Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by antonisxj »

... doc, πέρα απο τις μαλακίες περί περίπτερων και λεωφορείων, περί γιαπωνέζικων και αμερικάνικων, περί βενζονοφάγων και μαζουτόκαυστων... το περίπτερό σου γαμάει. ακόμα και κομμάτι κομμάτι να το δώ, πάλι τέλειο είναι.
απο άξονες?
απο κινητήρα?
απο χρώμα? (ματ!!!)
απο αλουμίνιο?
απο ανάρτηση?
...
να πώ μόνο, ίσως κάποιοι το παρατήρησαν, ότι το΄περίπτερο ανέβηκε πάνω στο 44" του Ντάγκα και το σασί εξακολουθούσε να βρίσκεται σε οριζόντια θέση (ως πρός την πλάγια κλίση). δεν ξέρω αν γίνομαι αντιλιπτός αλλά το βίντεο τα λέει όλα.
τέλως πάντων, θα ήθελα να μάθω όμως το μέγιστο της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης. δεν ξέρω όμως αν η ράμπα σου φτάνει :lol: :lol: :lol:

Γιώργη καλοτάξιδο, καλόσπαστο (όπως συνηθίζουμε να λέμε εδώ και ας μας γλωσοτρώνε οι άλλοι :mrgreen: )
να το ευχαριστηθείς όσο θές και μόλις το βαρεθείς να το χαλάσεις να φτιάξεις άλλο. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...

Α! και κάτι ακόμα...

Ζ Η Λ Ε Υ Ω !!!!!! :lol: :lol: :lol:
με την καλή έννοια πάντα.

υπογραφή... "Βασιλιάάάάχχχχ"
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

εμενα δεν μου αρεσει μαλακια ειναι....καλα κανει και θελει XJ και οταν αποφασισει να πεταξει το wrangler εχω ενα μεγαλο καδο εξω απο το σπιτι μου και εγω στην γιορτη του θα του κανω δωρο ενα XJ που εχει ο μιχαλοπουλος στην αυλη του για να μην εχει να ασχολειθει μονο με βελτιωση αλλα και με επισκευη λαμαρινας :mrgreen:
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Καγκουρες ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας.......

Χθες το βραδυ σκεφτομουνα τις πρωτες εντυπωσεις που αποκομισα κανοντας το βολτα
και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε τελικα ιδιαιτερα συγκρινοντας το με το Cherokee :mrgreen:

Δεν ξερω...μαλλον το XJ τελικα εχει αλλη...αυρα!!!! Πως να το πως..ειναι πιο αμερακανια, ειναι
τετραγωνο, εχει 'χλιδα', αλλο ταμπλο, εχει πορτ μπαγκαζ...ειναι ανυπερβλητο οπως ελεγε και
ενας παλιος μας γνωριμος :lol: :lol: :lol:

Μαλλον μ@λ@κια εκανα με το ρανγλερακι.....ελπιζω να αλλαξω γνωμη με τον καιρο αν και ηδη
οπως παραπανω ανεφερα αναπολω το ΕΞ ΤΖΕΙ....

Μην απορρησετε λοιπον εαν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα δειτε καμια αγγελια για ανταλλαγη
με τσεροκι η να πωλειται.....

Θα δειξει ;)
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ?
ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ?
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:Θα δειξει ;)
ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ?
ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ?[/quote]

:lol: :lol: :lol:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:Καγκουρες ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας.......

Χθες το βραδυ σκεφτομουνα τις πρωτες εντυπωσεις που αποκομισα κανοντας το βολτα
και μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε τελικα ιδιαιτερα συγκρινοντας το με το Cherokee :mrgreen:

Δεν ξερω...μαλλον το XJ τελικα εχει αλλη...αυρα!!!! Πως να το πως..ειναι πιο αμερακανια, ειναι
τετραγωνο, εχει 'χλιδα', αλλο ταμπλο, εχει πορτ μπαγκαζ...ειναι ανυπερβλητο οπως ελεγε και
ενας παλιος μας γνωριμος :lol: :lol: :lol:

Μαλλον μ@λ@κια εκανα με το ρανγλερακι.....ελπιζω να αλλαξω γνωμη με τον καιρο αν και ηδη
οπως παραπανω ανεφερα αναπολω το ΕΞ ΤΖΕΙ....

Μην απορρησετε λοιπον εαν σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα δειτε καμια αγγελια για ανταλλαγη
με τσεροκι η να πωλειται.....

Θα δειξει ;)
Ρε άϊ φτύσ' τα καναρινί σπορτεξάκια σου.................που μας δουλεύεις κιόλας........καγκουρίδη..........εε καγκουρίδη........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
comanche

Post by comanche »

Doctor καλοτάξιδο...καλολάσπωτο....καλοφόρετο......άπαιχτο ρε φίλε...να είσαι γερός να το χαίρεσαι όπως εσύ γουστάρεις...
.
.
.
.
.μας καύλωσες πρω'ι'νιάτικα...
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Thanks ολους σας ;)

Αντε να βρισκομαστε σιγα-σιγα να χαβαλεδιασουμε λιγουλακι........

Εντος των ημερων θα μπουνε οι φωτο οι τελειωτικες ( με τα αυτοκολλητα :mrgreen: ) και κανα
δυο βιντεακια απο δοκιμες σε πραγματικο τεραιν και παπαλα το θεμα καγκουροπροτζεκτ για εμενα.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πληροφοριες χρειασθειτε και αναλυτικες ισως φωτο πειτε μου να βαλω.
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
comanche

Post by comanche »

YJ ''The Doctor'' wrote:Thanks ολους σας ;)

Εντος των ημερων θα μπουνε οι φωτο οι τελειωτικες ( με τα αυτοκολλητα :mrgreen: ) και κανα
δυο βιντεακια απο δοκιμες σε πραγματικο τεραιν και παπαλα το θεμα καγκουροπροτζεκτ για εμενα.

την πόρτα πως την έριξες τελικά?................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

comanche wrote:

την πόρτα πως την έριξες τελικά?................ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εεεε...........μαμήθηκες με αυτή την πόρτα........δεν φτάνει που σου έκανε την χάρη και έβαλε led κωλοφάναρα;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
comanche

Post by comanche »

aggas wrote:
comanche wrote:

Εεεε...........μαμήθηκες με αυτή την πόρτα........δεν φτάνει που σου έκανε την χάρη και έβαλε led κωλοφάναρα;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι ....?τελικά δεν την έριξε την κωλοπόρτα?....... :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”