογια να τραβηξω.ο γιαννης εχει αρκετες που σιγουρα θα τις ανεβασει οπως κ η αμαλια εχει βιντεακια πολλα!!το μονο πορισμα που εβγαλα κ με εκανε να παρω αποφασεις ειναι το εξης.

1)κοβω το 4χ4 κ περνω ελπιστριοφορο.
κ 2) σε μενα τιποτα δεν μενει ασπαστο

κ εχουμε κ λεμε.σκηστικε το σασι στις κοντρες που πιανανε για τα διαφορικα!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Image

στη συνεχεια αφου σκηστικε το σασι μετακινηθηκε ο αξονας κ κοπηκε ο κεντρικος μαζι με την ουρα απο το βοηθητικο.
Image
ξεχασα να αναφερω οτι πριν απο αυτα στραβωσα τα 2 αμορτισερ τα πισω κ παραλληλα σπασανε κ οι βασεις!!φωτογραφιες δεν εχω.αφου ταπωσαμε το βοηθητικο πισω για να μην χανει βαλβολινες το πηρα να το παω στην ασφαλτο για να ερθει η οδικη.στο δρομο ομως ακουγα διαφορους θορηβους απο το βοηθητικο.κ εκει κατι εχει σπασει μεσα.θα το δειξει η νεκροψια αυριο
Image
Image
Image

Υ.Γ. μαλακα ντριμον μην αρχισεις κ γραφεις παπαριες για ιαπωνες κ μαλακιες γιατι αμα μου το δωσεις θα σου φερω πισω ρινισματα γρεζια απο το αυτοκινητο σου!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ρε μαλακα......... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Τελος!
Δον ο Υπερτατος Καγκουρας.
Τι να λεμε τωρα, σπαμε dana300 με 35ρια ασφαλτινα στη λασπη.
Θελουμε φωτο - θελουμε βιντεο!!!
.....
.....

Υγεια, δεν πειραζει μη στεναχωριεσαι ;) Α, και ερπιστριοφορο να παρεις θα κοψεις τις
ασφαλειες και θα πεταγονται οι ερπυστριες δεξια-αριστερα....
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Γι αυτο τώρα θα πάω να πάρω μια πορσε να το παίξω αγαπητικος.γιατί δεν με αντέχει εμένα το 4χ4!!ενώ οι γυναίκες με αντεχουνε.όσο τις κακοποιεις τόσο τους αρέσει.δεν σε προδίδουν ποτε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

Γι αυτο τώρα θα πάω να πάρω μια πορσε να το παίξω αγαπητικος.γιατί δεν με αντέχει εμένα το 4χ4!!ενώ οι γυναίκες με αντεχουνε.όσο τις κακοποιεις τόσο τους αρέσει.δεν σε προδίδουν ποτε!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επαμε εισαι Υπερτατος - σε ολα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

Έφτασα κ σε αυτο το στάδιο!!το ασπαστο όπως λέμε όλοι αλλα τελικά δεν άντεξε.τόσα χρόνια όμως μια γυναίκα δεν μου είπε ποτε σταματά.δεν αντέχω άλλο γαμησι!!το μόνο που μου λένε αντέχω θέλω και άλλο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.φέρτε μου κ κεντρικούς απο φορτοτη να τους σκάσω κ αυτούς!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Με φοβούνται τα σίδερα!!ΤΕΛΟΣ!!! :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”