Δεν θα είσαι την Κυριακή εδώ;;;johny4x4 wrote:Apoliomai stravadia to kormi mou thelei xadia!!!!!!!!
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
αχιλλεα εισαι χαζος που μου εστειλες και πμ λες θα παρεξηγιομουν....το πολυ πολυ να σε εβριζα λιγο να μου ελεγες οτι ειμαι γιοτας...να λεγαμε καμια μαλακια ρε αδερφε θα μας περναγε....η αληθεια ειναι ομως οτι χτυπησες νευρο γιατι αυτη την ευθεια την πληρωσα ενα πεντακοσαρικο και ποναει....
μωρη αδερφη λοιζο τωρα θυμηθηκες να γραψεις εδω μεσα...να πας να γαμηθεις και εσυ και οι αλλες οι κουνιστες που κανεις παρεα εκει στην κυπρο....ελα εδω και θα σου πω εγω
μωρη αδερφη λοιζο τωρα θυμηθηκες να γραψεις εδω μεσα...να πας να γαμηθεις και εσυ και οι αλλες οι κουνιστες που κανεις παρεα εκει στην κυπρο....ελα εδω και θα σου πω εγω
Κώστας Γκιαούρης
God Bless America!!!kostas654 wrote:....η αληθεια ειναι ομως οτι χτυπησες νευρο γιατι αυτη την ευθεια την πληρωσα ενα πεντακοσαρικο και ποναει....

- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Αντε ρε κ νομισα σοβαρεψες!!!!kostas654 wrote:αχιλλεα εισαι χαζος που μου εστειλες και πμ λες θα παρεξηγιομουν....το πολυ πολυ να σε εβριζα λιγο να μου ελεγες οτι ειμαι γιοτας...να λεγαμε καμια μαλακια ρε αδερφε θα μας περναγε....η αληθεια ειναι ομως οτι χτυπησες νευρο γιατι αυτη την ευθεια την πληρωσα ενα πεντακοσαρικο και ποναει....
Πιστευω οτι ηταν πιο ασχημο οτι εσπασε με το καλημερα!!!!!!!
Μη πειραζετε το παιδι....... οσοι πανε Κυπρο γυρνανε καπως δειτε Περικλης!!!
να τον παρετε με το μακαλο τωρα που θα γυρισει...........
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Δεν ειμαι ελδικαριος ρε τσουμανη! Στον κυπριακο στρατο ειμαι!
Πως να γυρισω πίσω δηλαδη?
Ο περισ τι επαθε? τον βιασανε??
Καλα εκανεσ και του εστειλες πμ τσουμανη γιατι ειναι πολυ παρεξηγησιαρης ο μαλακας και θα στο κραταγε μανιατικο!!!!
εμενα ετσι μου κανει και αναγκαζομαι και εγω να του στειλω πμ!!!!!
Ντριμονη δεν προλαβαινω ρε φιλε να κατεβω. Μαλακια απο την μια εχω ξενερώσει.
Απο την αλλη φοβαμαι κιολλασ μην με ψωλιασεις και λεω δεν πειραζει καλυτερα που δεν θα έρθω.
Ειναι και εκεινοι οι καυλιάρηδες οι wranglerades (ο γερο commance και η παρέα του)
Commance παρουσιάσου!!!!!
Αναμενω να δω φωτογραφιες και βιντεο!!!
Πως να γυρισω πίσω δηλαδη?
Ο περισ τι επαθε? τον βιασανε??
Καλα εκανεσ και του εστειλες πμ τσουμανη γιατι ειναι πολυ παρεξηγησιαρης ο μαλακας και θα στο κραταγε μανιατικο!!!!

