Evros Adventure Trophy 2011

JOSE

Re: Evros Adventure Trophy 2011

Post by JOSE »

mbg wrote:
Arkoudi2 wrote:ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΖΕΣ ΤΟ BATMAN ΣΟΥ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.............ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
Κυριε αν και δεν σας γνωριζω οφειλω να σας πω οτι εισαστε ενας κακοηθεστατος κοινος συκοφαντης. Σπαει κυριε μου το ΑΘΡΑΥΣΤΟ??????? Σπαει το διαμαντι της Αμερικανικης τεχνολογιας???????????? Σπαει το κατασταλαγμα 70 χρονων γνωσης στο off road ενος εθνους 200.000.000 ανθρωπων???????? Σπαει ο τιτανικος του δασους?????????? Σπαει η σιδερενια πουτσα της αυτοκινησης??????????? Ντροπη και αισχος κυριε που βρικαται ενα ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ και το κοροιδευεται. Εχει αναγκη αυτος ο συλλεκτης πρωταθληματων του off road την δικια σας βοηθεια για να κερδισει εναν αγωνα???????? Αυτος που αναγκαστηκε να νοικιασει σπιτι με 6 δωματια και μενει στο γκαραζ γιατι εχει γεμισει απο κουπες?????????? Το μονο που θα δεχομουν απο εσας κυριε ειναι να του δειξεται πως γραφεται η λεξη ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ γιατι ουτε στο λεξικο δεν την βρισκει. Κουραγιο φιλε Μισκη. Του χρονου με καποιον αλλο για ζευγαρι μπορεις να ελπιζεις πολλα.
Φιλε Ιωσηφ δεν φταιω εγω. Μεχρι και οι αρκουδες σε πηραν χαμπαρι.
...οταν φευγει η εμπνευση της πλακας και ξεχειλιζει η ξυνη ξυνιλα της ξυνοξιδιλας!
mbg

Post by mbg »

Τι σε ξινισε αγαπη μου? Το αθραυστο το διαμαντι η ο τιτανικος. Ουτε μια καλη κουβεντα δεν μου ειπες που σε υποστηριζω. Ακαρδε γητευτη ανωριμων κορασιδων της Θεσσαλονικης.
aggelosg

Post by aggelosg »

Φιλε Ιωσηφ αστους να λενε !Μπορει να επεσα 300μετρα γκρεμο ,αλλα παλι μαζι σου θα ετρεχα!
Θα ειμαι εκει για να σε δω απο κοντα και να σε χειροκροτεισω!!!!!!!!!! :P
JOSE

Post by JOSE »

!
mbg wrote:Τι σε ξινισε αγαπη μου? Το αθραυστο το διαμαντι η ο τιτανικος. Ουτε μια καλη κουβεντα δεν μου ειπες που σε υποστηριζω. Ακαρδε γητευτη ανωριμων κορασιδων της Θεσσαλονικης.
...απλα αναρωτιόμουν αν η βλακεία του καθενός(περα απ το να ειναι αποτέλεσμα γενετικής δυσλειτουργίας)χαρακτηρίζεται οχι μονο απ αυτα που λέει αλλά κι απο ΠΟΙΟΝ εμπνέεται για να τα λέει!Κοινώς δέιξε μου το ίνδαλμα σου να σου πω ποιός εισαι!Αυτο το καταλαβε η πτωχή νοημοσυνη σου η θελεις περαιτέρω αναλυση αγαπημενε μου λελο κουκλεντελο;
mbg

Post by mbg »

Εσυ βρε τρελλλλο αγορι εισαι το ΙΝΔΑΛΜΑ μου και η εμπνευση της πενας μου. Οσο κι αν με βριζεις με μαλωνεις με μαστιγωνεις με τιμωρεις εσυ θα στοιχιωνεις τα πιο τρελα και ανωμαλα ονειρα μου. Παντως μην μου χαλιεσαι. Φετος εχει για ολους κουπιτσες. Και για μενα και για σενα.
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Post by ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ »

Καλα βρε αρκουδοκουραδα μιλας εσυ που σε καθε event μπαινει σε λειτουργια το σχεδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ :shock: για να σε απεγκλωβισει απο τις ρεματιες με τα ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ και κατοπιν η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ να σβηνει τις φωτιες που αναβει το ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ σου :o . Μιλας εσυ που η παιδικη ασκηση ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ σου εχει αφησει τραυματικα σημαδια :lol: :lol: και εξακολουθεις να τα κανεις απλως τα σημερινα τα χρονια με το ΤΑΝΚΕΡ σου. Μιλας εσυ που εχεις να τερματισεις σε αγωνα απο την εποχη των ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ :?: :?: :?: .
mbg

Post by mbg »

[quote="ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ"]Καλα βρε αρκουδοκουραδα μιλας εσυ που σε καθε event μπαινει σε λειτουργια το σχεδιο ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ :shock: για να σε απεγκλωβισει απο τις ρεματιες με τα ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ και κατοπιν η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ να σβηνει τις φωτιες που αναβει το ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ σου :o . Μιλας εσυ που η παιδικη ασκηση ΒΑΡΕΛΑΚΙΑ σου εχει αφησει τραυματικα σημαδια :lol: :lol: και εξακολουθεις να τα κανεις απλως τα σημερινα τα χρονια με το ΤΑΝΚΕΡ σου. Μιλας εσυ που εχεις να τερματισεις σε αγωνα απο την εποχη των ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ :?: :?: :?: .[/quo

Συμφωνω σε ολα. Και μια που βρεθηκαμε εστω και διαμεσου καλωδιων να σου θυμισω το δικαστηριο που θα ερθεις για μαρτυρας. Τον Ιουνιο ειναι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mbg

Post by mbg »

Σεκερ παρε να φερω?
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Αν θες να κοιμηθεις μεσα στον κρυφο σου ποθο (VOLVO) μην φερνεις :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”