Evros Adventure Trophy 2011
Re: Evros Adventure Trophy 2011
Να προσθέσω ότι τα πληρώματα που είχαν κάνει και τα 8 πρώτα χλμ την πρώτη ημέρα και ξεκίνησαν χωρίς πισωγυρίσματα ήταν τα εξής
-φυτας –παραγιος
-θεολογης –τσιρινης
-γιμουσακης –(βαστεας dnf απο την προηγούμενη ...δεν ξεκίνησε )
-ραυτοπουλος-πολιτης
-μισερλης-κακρινος
-νταης – κοσμας
-κοκκινης-κοκκινης
-φυτας –παραγιος
-θεολογης –τσιρινης
-ραυτοπουλος-πολιτης
-μισερλης-κακρινος
-νταης – κοσμας
-κοκκινης-κοκκινης
Καλά τα λες ΑΡΗ. και τη έγινε με τους νεκρούς χρόνους? τους είδες εσύ? Τη ξέρεις να μαζέψεις την επόμενη, και γιατί εγώ πχ να ανοίγω το δρόμο τη στιγμή που είσαι εσει πρώτος?Και εγώ που μπαίνω στη ΡΑΒΕΝΑ να κάνω μια ώρα πχ. Και αυτός που περνά απέξω να παίρνει μόνο δυο ώρες,και πολλά άλλα. Στάθη φίλε μου δεν απειλώ κανένα αλώστε είμαστε όλοι μια παρέα. Μερική όμως δεν μπορούν να πάρα δεχτούν τα λάθη τους και εννοώ τον Κ Αποστολίδη και το κ Τσέτσο και νομίζω ότι ξέρεις τη σχέση που έχω και με τους δυο.η απόφασης που πήραν όμως για μένα ήταν λάθος αυτό εννοώ.φίλε Στάθη και την οργάνωση φυσικά!!!!!!!!!!!!! Τίποτα άλλο τους ευχαριστώ. ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠOY ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΤΟΝ ΝΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΘΟΔΏΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠOY ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΤΟΝ ΝΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΘΟΔΏΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ
Έχεις δίκιο Γιώργη για τους νεκρούς χρόνους ....
Απ ότι ξέρω η αναλυτική βαθμολογία έχει δοθεί στην ΟΜΑΕ και δεν είναι δύσκολο να την ζητήσουμε να αναρτηθεί και εδώ ...
Μετά θάνατον προφήτης θα μου πεις άλλα δεν έχω να προτείνω τίποτε καλύτερο !
Αυτό που πιθανόν δεν έχει γίνει αντιληπτό από όλους είναι ότι οι δυο ημέρες των 8 + 24 = 32 χλμ μέτρησαν σαν να ήταν μια ημέρα αγώνα με ενδιάμεσο νεκρό χρόνο .
Απ ότι ξέρω η αναλυτική βαθμολογία έχει δοθεί στην ΟΜΑΕ και δεν είναι δύσκολο να την ζητήσουμε να αναρτηθεί και εδώ ...
Μετά θάνατον προφήτης θα μου πεις άλλα δεν έχω να προτείνω τίποτε καλύτερο !
Αυτό που πιθανόν δεν έχει γίνει αντιληπτό από όλους είναι ότι οι δυο ημέρες των 8 + 24 = 32 χλμ μέτρησαν σαν να ήταν μια ημέρα αγώνα με ενδιάμεσο νεκρό χρόνο .

Έτσι μπράβο. τώρα βγαίνει κά πιω νόημα φίλε ΑΡΗ.Και πάλη μπράβο στους πρώτους αυτό δεν αλλάζει με τίποτα, φίλε καληνύχτα

