Evros Adventure Trophy 2011

teo4wd

Re: Evros Adventure Trophy 2011

Post by teo4wd »

Kritikos wrote:Φίλε Τεο κάνεις λάθος η φωτογραφίες είναι σημερινές ,το αρνί δεν είναι στο φούρνο. Είναι στη φωτιά ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΟ που λέμε και είναι ΣΗΜΕΡΟΝ. η συνάντηση έγινε μετά το καράβι. Για να φόρτωσή ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ το παραφλουτου Το μαγαζί λέγεται στου ΠΗΡΟΜΑΧΟΥ 8-) 8-) 8-) Ερχόμαστε και την βάψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε Γιώργη το κατάλαβα :!: :!: καταρχήν Πάσχα κάνατε στον Μπουρτά :!: :!: οι φωτώ δεν είναι εκεί :!: :!: άλλωστε το Πάσχα δεν ήταν ο Μπιν Λαντεν μαζί σας :!: :!: όσο για τον ξυλοφουρνο όλη η Κρήτη είναι γεμάτο (το είπα γιατί μου αρέσει στον ξυλοφουρνο)
Πάντως σας εύχομαι να είστε γεροί να περνάτε πάντα έτσι……… :D :D :D
CLUB 4X4 KAVALA

δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
Kritikos

Post by Kritikos »

Φίλε ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ το ξέρω ότι είσαι γάτα. :lol: αλλά όλο αυτό στο έγραψα για να διάβασης
το όνομα του μαγαζιού [Ο Πιρόμαχος]
Όσο για τους άθλους του Κ, Διαμαντή[ ΛΑΦΟΝΤΕΝ] τι να σου πω τον ξέρετε δεν μπορείς να τους διαβάσεις και τόσο εύκολα 8-) :lol: το καιρασάκι στην τούρτα ήταν όμως, μόλις ο χασάπης μας πήγε στα σπίτια μιας, λίγο μετά το σπίτι μου, του κάμανε ΑΛΚΟΤΕΣΤ :lol:
Πανο φίλε μου, φίλη στη ζωή στον αγώνα εχθροί.Που λέει ο λόγος :? ΚΑΛΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σε όλους και να μη φάτε :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Φίλε μου Στάθη, δεν είχα σκοπό να δείξω, η να θίξω τίποτα την πλάκα μας κάνουμε και να σαι σίγουρος ότι τα αφήνουμε στα σπίτια μας .ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗΣ :o :o
toro

Post by toro »

panos110 wrote:
ΥΓ Τωρα που ειδα τον Κοκκινη διπλα στο Διαμαντη υποψιαζομαι σχεδιο του general να μας μεθυσει για ν ανεβει στην καταταξη.ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........Διαμαντη....ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!! Πας να τιναξεις το........σχεδιο στον αερα??????? :lol: :lol: :lol: :lol:....... Ειπαμε εναν-εναν!!!!!! Οχι ολους μαζι!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ......GENERAL!!!!!!!! Aλλαγη σχεδιου ΤΩΡΑ!!!!!!! (Κρυφο αυτη τη....φορα!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
friar

Post by friar »

Kritikos wrote: και να σαι σίγουρος ότι τα αφήνουμε στα σπίτια μας .:o :o
Μην μνόγεις, έτσα το λέτε ούλοι σας τσικουδοκίνητοι. :lol: :lol: :lol:

Καλά να περάσετε και να σας δώ.....
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

toro wrote:
panos110 wrote:
ΥΓ Τωρα που ειδα τον Κοκκινη διπλα στο Διαμαντη υποψιαζομαι σχεδιο του general να μας μεθυσει για ν ανεβει στην καταταξη.ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........Διαμαντη....ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!! Πας να τιναξεις το........σχεδιο στον αερα??????? :lol: :lol: :lol: :lol:....... Ειπαμε εναν-εναν!!!!!! Οχι ολους μαζι!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ......GENERAL!!!!!!!! Aλλαγη σχεδιου ΤΩΡΑ!!!!!!! (Κρυφο αυτη τη....φορα!!!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παλιόγερα μην ανησυχείς ....
Όταν ο Graham Bell ανακάλυψε το τηλέφωνο, βρήκε δυο αναπάντητες............................... από τον GENERAL !!! ααααααααααααααχαχαχχαχαχααχχααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kritikos

Post by Kritikos »

Τώρα που το λένε ρε σι ΑΡΗ, δεν το σκέφτηκα στέλνοντας το αμάξια στον φίλο σου ΝΙΝΟ. Άλλα θέλω να πιστεύω ότι θα ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΥ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ. Άλλα αφού έγινες παπαράτσι στου ΜΙΧΑΛΗ φα ντα σου.Θα πω στο Πέτρο, να βάλει σκυλιά στην πόρτα και να κάνει χρήση την τήρηση το απορρήτου......... 8-) 8-) :lol: :lol:
ΕΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kritikos

Post by Kritikos »

toro wrote:
panos110 wrote:
Κουφάλα νεκροθάφτη. :lol: :lol: :lol: θα τα που εμείς. Εχε υπόψιν φίλε ΜΑΝΟ ότι έχουμε και το ταξίδι με το αεροπλάνο, και τα εισιτήρια τα κραταω ΕΓΩ. Α λες θέσεις δεν έχει από ότι ξέρω.Μαλακά μην καθίσετε ανάποδα στον το ΓΑΙΔΑΡΟ που στείλαμε στον κ. Ράπτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
toro

!!!!

Post by toro »

Kritikos wrote:
toro wrote:
panos110 wrote:
Κουφάλα νεκροθάφτη. :lol: :lol: :lol: θα τα που εμείς. Εχε υπόψιν φίλε ΜΑΝΟ ότι έχουμε και το ταξίδι με το αεροπλάνο, και τα εισιτήρια τα κραταω ΕΓΩ. Α λες θέσεις δεν έχει από ότι ξέρω.Μαλακά μην καθίσετε ανάποδα στον το ΓΑΙΔΑΡΟ που στείλαμε στον κ. Ράπτη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: .......Ρε Γιωργη υπαρχει αληθεια ενα......ΝΕΟ...σχεδιο, αλλα οι κουφαλες δεν το λενε ουτε σε μενα γιατι λεει εισαι φιλος μου και θα στο.....ΜΑΡΤΥΡΙΣΩ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Τα λαμογια!!!!!Οι διαπλεκομενοι!!!!!) ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!! Αν σε κερασει (εστω και....τσιγαρο ) ΜΗ το.....ΠΙΕΙΣ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kritikos

Post by Kritikos »

Ρε σι ΜΑΝΩΛΗ να τον γκρεμίσω από το αεροπλάνο, και εσει τον δικό σου ρίξε τον σε καμιά χαράδρα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε εμείς :roll: :roll: :roll:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Μάλλον έχεις ξεχάσει αγαπητέ ότι τα αυτοκίνητα σας βρίσκονται υπό την επιτήρηση μου …
Άντε μην κάνω κάνα λάθος και αντί για την Ορεστιάδα ,τα στείλω πίσω στην Κρήτη !
Να σας δω μετά τετρακάβαλο στο γάιδαρο να παίρνετε εκκίνηση !!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Koloγέρα , σου 'χω πει να μην πιάνεις συζήτηση με τους Κρητικούς ....Δεν είναι του επιπέδου σου ... αχαχαχαχαχαχαχαχαχχααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”