Γιατί ξέρει πλέον τι τον περιμένει και αυτόνYJ ''The Doctor'' wrote:Εσυ γιαιτι γελας καγκουρα?georgexj wrote:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Γιατί ξέρει πλέον τι τον περιμένει και αυτόνYJ ''The Doctor'' wrote:Εσυ γιαιτι γελας καγκουρα?georgexj wrote:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω θα τα εβαφα το αλλουμινιο.υπαρχει ασταρι κ γι αυτο.αμα θες παντως βαλε την σουβλα κ την ρακι να βαλω εγω τις πινελιες μου!!!AGGELOSK wrote:οι λαμαρινες δεν ειναι λαμαρινες ειναι αλουμινιο γυρω γυρω κ απο κατω ολες.!!!!!!! οποτε βαψιμο οχι .για απο κατω κ γω εκει προσανατολιζομαι μαυρα . τα δοντακια μενουν ...
.
lker wrote:Γιατί ξέρει πλέον τι τον περιμένει και αυτόνYJ ''The Doctor'' wrote:Εσυ γιαιτι γελας καγκουρα?georgexj wrote:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:[
εγω να το κοπανισω στα βραχια δεν υπαρχει περιπτωση.με πονανε τα βραχια.ζημια μη επισκευασιμη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχουν κ αλλα μερη για να το σκισεις το αυτοκινητο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι αρχιζεις να ερχεσαι στα καλα σου.YJ ''The Doctor'' wrote:Εσυ γιαιτι γελας καγκουρα?georgexj wrote:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπορει να φταιει κ αυτο!!!YJ ''The Doctor'' wrote:georgexj wrote:[
εγω να το κοπανισω στα βραχια δεν υπαρχει περιπτωση.με πονανε τα βραχια.ζημια μη επισκευασιμη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαρχουν κ αλλα μερη για να το σκισεις το αυτοκινητο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω νομιζω οτι επειδη εχουμε πολυ καιρο να κανουμε καγκουροσυναντηση μαλακωσαμε
Αυτοκινητο ''κομμενο'' και ''ραμμενο'' για βραχιαgeorgexj wrote:[
γιατι αμα του κανεις κανα 2 με 3 φορες ακομα τετοιες βολτουλες θα σου πω εγω τι αυτοκινητο θα εχεις μετα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:[
εγω σημερα τελειωνω τα παντααα!!!
εκτος απο κεντρικους!!!
YJ ''The Doctor'' wrote:Αυτοκινητο ''κομμενο'' και ''ραμμενο'' για βραχιαgeorgexj wrote:[
γιατι αμα του κανεις κανα 2 με 3 φορες ακομα τετοιες βολτουλες θα σου πω εγω τι αυτοκινητο θα εχεις μετα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγγελε by the way θα πρεπει να συνηθισεις οτι στους καγκουρες γ@μ@με ολα τα ποστ![]()
![]()
![]()
![]()
sorry
YJ ''The Doctor'' wrote:Αυτοκινητο ''κομμενο'' και ''ραμμενο'' για βραχιαgeorgexj wrote:[
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αγγελε by the way θα πρεπει να συνηθισεις οτι στους καγκουρες γ@μ@με ολα τα ποστ![]()
![]()
![]()
![]()
sorry