Εάν μέχρι το Σάββατο είμαι έτοιμος εντελώς μαζί κ με κάποια δοκιμαστικά εκτός δρόμου κ δούμε ότι όλα δουλεύουνε καλώς κάποιοι Καγκουρες ναυπλιωτικοι θα παρεβρεθουνε!!
georgexj wrote:Εάν μέχρι το Σάββατο είμαι έτοιμος εντελώς μαζί κ με κάποια δοκιμαστικά εκτός δρόμου κ δούμε ότι όλα δουλεύουνε καλώς κάποιοι Καγκουρες ναυπλιωτικοι θα παρεβρεθουνε!!
Εσείς θα πάτε πάρτυ και εγώ θα κατέβω Ναύπλιο..........
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
δεν ειναι κ σιγουρο.αν θα παμε!!!εχει γινει μια σκεψη αλλα ολα θα εξαρτηθουνε απο το αυτοκινητο!!!μπορει κ πρωτομαγιατικα να δουλευουμε πανω στο αυτοκινητο!!!
georgexj wrote:δεν ειναι κ σιγουρο.αν θα παμε!!!εχει γινει μια σκεψη αλλα ολα θα εξαρτηθουνε απο το αυτοκινητο!!!μπορει κ πρωτομαγιατικα να δουλευουμε πανω στο αυτοκινητο!!!
Τι ειπες ρε γιωργο Μηπωσ θελεισ να μαζεψουμε και λουλουδια να σου στολίσουμε τον π@υτσ@ να μας γ@μησεις κιολας
georgexj wrote:δεν ειναι κ σιγουρο.αν θα παμε!!!εχει γινει μια σκεψη αλλα ολα θα εξαρτηθουνε απο το αυτοκινητο!!!μπορει κ πρωτομαγιατικα να δουλευουμε πανω στο αυτοκινητο!!!
Τι ειπες ρε γιωργο Μηπωσ θελεισ να μαζεψουμε και λουλουδια να σου στολίσουμε τον π@υτσ@ να μας γ@μησεις κιολας
Ατακα εκκατομυριων
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving