CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Όσο για τον αρχί και τον γέρο μου........................έρχεται κι εσάς η σειρά σας. 

ειδες ρε φιλε το εγραψα και εδω αλλα και στην εκδρομηDrimon wrote:Έτσι μπράβο αγόρι μου. Τώρα αρχίζεις και μπαίνεις στον σωστό δρόμο.![]()
![]()

Κώστας Γκιαούρης
Για να σας πώ...........πολλά λόγια και καθόλου πειστήρια!!!!!!!
Για ρίχτε και κάτι να δούμε τι έγινε!!!!!!!!

Για ρίχτε και κάτι να δούμε τι έγινε!!!!!!!!

Άγγελε πειστήρια δεν υπάρχουν και πολλά γιατί τα καλά έγινα πίσω από τις κάμερες. Δεν ήθελα να ρεζιλέψω τα αμερικλανάκια.aggas wrote:Για να σας πώ...........πολλά λόγια και καθόλου πειστήρια!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ρίχτε και κάτι να δούμε τι έγινε!!!!!!!!![]()
![]()
![]()

Και δεν ήταν μόνο αυτό Αχιλλέα. Υπήρχαν κι άλλες προκλήσεις.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: an krinw apo to pws gelas ayto ennoeis!!!!!!!!!
Αυτή ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Μου εξιτάρεις την φαντασία φιλαράκι!!!!!!!!!!!Drimon wrote:Άγγελε πειστήρια δεν υπάρχουν και πολλά γιατί τα καλά έγινα πίσω από τις κάμερες. Δεν ήθελα να ρεζιλέψω τα αμερικλανάκια.aggas wrote:Για να σας πώ...........πολλά λόγια και καθόλου πειστήρια!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ρίχτε και κάτι να δούμε τι έγινε!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DRIMON ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:kostas654 wrote:τον προκαλεσα και τον ειπα κοτα χθες και τον εστειλα καπου σε ενα εμποδιο χωρις καν να εχει δει τι εχει απο πισω και πηγε και αεροπορια μονο και και μονο για να μου αποδειξει οτι δεν κωλονει.Ο σταθης τραβαγε τα μαλλια του γιατι σχεδον καρφωσε με την μουρη....ε και εγω του εταξα οτι θα γραψω παντου πως ειναι ο καλυτερος
an krinw apo to pws gelas ayto ennoeis!!!!!!!!!

DRIMON, YOU ARE MY HERO!!!!

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ρε παιδια μηπως να παρακαλεσουμε τον Σταυρο για καμια ιστορια
για να ξαναγραψει!!!!!
Μαλακιες για να μας πειραξει δεν θα πει αλλα οποτε του ζηταμε ιστοριουλα δεν μας την αρνητε........
εεεε εεε εε ε φανταστικε γελοτοποιε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για να ξαναγραψει!!!!!
Μαλακιες για να μας πειραξει δεν θα πει αλλα οποτε του ζηταμε ιστοριουλα δεν μας την αρνητε........
εεεε εεε εε ε φανταστικε γελοτοποιε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Εσύ είσαι μ@λάκαρος γιατί σου είπα να έρθεις το μεσημέρι στην ταβέρνα και μ' έγραψες εκεί που δεν πιάνει μελάνι.fantomas wrote: DRIMON ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DRIMON, YOU ARE MY HERO!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Και για να στην σπάσω περισσότερο, εσύ έχασες γέλιο εκεί.
Γκιαούρη αφιερωμένο εξαιρετικά σ' εσένα!
Εκεί στο 2:56 ακούγετε η φωνούλα σου στην συνέχεια του Λευτέρη, του Απόστολου και στο τέλος του κυρ-Μανώλη μας.
Υ.Γ.:Ευχαριστούμε τον φίλο heroicentaur για την ωραία δουλειά του.
Εκεί στο 2:56 ακούγετε η φωνούλα σου στην συνέχεια του Λευτέρη, του Απόστολου και στο τέλος του κυρ-Μανώλη μας.

Υ.Γ.:Ευχαριστούμε τον φίλο heroicentaur για την ωραία δουλειά του.