Ασχετο με ολα τα προηγουμενα αλλα αφορα την συμμετοχη μας στο ΕΑΤ 2011.
ως ACTION OFF ROAD CLUB.
-- Επιβεβαιωση - ανοιγμα βατοτητας μικρων EXTREME διαδρομων απο τον Αντιπροεδρο του
ACTION Καρακολιδη Βασιλη οπου αυτο ζητηθηκε απο την Οργανωση λιγες ημερες πριν τον αγωνα.
-- Καλυψη κενης θεσης κριτη απο το μελος του ΔΣ Μουρατιδη Χαρη και Βοσβολη Θανο οταν αυτο ζητηθηκε.
-- Συμμετοχη του Ιωσηφ Παπαδοπουλο κατα κοσμον JOSE με ομαδα τους NOMADS στην EXTREME.
-- Συμμετοχη του Βλασιδη Παναγιωτη και Στοιλουδη Παναγιωτη με το PATROL του Καρακολιδη στην EXTREME για να καλυψουμε τελευταια στιγμη ακυρωση συμμετεχοντα με ομαδα φιλους απο την Τουρκια.
-- Συμμετοχη του Καραγκιαβουρη Σταυρου στην HOBBY μαζι με τον Σαλγκαμη
-- Συμμετοχη του Ηλια Ευστρατιαδη στην HOBBY μαζι με τον Αραμπατζιδη Δημητρη
Ολοι Αξιοι
Συμμετεχουμε και βοηθαμε οπου χρειαστει στον χωρο της Τετρακινησης
ως ACTION OFF ROAD CLUB.
-- Επιβεβαιωση - ανοιγμα βατοτητας μικρων EXTREME διαδρομων απο τον Αντιπροεδρο του
ACTION Καρακολιδη Βασιλη οπου αυτο ζητηθηκε απο την Οργανωση λιγες ημερες πριν τον αγωνα.
-- Καλυψη κενης θεσης κριτη απο το μελος του ΔΣ Μουρατιδη Χαρη και Βοσβολη Θανο οταν αυτο ζητηθηκε.
-- Συμμετοχη του Ιωσηφ Παπαδοπουλο κατα κοσμον JOSE με ομαδα τους NOMADS στην EXTREME.
-- Συμμετοχη του Βλασιδη Παναγιωτη και Στοιλουδη Παναγιωτη με το PATROL του Καρακολιδη στην EXTREME για να καλυψουμε τελευταια στιγμη ακυρωση συμμετεχοντα με ομαδα φιλους απο την Τουρκια.
Ολοι Αξιοι
Ολα ειναι μια Εγκεφαλικη Καραμελα
http://action4x4club.gr
http://action4x4club.gr
Ξεχασα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο με το jimny που σταματησε 100km πριν τη Θεσσαλονικη μεσα στο σκοταδι και τη βροχη και μας εδωσε ρευμα....(ειχαμε μεινει απο δυναμο)!!!!
Συγνωμη που αργησα να σε ευχαριστησω φιλε....!!!!
χαρης
θεσσαλονικη
Συγνωμη που αργησα να σε ευχαριστησω φιλε....!!!!
χαρης
θεσσαλονικη
GENERAL LEE wrote:Να προσθέσω ότι τα πληρώματα που είχαν κάνει και τα 8 πρώτα χλμ την πρώτη ημέρα και ξεκίνησαν χωρίς πισωγυρίσματα ήταν τα εξής
-φυτας –παραγιος
-θεολογης –τσιρινης
-ραυτοπουλος-πολιτης
-μισερλης-κακρινος
-νταης – κοσμας
-κοκκινης-κοκκινης
Mολις εκλεισα το τηλ με το φιλο Μιχαλη ο οποιος με παρακαλεσε αν γινεται να διορθωσω το επιθετο του διοτι ειναι λαθος...Μιλαω για το Μιχαλη Γιμουσιακακη....το γνωστο ψαρα.....

Μιχαλη αντε με το καλο το νεο μωρακι....να ναι γερο!!!!!!
Τυπογραφικό λάθος λόγο κεκτημένης ταχύτητας ...καταλαβαίνεις Μιχάλη ...είμαστε και γέροι άνθρωποι ...ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι ...quinda wrote:
Mολις εκλεισα το τηλ με το φιλο Μιχαλη ο οποιος με παρακαλεσε αν γινεται να διορθωσω το επιθετο του διοτι ειναι λαθος...Μιλαω για το Μιχαλη Γιμουσιακακη....το γνωστο ψαρα....

Απ ότι κατάλαβα έγινες πατέρας ! οπότε να σου ζήσει κι από εμένα !!!
-
thomas wrote:Ασχετο με ολα τα προηγουμενα αλλα αφορα την συμμετοχη μας στο ΕΑΤ 2011.
ως ACTION OFF ROAD CLUB.
Ολοι Αξιοι
Αυτό που μας ενώνει πραγματικά είναι η αγάπη για το off road και η εξέλιξη του σπορ στην Ελλάδα .
Προσπαθούμε να πάμε ψηλά αυτόν τον αγώνα και η καλοπροαίρετη βοήθεια όποιου διατίθεται , είναι χρυσός για εμάς !!!
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί το φετινό ΕΑΤ .