Μμμμμμμμμμμ.........................YJ ''The Doctor'' wrote: Ρε παιδια...ρε παιδια...καλα για ποιον με περασατε???
Αυτα ειναι θεματα που τα αντιμετωπιζω στην καθημερινοτητα μου...αναμεσα τους ειμαι ολη την ημερα![]()

Έλα δεν θέλω αηδίες!!!!!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote: Λοιπον εαν σημερα καταφερει ο εξατμισας αυτα που του ειπε ο Νταγκας, αυριο θα γινει το πρωτο του πραγματικο ΤΕΣΤ![]()
Μετα το τεστ ελπιζω να το φερω πισω οδηγωντας και χωρις να λειπουν κομματια![]()
![]()
![]()

Καλά οι θόλοι πως σας ξεφύγανε;;;; Και τα φτερά θα μείνουν έτσι;;YJ ''The Doctor'' wrote: Αγωνες τυπου 'τραιαλ' μου ειναι σχεδον αδιαφοροι...ισως σε καποιο για πλακα να παω. Αγωνες ομως Wild Terrain νομιζω οτι ειναι κατι που θα με εξιταριζε και μαλλον θα παω με την πρωτη ευκαιρια.![]()
Χθες κολληθηκαν και τα σχετικα αυτοκολλητα, ξερετε τα μικρα που ειχα και στο Cherokee...βιδωθηκαν οι πινακιδες ( περιμενω, συντομα ελπιζω, το νεο νουμερο)...τελειωσαν και ολες οι εργασιες στην αναρτηση και εμεινε ακομη να γινει κατασκευη για το φιλτρο αερα, να κολληθει μια ακομη κοντρα στους 'πυργους' των εμπρος αμορτισερ και να δουμε τι σκατα θα βαλουμε για 'θολους' διοτι το μοτερ ειναι εντελως εκτεθειμενο σε οτιδηποτε του πετανε τα bogger.....
Αν ολα πανε καλα φωτο και βιντεο μεσα στο weekendStay tuned
![]()
![]()