και επειδή τα πρακτορεία είναι δίπλα τα βάζουμε στον ώμο(για τους άξονες λέω) και τα πεταγόμαστε στο λεπτό....antonisxj wrote:την άλλη φορά θα πάω με φόρμα εργασίας, γάντια και εργαλεία. ότι θέλω με ενοχλεί θα το μετακινώ μέχρι να πάρω αυτό που θέλω.![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη κατι τετοι εχεις στο μυαλο σου???antonisxj wrote: το μόνο που είχε το wrangler και δεν είχε ο υποπόταμος είναι οι κοντές πόρτες. τώρα όμως θα έχει και ο υποπόταμος κοντές πόρτες![]()
...
:
βρε στο καραβι κατευθειαν!!!!!!!!!comanche wrote:και επειδή τα πρακτορεία είναι δίπλα τα βάζουμε στον ώμο(για τους άξονες λέω) και τα πεταγόμαστε στο λεπτό....antonisxj wrote:την άλλη φορά θα πάω με φόρμα εργασίας, γάντια και εργαλεία. ότι θέλω με ενοχλεί θα το μετακινώ μέχρι να πάρω αυτό που θέλω.![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε εμποδιζουν τα αυτια ... ριξτα πισω και ξανακοιταantonisxj wrote:γιατι δεν βλεπω τις φωτο ρε φιλαρακι?
Μη το βλεπεις ετσι!!!Ειναι κλιεδαριες εμποριου και οχι εργοστασιακες και εχω κατασκευασει τα αντικρισματα για να κλεινουν.Εχει δουλεια!!!lker wrote:Καλα Βραζιλιανε ουτε βαλτος να ησουν...σημερα μιλαγαμε με τον κωστα απ το ναυπλιο γι αυτο το πραγμα και σκεπτοταν πως να χωσει το μηχανισμο για να κλεινει σωστα η ´πορτα´.
Και εμφανισιακα προσωπικα τις βρισκω μια χαρα!!
lker wrote:Θα σε εμποδιζουν τα αυτια ... ριξτα πισω και ξανακοιταantonisxj wrote:γιατι δεν βλεπω τις φωτο ρε φιλαρακι?![]()
![]()
![]()
![]()
οκ. τις είδα.ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:lker wrote:Θα σε εμποδιζουν τα αυτια ... ριξτα πισω και ξανακοιταantonisxj wrote:γιατι δεν βλεπω τις φωτο ρε φιλαρακι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()