georgexj wrote:Ότι κ να του λέτε εγώ την Αποψη μου του την είπα εχθές μετα απο τόσες ώρες που είμασταν μαζί.ο commance δεν έχει καμία σχέση με τα φάρμακα!!ο άνθρωπος είναι ρομποκοπ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ρόμποκοπ?

georgexj wrote:Ότι κ να του λέτε εγώ την Αποψη μου του την είπα εχθές μετα απο τόσες ώρες που είμασταν μαζί.ο commance δεν έχει καμία σχέση με τα φάρμακα!!ο άνθρωπος είναι ρομποκοπ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά γέλα...αφού δεν προσθέσαμε τίποτε από την στιγμή που με πάτησε ο Μανώλης ...και είναι το μόνο σημείο (και μερικά ακόμηgeorgexj wrote:Ότι κ να του λέτε εγώ την Αποψη μου του την είπα εχθές μετα απο τόσες ώρες που είμασταν μαζί.ο commance δεν έχει καμία σχέση με τα φάρμακα!!ο άνθρωπος είναι ρομποκοπ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
comanche wrote:
Αγγελε αναφέρεσαι βεβαίως στον υπερήλικα εκ Λαρίσσης ορμώμενον...εάν αντελήφθην ορθώς.......
.
.
.
.πετάγεται και μας την λέει για τακτ...ο Αγγλος....και για κακόφημα στέκια...ο Sir που συχνάζει στο..
.
.
...που στον κάμπο όταν συναντιούνται μιλάνε έτσι....
.
.
.ενώ εμείς μιλάμε κάπως έτσι..
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην το γελάς καθόλου.............να σου δείξω εγώ μια αφηρημένη τέχνη που μου έκανε η κόρη μου με το κατσαβίδι στην πόρτα του οδηγού να πέσεις κάτω!!!!ROCKY XXX wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()