St. Tselios wrote:Κοιταξε,απο οτι εχω δει μεχρι τωρα...μονο πετρελαιοκινητα Λεωφορεια υπαρχουν.
Ναι, ναι!

St. Tselios wrote:Κοιταξε,απο οτι εχω δει μεχρι τωρα...μονο πετρελαιοκινητα Λεωφορεια υπαρχουν.
aggas wrote:και αν βγάλεις και τελείως τις ρόδες και βάλεις τέσσερα σκί δέσεις και καμμιά δεκαριά σκυλιά μπροστά το κάνεις και έλκηθρο![]()
![]()
![]()
![]()
καλά ρε επίτιμε.XJ ''The Doctor'' wrote:St. Tselios wrote:Κοιταξε,απο οτι εχω δει μεχρι τωρα...μονο πετρελαιοκινητα Λεωφορεια υπαρχουν.
Ναι, ναι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκοπευεις στη συναντηση να μας πας ολους ''βολτα'' με το λεωφορειο σου??????antonisxj wrote: καλά ρε επίτιμε.
με εσένα θα λογαριαστώ απο κοντά. θα σε κάνω να τρίβεις τα ματάκια σου. να καταπιείς τις μύξες σου. ΛΕΛΟ Ε! ΛΕΛΟ.
XJ ''The Doctor'' wrote:Σκοπευεις στη συναντηση να μας πας ολους ''βολτα'' με το λεωφορειο σου??????antonisxj wrote: καλά ρε επίτιμε.
με εσένα θα λογαριαστώ απο κοντά. θα σε κάνω να τρίβεις τα ματάκια σου. να καταπιείς τις μύξες σου. ΛΕΛΟ Ε! ΛΕΛΟ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγουρα θα τριβουμε τα ματια μας...απο την καπνιλα σου.antonisxj wrote:...θα σε κάνω να τρίβεις τα ματάκια σου...
Προσέξτε μην καπνίσουν μόνο τα δικά σας μοτεράκια από το ζόρι που θα φάνε και μετά κλαίτεSt. Tselios wrote:Σιγουρα θα τριβουμε τα ματια μας...απο την καπνιλα σου.antonisxj wrote:...θα σε κάνω να τρίβεις τα ματάκια σου...![]()
![]()