Evros Adventure Trophy 2011

GENERAL LEE

Re: Evros Adventure Trophy 2011

Post by GENERAL LEE »

mbg wrote:Ξεχασες να αναφερεις οτι στην επιστροφη εφαγες και μπουγατσα Κομοτηνης απο αυτην που τρωω κι εγω και εχω φτιαξει κορμι ΑΓΑΛΜΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σαφως !!!
Και απορουσαμε με τα παδια πως διατηρεις αυτο το σωμα !!! :lol:
Κωστα ευχαριστουμε για ολα !! :D :D :D
fanis

Post by fanis »

Τελος φιλε snake κρατα την ανονημια σου γιατι σε σωζει από καμια καροτσα κλοτσες που σου χρωσταω … ;)[/quote]

μια καροτσα και απο μενα...
PAJ21

Post by PAJ21 »

Θα μου επιτρέψετε να κάνω τον δικηγόρο του διάβολου αλλά δεν μπορώ να μην πω την άποψη μου .
Από ότι άκουσα και συμφωνώ ο Φυτας και αρκετοί άλλοι είναι από τους ζημιωμένους και πράγματι τους καταλαβαίνω γιατί έχω έρθει και εγώ στην θέση τους και καταλαβαίνω απόλυτα την πικρία τους .
ΑΛΛΑ !!!!!!
Μην ξεχνάμε ότι το ποιο εύκολο πράγμα είναι να κρίνουμε και ενίοτε να κατακρίνουμε τους άλλους .
Τι έγινε ρε παιδιά δηλαδή η οργάνωση μας πέφτει λίγη !!!!!!
Και αν γυρίσουν και σας πουν πάρτε τα λεφτά σας πίσω πάρτε και την ψυχή μας και ότι άλλο μπορούμε για να σας αποζημιώσουμε αλλά !!!!!
ΞΕΧΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!!!!
γιατί δεν θέλουμε ούτε να σας ξανά αδικήσουμε ούτε να σας ξανά στενοχωρήσουμε ….
Ειλικρινά καταλαβαίνω την πικρία όσων αδικήθηκαν αλλά ρε γαμώτο με τι καρδιά και τι ευκολία ανθρώπους που προτού ένα χρόνο τους εκθειάζαμε φέτος τους θάβουμε .
Θα μπορούσα να καταλάβω την αγανάκτηση κάποιων αν ήξερα ότι τα παιδιά είναι επαγγελματίες και αμείβονται από αυτό που κάνουν , απεναντίας καταστρέφουν το αμάξι τους (αχ το έρμο το πατζερακι ) με λίγα λόγια βάζουν και από την τσέπη τους με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥ…..ΜΑΣ .
Και τι θέλουν από εμάς ένα χαμόγελο και ένα ευχαριστώ .
Ναι αλλά έκαναν λάθη !!!!
Οκ έκαναν λάθη κάποια είδαν κάποια να τους τα επισημάνουμε αλλά πάντα με τον απαραίτητο σεβασμό για τον αγώνα που κάνουνε .

Θέλετε να έχουνε πολλούς μούτσους και και και διάφορα άλλα , μήπως ξεχνάτε ότι όλα αυτά έχουν κόστος !!!!!!!.
Αυτά έχουν κόστος ποιος θα τα πληρώσει ??????????
Αν σας πουν μια που δεν υπάρχουν χορηγοί ότι η συμμετοχή θα είναι 800 ευρω το αμάξι με μίνιμουμ συμμετοχών τις 30 ομάδες θα τα πληρώσετε για να έχετε αυτά που ζητήσατε ????
Μήπως ξεχάσατε το τροφυ της Εκάλης που ούτε μαντήλι να κλάψουμε δεν έδωσαν !!!!!
Φαντάζομαι ότι αυτά που ζητάτε εσείς από τους Δημήτρηδες θα τα ήθελαν και οι ίδιοι …. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ !!!!!!!

Σας ευχαριστώ και πιστέψτε με δεν θέλω να στενοχωρήσω κανέναν γιατί ο χώρος μας έχει ανάγκη από θετική σκέψη και ενέργεια και αν έγιναν κάποια λάθη ας τα δούμε σαν ένα κακό παράδειγμα και τίποτε περισσότερο .
Ευχαριστώ και πάλι.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΛΟΣ
pc4x4n

Post by pc4x4n »

Ένα βιντεακι , του αγώνα στην μικρή κατηγορία hobby έτσι για να χαλαρώσουμε λιγάκι ….!!!
http://youtu.be/kJ7MEJ_Bxz8
Kritikos

