πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: πατεντα τσιγκος ΔΟΝ κ ROCKY XXX
Αυτες τις μαλακιες που λες ρε φιλαρακι ελπιζω να μην τις εννοεις γιατι σε βλέπω για μπολέτα μεριά!!!

Να τα μας.............georgexj wrote: ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.ΟΤΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΩ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!!!
Κόλλησε κι ο Μιχαλόπουλος γεροντική ανία από τον άλλο, το γέρο!

ΑΓΟΡΙΑ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝΕ

Η ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΛΟ.ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΙ!!!

ΤΟ ΜΕΣΑ ΕΤΟΙΜΟ

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ

Κ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 90% ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Κ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ!!!

Η ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΕΤΟΙΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΛΟ.ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΣΙ!!!

ΤΟ ΜΕΣΑ ΕΤΟΙΜΟ

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ

Κ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 90% ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Κ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ!!!
Μ Π Ε Μ Π Α Κ Ι ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
ρε μπαγάσα... πολύ κούκλα έγινε... μπράβο!!!!!! μπορεί να λέμε μαλακίες για περίπτερα και σκατά αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια και το YJ έγινε κούκλα. μπράβο ρε Γιώργη, να το χαίρεσαι ρε φίλε, πολύ το χαίρομαι που το βλέπω.
ρε μπαγάσα... πολύ κούκλα έγινε... μπράβο!!!!!! μπορεί να λέμε μαλακίες για περίπτερα και σκατά αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια και το YJ έγινε κούκλα. μπράβο ρε Γιώργη, να το χαίρεσαι ρε φίλε, πολύ το χαίρομαι που το βλέπω.
if it doesn't break, fix it until it does
Φιλαράκι πανέμοφρο είναι και το χρωματάκι τελικά είναι τρέλα.
Και τώρα λιώστο

Και τώρα λιώστο

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
εεε ναι λοιπον.αυτο που ολοι περιμεναμε.ολα πηγανε τελεια.μια μικρη ρυθμιση στα τερματα της αναρτησης μπροστα γιατι ερχομαστε οριακα κ μια εξαερωση ακομα στον συμπλεκτη κ ολα κομπλε.η αναρτηση βεβαια δεν τεντωσε τελειως γιατι δεν υπηρχαν μεγαλητερα εμποδια,αλλα οι εντυπωσεις μου πολλες.κ ναι θα το πω.αυτα τα εχω κανει κ με το cherokee κ εχω μια αποψη.δεν εχει καμια σχεση το ενα αυτοκινητο με το αλλο.κ ας με κραξετε.δεν πειραζει.εκει που ζωριζομουνα με το cherokee με αυτο πηγαινα στο ρελαντι!!!κ χωρις υπερβολες ολα αυτα.μπορει αμα ειναι να με διαψευση κ ενας βαμμενος ρανγκλερας αμα λεω υπερβολες!!!

βιντεο δεν τραβηξαμε.αλλη φορα.

βιντεο δεν τραβηξαμε.αλλη φορα.
Μπράβο ρε φίλε....κούκλα το wrangler......καλοτάξιδο...καλολάσπωτο.....
- YJ ''The Doctor''

Καλοριζικο GeorgeYJ

Ωραιο φαινεται!!! Δεν ρωταω τι λεει γιατι με αυτα που ηδη εγραψες καταλαβα

Ευχομαι να το χαρεις οσο γουσταρεις!!!!!
Αντε να ετοιμαζομαστε

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
comanche wrote:Μπράβο ρε φίλε....κούκλα το wrangler......καλοτάξιδο...καλολάσπωτο.....

ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΚΟΥΚΛΙ, ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ, ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ, ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω αύριο να το δώ και από κοντά!!!!