georgexj wrote:κ ναι θα το πω.αυτα τα εχω κανει κ με το cherokee κ εχω μια αποψη.δεν εχει καμια σχεση το ενα αυτοκινητο με το αλλο.κ ας με κραξετε.δεν πειραζει.εκει που ζωριζομουνα με το cherokee με αυτο πηγαινα στο ρελαντι!!!κ χωρις υπερβολες ολα αυτα.μπορει αμα ειναι να με διαψευση κ ενας βαμμενος ρανγκλερας αμα λεω υπερβολες!!!
ΑΑΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΕΕΕΕ???? ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΒΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ!!!!! ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝ, ΚΛΑΙΓΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ WRANGLER ΚΑΙ JIMNY ΘΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΓΡΙΑ!!!!
ΑΛΛΑ Η ΓΡΙΑ CHEROKOU ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΗΣΕΣ!!!! ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΙΧΟ, ΤΟΙΧΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ!!!!!
Μπραβο παιδια! Φανταστικο! καλοριζικο!!! Ευχαριστω ξανα για τα φωτα σας.
Τα τσιπουρακια περιμενουν, η προβατινα γερναει! Αντε! Και επειδη μαλλον καγκουρευω και γω θα σας στειλω μερικες φωτο απο το δικο μου. Και παλι συγχαρητηρια!
fantomas wrote:
ΑΑΑ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΕΕΕΕ???? ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΒΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ!!!!! ΧΤΥΠΙΟΣΟΥΝ, ΚΛΑΙΓΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ WRANGLER ΚΑΙ JIMNY ΘΑ ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΓΡΙΑ!!!!
ΑΛΛΑ Η ΓΡΙΑ CHEROKOU ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΗΣΕΣ!!!! ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟΙΧΟ, ΤΟΙΧΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ!!!!!
fantomas wrote:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ!!!!!
εσυ τι το παιζεις.δικηγορος του διαβολου???ταπεινε ιαπωνα!!!
comanche wrote:Μπράβο ρε φίλε....κούκλα το wrangler......καλοτάξιδο...καλολάσπωτο.....
..............................Συμφωνω!!!!!! Αλλα οι......εργατες που ειναι ΔΟΝ??????? ...... Πως θα παμε....trophy????....Η.......πως θα τραβας τιποτα.......ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥΣ??????? Καλολασποτο φιλε!!!!!!
ολα θα μπουνε μανωλη.μην με βιαζεις!!!
κατσε γιατι η πηγη που ετρεχε στερεψε!!!!
Καλημέρα καγκουράκια και καλό μήνα!!!!!! Λοιπόν το περίπτερο είχα την χαρά να το δώ εχθές απο κοντά και μπορώ να πω ότι τα παιδιά έκαναν απίστευτη δουλειά και έγινε πραγματικά κουκλί!!! Τολμώ να πω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν!!!! Επί την ευκαιρία να πω ευχαριστώ στα παιδιά που μπορέσαμε να τα πούμε για λίγο από κοντά!!! Τον Γιώργο, τον Αποστόλη και τον Γιάννη!!!! Έλειπε βέβαια ο Κωστής ο οποίος με το αεράκι που είχε βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάϊτ
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
Καλημερα κι απο μενα και καλο μηνα! Ειμασταν παρεα με τον agga και οντως το θηριακι του Αντωνη τα σπαει! Καταπληκτικη δουλεια! Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια!!!!!!!
που είναι η φωτογραφίες με τους προφυλακτήρες ρε παπάρα?...πρέπει να κατέβω κάτω να τις τραβήξω εγώ?...ή περιμένεις να γυρίσει ο Αποστόλης από την Πρωτομαγιά?