εμενα ετσι μου κανει και αναγκαζομαι και εγω να του στειλω πμ!!!!!
Ντριμονη δεν προλαβαινω ρε φιλε να κατεβω. Μαλακια απο την μια εχω ξενερώσει.
Απο την αλλη φοβαμαι κιολλασ μην με ψωλιασεις και λεω δεν πειραζει καλυτερα που δεν θα έρθω.
Ειναι και εκεινοι οι καυλιάρηδες οι wranglerades (ο γερο commance και η παρέα του)

Commance παρουσιάσου!!!!!
Αναμενω να δω φωτογραφιες και βιντεο!!!

ποιός είναι γέρος....? μη σου πω ότι είμαστε και κοντοσειρές...σχεδόν.....ο Αντώνης είναι μεγάλος και ο Γιατρός ακόμα μεγαλύτερος...κωλόγεροι σου λέω ένα πράμα...
.
.
.
.
.καλός πολίτης φιλαράκι...καλή επάνοδο...

.
.
.
.
- YJ ''The Doctor''
comanche wrote:ποιός είναι γέρος....? μη σου πω ότι είμαστε και κοντοσειρές...σχεδόν.....ο Αντώνης είναι μεγάλος και ο Γιατρός ακόμα μεγαλύτερος...κωλόγεροι σου λέω ένα πράμα...![]()
.
.
.
.
Αντε κοιταξου στον καθρεφτη και πες μας τι βλεπεις....που θα πεις εμενα κωλογερο...παλιοχουφταλο

Γιαννακη καλως να γυρισεις απο τις διακοπες....εεε...το φανταριλικι ηθελα να πω

Τωρα που εγινες αντρας αντε να γκαζωνεις το 4λιτρο σωστα!
Καλος πολιτης!
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor'' wrote:comanche wrote:ποιός είναι γέρος....? μη σου πω ότι είμαστε και κοντοσειρές...σχεδόν.....ο Αντώνης είναι μεγάλος και ο Γιατρός ακόμα μεγαλύτερος...κωλόγεροι σου λέω ένα πράμα...![]()
.
.
.
.
Αντε κοιταξου στον καθρεφτη και πες μας τι βλεπεις....που θα πεις εμενα κωλογερο...παλιοχουφταλο
Πέστα του μαθουσάλα!!!!!!!!!!!

YJ ''The Doctor'' wrote:Γιαννακη καλως να γυρισεις απο τις διακοπες....εεε...το φανταριλικι ηθελα να πω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα είπες...διακοπές έκανε το πιπίνι......

Και να προσέχει μην μπαίνει στις πλατείες απ' την ανάποδη.........YJ ''The Doctor'' wrote:Τωρα που εγινες αντρας αντε να γκαζωνεις το 4λιτρο σωστα!
Καλος πολιτης!

Τωρα που εγινα αντρας γιατρε θα βλέπεις το παλιοwrangler και δεν θα το πιστευεις. θα τριβεις τα ματια σου και θα λες τι μαλακας που ημουν και εδωσα τωσα λεφτα και δεν πηγαινα λιγο στην κυπρο φαντάρος!!!
θα πετάει όλο σαν τον νταμπο ενα πράγμα!!!!
θα βλέπει σκαλοπάτια και ανωμαλίες και θα τις αγκαλιάζει κατευθείαν!!!
το αυτοκίνητο τιραμόλας θα είναι!!!
ποιου μιχαλόπουλου και ποιου τσακ νορις μου λες μετά!!!!
Γκιαουρακο γιατι με βρίζεις μωρη λουλου?
θες να σου στειλω κανα πμ???
περνανε οι μερες............ερχομαι..............ετοιμαστειτε!!!!!

- YJ ''The Doctor''
Ολες οι πουτανες στα καβουκια τους - γρηγορα!!!johny4x4 wrote:Τωρα που εγινα αντρας γιατρε θα βλέπεις το παλιοwrangler και δεν θα το πιστευεις. θα τριβεις τα ματια σου και θα λες τι μαλακας που ημουν και εδωσα τωσα λεφτα και δεν πηγαινα λιγο στην κυπρο φαντάρος!!!
Επιστρεφει ο Zuperman!!!!!!! ( οχι ο Superman )

The Donkey tube chassis