Post by Kritikos »

snake wrote:Διαβάζω και λείπαμε
Αλλά όπως στρώνουμε κοιμόμαστε.
Δημήτρηδες ..
Κάνατε τα εύκολα δύσκολα.. Μας βάλατε στο V ενώ δεν ξέρατε τι πρόβλημα θα βγει.. διότι εάν υποθέσουμε πως γνωρίζατε το μέγεθος τις δυσκολίας τότε τα 8χρόνια που έχεις στην πλάτη σου , είναι αν όχι άχρηστα αναξιοποίητη στην καλύτερη των περιπτώσεων .
Τον αγώνα των έχασες την Πέμπτη , που δεν προέβλεψες πως κάποια ώρα ο ήλιος θα πάει για ύπνο! Τελικά δεν είναι θεατής του evrosadventuretrophy πράγμα που στο απέδειξε και την Παρασκευή με αυτοκίνητα μέσα στο ρέμα!

Δεν θέλω σε πρώτη φάση να πω πολλά!
Έχω όμως κάποια ερωτήματα . !
Είναι δυνατόν σε νεκρό χρόνο ο dista να αλλάζει λάστιχο μέσα στο V και ο τσέτσος να απολαμβάνει τον καθαρό αέρα και τον λαμπερό ήλιο …ενώ όλοι διαμαρτυρόντανε για την αλλαγή του ελαστικού?
Είναι δυνατόν να μας φωνάζει ο Τσέτσος και σαν μια καλή παρέα που βγήκαμε βόλτα στο βουνό να μας ρωτάει τι θέλουμε να κάνουμε??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ????? ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ…ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ???
Είναι δυνατόν το 50% τουλάχιστον τον αγωνιζομένων να είναι εγκλωβισμένοι και χαμένοι στο βουνό! Μαζί και Τούρκοι που δεν ξέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οι βοηθοί σου να πίνουν και να τρώει στην είσοδο του kamp??
Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά … συγνώμη δεν γνώριζα πως αυτά είναι μέρος ενός adventure trophy .
Για τα παραπάνω δεν φτάνουν συγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα …!
Τι να μας πείτε κύριοι evrosadventuretrophy…. Συγνώμη κάναμε λάθος!

Όσο για τους (νικητές) καλύτερα να τους αποκαλούσατε ……Οι τρεις ποιο τυχεροί είναι οι εξής …..
(θεολόγη δεν έχω κάτι εναντίον σου ούτε με τους υπολοίπους αλλά αυτό δεν ήταν αγώνας και δεν έπρεπε να υπάρχουν νικητές)

Sssssss….
Που αλλάξαμε λάστιχο ρε π@παρ@ σε νεκρό χρόνο. Ούτε ( χάι λιφτ )δεν είχαμε μήπως μπήκε λάσπη στα μάτια σου, φουσκώσαμε να λες φίλε μου.Και άσε της μαλακίες που λες για τους νικητές, το παλέψανε και το πήρανε αν τη να πεις μπράβο τους κάθεσαι και γράφεις μα@κι@ες άντε.............
kexagias_p

Post by kexagias_p »

snake wrote:Διαβάζω και λείπαμε
Αλλά όπως στρώνουμε κοιμόμαστε.
Δημήτρηδες ..
Κάνατε τα εύκολα δύσκολα.. Μας βάλατε στο V ενώ δεν ξέρατε τι πρόβλημα θα βγει.. διότι εάν υποθέσουμε πως γνωρίζατε το μέγεθος τις δυσκολίας τότε τα 8χρόνια που έχεις στην πλάτη σου , είναι αν όχι άχρηστα αναξιοποίητη στην καλύτερη των περιπτώσεων .
Τον αγώνα των έχασες την Πέμπτη , που δεν προέβλεψες πως κάποια ώρα ο ήλιος θα πάει για ύπνο! Τελικά δεν είναι θεατής του evrosadventuretrophy πράγμα που στο απέδειξε και την Παρασκευή με αυτοκίνητα μέσα στο ρέμα!

Δεν θέλω σε πρώτη φάση να πω πολλά!
Έχω όμως κάποια ερωτήματα . !
Είναι δυνατόν σε νεκρό χρόνο ο dista να αλλάζει λάστιχο μέσα στο V και ο τσέτσος να απολαμβάνει τον καθαρό αέρα και τον λαμπερό ήλιο …ενώ όλοι διαμαρτυρόντανε για την αλλαγή του ελαστικού?
Είναι δυνατόν να μας φωνάζει ο Τσέτσος και σαν μια καλή παρέα που βγήκαμε βόλτα στο βουνό να μας ρωτάει τι θέλουμε να κάνουμε??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ????? ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ…ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ???
Είναι δυνατόν το 50% τουλάχιστον τον αγωνιζομένων να είναι εγκλωβισμένοι και χαμένοι στο βουνό! Μαζί και Τούρκοι που δεν ξέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και οι βοηθοί σου να πίνουν και να τρώει στην είσοδο του kamp??
Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά … συγνώμη δεν γνώριζα πως αυτά είναι μέρος ενός adventure trophy .
Για τα παραπάνω δεν φτάνουν συγνώμες και κροκοδείλια δάκρυα …!
Τι να μας πείτε κύριοι evrosadventuretrophy…. Συγνώμη κάναμε λάθος!

