Evros Adventure Trophy 2011

mbg

Re: Evros Adventure Trophy 2011

Post by mbg »

Τωρα που περασαν λιγες μερες και ο αρχικος εκνευρισμος ολων καπως μαλακωσε θα ηθελα κι εγω με την σειρα μου να πω μερικα λογια. Τι ειναι λοιπον ενας αγωνας TROPHY? Στην πραγματικοτητα ειναι μια επιχειρηση. Μια επιχειρηση που πουλαει θεαμα και μεσω αυτου προωθει τα προιοντα των χορηγων. Οι οργανωτες ενος αγωνα ειναι τα διευθυντικα στελεχη της επιχειρησης. Καποιοι θα βιαστουν να πουν οτι οι αγωνιζομενοι ειναι οι πελατες. ΛΑΘΟΣ. Οι αγωνιζομενοι ειναι οι μετοχοι της επιχειρησης και αγοραζουν μετοχες με την χρηματικη συνδρομη τους στον αγωνα αλλα και με την προσωπικη τους εργασια που ειναι η οδηγηση κατα την διαρκεια του αγωνα. Πελατες της επιχειρησης ειναι οι θεατες. Αυτοι θα αγορασουν τα προιοντα των χορηγων η ακομη και το αυτοκινητο που κατα την γνωμη τους κρινουν ως καλυτερο απο την αγωνιστικη του παρουσια. Ευλογα ομως προκυπτει το ερωτημα τι κερδιζουν οι μετοχοι βαζοντας τα λεφτα τους. Μα τι αλλο απο την χαρα της off road οδηγησης και του συναγωνισμου. Γι αυτο αλλωστε δεν τρεχουμε ολοι? Αλλοιως θα καναμε απλες βολτες με τους φιλους μας.
Φετος λοιπον τα πραματα δεν πηγαν καλα για την επιχειρηση και οι μετοχοι δεν κερδισαν την χαρα που προσδοκουσαν. Κλαψαμε ολοι πανω απο το χυμενο γαλα αλλα η ζημια εγινε και αυτο δεν αλλαζει.Μαλωσαμε και τα διευθυντικα της στελεχη για τις λαθος επιλογες. Και μετα? Σε μια σοβαρη επιχειρηση πρεπει να κοιταζουν ολοι μπροστα και να προσπαθουν να ξεπερνουν τις ζημιες αποβλεποντας σε μελλοντικα κερδη. Αυτο λοιπον που θελω να ζητησω απο ολους τους αγωνιζομενους – μετοχους – ειναι να κανουν προτασεις. Προτασεις για να βελτιωθουν τα λαθη και να αυξησουμε τα κερδη μας.
Ισως καποιοι να θεωρησουν οτι προσπαθω να στρογγυλεψω πραγματα και καταστασεις υπερ των οργανωτων. Οι παλαιοτεροι ομως θα θυμουντε οτι ειμαι κορυφαιος στο μπινελικι και ισως και ο πρωτος διδαξας. Με τα χρονια ομως καταλαβα οτι δεν βγαζει καπου και οτι αυτο που πραγματικα χρειαζεται ειναι ιδεες για καλυτερους αγωνες.
JOSE

Post by JOSE »

πανω που ηθελα να σε κουρντισω σιχαμενε γιατι ειχες μερες να σχολιασεις μου κατεστρεψες τον ειρμο των μπινελικιων ασε που πρεπει να θελω και εντονη ψυχοθεραπεια γιατι πολλα απ αυτα που λες με βρισκουν συμφωνο με τον ενα τροπο η τον αλλο!Αει σιχτιρ πια χρεπαλε κοντευω και να σε συμπαθησω κιολας!...Αnyway στην επιχειρηση ΜΑΣ που προανεφερες μηπως θα μπορουσα απο φετος να καπαρωσω την θεση του υπευθυνου οδηγου μεταφορας εργατουπαλληλικου προσωπικου με το μινιμπας της ομαδος μας;
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Post by ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ »

Συμφωνω και επαυξανω αλλα εμαθα απο την μικρη μου εμπειρια στους αγωνες οτι τα λαθη αυτα ειναι παιδαριωδη εφοσον εχεις εμπειρια 7-8 χρονια.
Πρωσωπικα αν με βρεις στο φιλοτημο μου περνεις και το βρακι για τους φιλους μας τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ομως δεν ξερω τι γινεται, για οσους δεν γνωριζουν εφυγαν την κυριακη το πρωι για ψαρακι στην αλεξ/πολη.
Για αυτους τους μετοχους τι γινεται? ειναι καμποσοι και για να στηθει μια τετοια επιχειρηση θελει πολους μετοχους και το ξερεις πολυ καλα οτι ειναι σε φθηνουσα πορεια (λογω κρισης) φιλε ΚΩΣΤΑ :!: :!: :!: :!: :!:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

O Broudas πάει με τις ζάντες !!!
trelost

Post by trelost »

μου έκλεψαν κ τη φωτογραφία...
Φωκίων

Post by Φωκίων »

X-PATROL

Post by X-PATROL »

mbg

Post by mbg »

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ wrote:Συμφωνω και επαυξανω αλλα εμαθα απο την μικρη μου εμπειρια στους αγωνες οτι τα λαθη αυτα ειναι παιδαριωδη εφοσον εχεις εμπειρια 7-8 χρονια.
Πρωσωπικα αν με βρεις στο φιλοτημο μου περνεις και το βρακι για τους φιλους μας τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ομως δεν ξερω τι γινεται, για οσους δεν γνωριζουν εφυγαν την κυριακη το πρωι για ψαρακι στην αλεξ/πολη.
Για αυτους τους μετοχους τι γινεται? ειναι καμποσοι και για να στηθει μια τετοια επιχειρηση θελει πολους μετοχους και το ξερεις πολυ καλα οτι ειναι σε φθηνουσα πορεια (λογω κρισης) φιλε ΚΩΣΤΑ :!: :!: :!: :!: :!:
Ξερεις πολυ καλα οτι συμφωνω με τα παραπονα σου. Αλλωστε στον ιδιο αγωνα ημουν κι εγω. Αυτο που σας ζητησα ειναι να κανετε προτασεις για να βελτιωθουν οι αγωνες. Μονο με την γρινια δεν βγαζει καπου και πιστευω οτι κανεις δεν αμφισβητει το δικιο σου. Ριξε ιδεες για να ευχαριστιομαστε τους αγωνες.
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

trelost wrote:
μου έκλεψαν κ τη φωτογραφία...
Δεν πειράζει βρε !!!είναι για καλό σκοπό !
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”