ναι,ναι κοκκινισαν οι δισκοπλακες σου!heroicentaur wrote:Τωρα ντρεπομαι

ναι,ναι κοκκινισαν οι δισκοπλακες σου!heroicentaur wrote:Τωρα ντρεπομαι
To oρφανο μπορει να το περιθαλψω εγω, οποτε μεχρι αυριο μπορει να την γλυτωσετε....!!ZooL wrote:Ερώτηση:
Ήδη έχουμε τέσσερις ομάδες στην extreme (x3 Jeeps η κάθε μια), υπάρχει όμως κι ένα "ορφανό" Ferozaki που θα ήθελε ν' ακολουθήσει παρέα μας (heroicentaur).
Χριστόδουλε υπάρχει πρόβλημα;
μπααα... θα του κολλήσουμε κα'να αυτοκόλλητο και θα πηγαίνει αέρα!mitsos wrote:To oρφανο μπορει να το περιθαλψω εγω, οποτε μεχρι αυριο μπορει να την γλυτωσετε....!!
Αν παλι οχι, δεν θα ειναι ο Χριστοδουλος που θα εχει το προβλημα αλλα εσεις που θα τον τραβατε ρυμουλκα σε ολη την διαδρομη!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Διαφανο για να μην το γρατζουνισει????ZooL wrote:μπααα... θα του κολλήσουμε κα'να αυτοκόλλητο και θα πηγαίνει αέρα!mitsos wrote:To oρφανο μπορει να το περιθαλψω εγω, οποτε μεχρι αυριο μπορει να την γλυτωσετε....!!
Αν παλι οχι, δεν θα ειναι ο Χριστοδουλος που θα εχει το προβλημα αλλα εσεις που θα τον τραβατε ρυμουλκα σε ολη την διαδρομη!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μας πέθανες! Road book για να μπούμε εκεί μέσα θα έχει;;;pc4x4n wrote: - Χώρος συνάντησης το πρατήριο καυσίμων Γεωργοπουλου - AVIN - στην Πλατεία Ανεξαρτησίας μέσα στην Τρίπολη...
μην παρεις φορα κ τις περασεις απο μεσα κ αυτες!Drimon wrote:Μας πέθανες! Road book για να μπούμε εκεί μέσα θα έχει;;;pc4x4n wrote: - Χώρος συνάντησης το πρατήριο καυσίμων Γεωργοπουλου - AVIN - στην Πλατεία Ανεξαρτησίας μέσα στην Τρίπολη...![]()
Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις πλατείες της Τρίπολης.....
Κρατάω την φόρα για το ποτάμι.Xtreme wrote: μην παρεις φορα κ τις περασεις απο μεσα κ αυτες!