Όσο για τους (νικητές) καλύτερα να τους αποκαλούσατε ……Οι τρεις ποιο τυχεροί είναι οι εξής …..
(θεολόγη δεν έχω κάτι εναντίον σου ούτε με τους υπολοίπους αλλά αυτό δεν ήταν αγώνας και δεν έπρεπε να υπάρχουν νικητές)

Sssssss….
παλικαρε αν και δεν ξερω ποιος εισαι , αλλα ειναι απο της λιγες φορες που θα συμφωνησω μαζι σου...........
Η ΜΕΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ,
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
savvoul

Post by savvoul »

ρε παιδιά όσοι είχατε διαφωνίες με τα αποτελέσματα την Κυριακή το πρωί είσασταν με τον Φίλιππα και είδατε ότι δεν έχει γίνει κάτι άδικο προς κάποιον, και μετά ο αγώνας συνέχισε κανονικά.
Για την ομάδα που έτρεξα έχω να πω ότι ο Φάνης και το αμαξί του απλά είναι για κούπες(όπως του είχα πει πριν ξεκινήσουμε), όσο για τον Πάνο με το παλιοlandrover και τον GEO που ήτανε και 1η τους συμμετοχή σε trophy απλά είναι σκύλοι το κορμί τους.

και snake αν μας θεωρείς τυχερούς δικαίωμα σου είναι, εμείς πήγαμε να τερματίσουμε και τερματίσαμε με όλες τις δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις σε ένα trophy.
Οποιος θέλει να βγάλει χολή ε μπορεί να μην ξανατρέξει στον evro.
kexagias_p

Post by kexagias_p »

Θεωρω ότι οι πρωτοι τεσσερις καναμε τα ιδια χιλιομετρα , δεν ειχαμε ζημιες και παλεψαμε στα ισια , ισως η σειρα εκκινησης να επιρεασε την στρατηγικη των Φυτα-Παραγιου και να τους βλεπαμε ποιο μπροστα στην καταταξη αλλα αναμφισβιτητα αξιζουν πολλα συγχαρητιρια και οντας τοσο κοντα στους χρονους της τριαδας είναι νικητες …

Αρη αν ησουν στη θεση μας πως θα σκεφτοσουν????????????? . Απο την Δευτερα με οποιον μιλαω μου λενε ολοι το ιδιο πραγμα ( εσεις ειστε τα κοροιδα του αγωνα) βλεπω αλλους να γράφουν ότι έφταιγε ο καιρός και συμφωνώ μαζί τους, ως προς την τροπή που πήρε ο αγώνας , αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος αποφάσισε να ανοιγουμε εμείς την διαδρομή του αγώνα δυο μέρρες .......... κατά την εκκίνηση της 2ης μέρας 'ηξερα ότι δεν έχουμε ελπίδες να είμαστε μες την 5αδα και μαζί με εμένα το κατάλαβαν και όλοι οσοι έχουν εμπειρία σε σχετική με τέτοιου είδους αγώνες. Παρ όλα αυτά εν γνώση μας τρέξαμε και προσπαθήσαμε για το καλυτέρο. (θυμίσου τι σου είπα στην απονομή ;) ;) ;) )
Η ΜΕΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΣΧΥΣ ΓΗΡΑΣΚΕΙ,
Η ΔΕ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΡΩΜΗ ΑΓΗΡΑΣΤΟΣ ΕΣΤΙΝ.
JIMNY XTREME

Post by JIMNY XTREME »

Αν και για πρώτη φορά συμμετείχαμε στο EVROS TROPHI στην κατηγορία HOBBY το ευχαριστήθηκα εγώ και ο συνοδηγός μου.
Ωραίες διαδρομές αν και θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερα ίχνη δρόμου και μονοπάτια.
Ευχαριστώ την άλλη ομάδα απο το Διδυμότειχο (Στέλιο - Χρήστο) και την ομάδα απο την Κομοτηνή (Μάριο - Τάσο) για την παρέα.
Ελπίζω του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί για ακόμη πιο φανταστικές διαδρομές.
Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα της EXTREME που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες καθ' ολη την διάρκεια του αγώνα.
ΓΙΩΡΓΟΣ 6942055103
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΕΒΡΟΣ
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”