Υ.Γ: Χρειαζεται επειγοντως τα καταλληλα λαστιχα

ROCKY XXX wrote:
Γιωργο αυτο που λεγαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα πω τίποτε εδώ, τον λόγο τον έχει ο Κώστας. Όταν μίλαγε αυτός εσύ έλεγες π@παριές για το παλιολεωφορείο.georgexj wrote:....κ ναι θα το πω.αυτα τα εχω κανει κ με το cherokee κ εχω μια αποψη.δεν εχει καμια σχεση το ενα αυτοκινητο με το αλλο.κ ας με κραξετε.δεν πειραζει.εκει που ζωριζομουνα με το cherokee με αυτο πηγαινα στο ρελαντι!!!κ χωρις υπερβολες ολα αυτα.μπορει αμα ειναι να με διαψευση κ ενας βαμμενος ρανγκλερας αμα λεω υπερβολες!!!
Ο Δον έχει δίκιο.Drimon wrote:Αρχικά να σου ευχηθώ καλολάσπωτο και δώρο από εμένα το πρώτο συμβόλαιο στην οδική της αρεσκείας σου!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα πω τίποτε εδώ, τον λόγο τον έχει ο Κώστας. Όταν μίλαγε αυτός εσύ έλεγες π@παριές για το παλιολεωφορείο.georgexj wrote:....κ ναι θα το πω.αυτα τα εχω κανει κ με το cherokee κ εχω μια αποψη.δεν εχει καμια σχεση το ενα αυτοκινητο με το αλλο.κ ας με κραξετε.δεν πειραζει.εκει που ζωριζομουνα με το cherokee με αυτο πηγαινα στο ρελαντι!!!κ χωρις υπερβολες ολα αυτα.μπορει αμα ειναι να με διαψευση κ ενας βαμμενος ρανγκλερας αμα λεω υπερβολες!!!
kostas654 wrote:ΤΟP SECRET. το προτζεκτ έτοιμο......αποκλειστικές φωτογραφιες
Πολυ εύκολη κατασκευή κ Πολυ φτηνή.το γύρω γύρω είναι αλουμίνιο φτιαγμένο στον τορνο κ η μπούκα είναι απο γκολφ.αλλα για να έρθει εκεί μας έφαγε την Παναγία!!ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Εγω εκσπερματωσα απο την εξατμιση κι ολας!!!Μπραβο Γιωργο!!!!!Καυλοκουκλακι το εργαλειο!!!!!!Τωρα παω να σκουπιστω γιατι λερωθηκα....