Othonas wrote:γιατι ακριβως βρε Γιαννη;; επειδη δε θελει να γρατζουνισει το αυτοκινητο του ο ανθρωπας;
σημασια εχει το πως ειναι το αυτοκινητο ή η ολη φαση-παρεα που θα κανουμε;;
Μη ξεχναμε πως δεν ειναι αγωνας, αλλα εμπειρια-περιπετεια. Οσο το δυνατον λιγοτερες ζημιες τοσο καλυτερα..
Ζημια ειναι και ο σπασμενος προφυλακτηρας..ζημια ειναι και το γρατζουνισμα εφοσον προκυπτουν εξοδα!!!
Πρεπει να πουμε ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ τα αυτοκινητα τους εκει, για τη συμμετοχη τους και την παρεα τους!!
Προς Θεου ρε Οθωνα .....

(μου απαντας , λες και ξερεις κατι ......

, αληθευει οποτε ????

)
Απλα ......πριν απο 1-2 σελιδες , μου ελεγε η Δημητρα ,
Οσο για το τελευταιο που ανεφερες φυσικα κ εγω θα ελεγα σε οποιονδηποτε θελει να ερθει αλλα αν καποιος εχει φτασει να θελει να συμμετεχει σε experiance trophy, το σταδιο με τις γρατζουνιες κ το 50-50 λαστιχο θα πρεπει να το εχει ξεπερασει!!!!
οτι καποιος που ερχεται στην ΝΟΡΜΑΛ κατηγορια (ευκολη κατα τ΄αλλα !!!) ,πρεπει να εχει mud ελαστικα , εργατες , αξινες , ΟΥΚαδες κ.τ.λ !!!(ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ !!!που ??? στην νορμαλ !!!

)
Και σκεφτομουνα το γελίο του πραγματος , να δω ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ αυτοκινητο ......σαν αυτα που θα παρουν μερος στην EXTREME ...(που θυμιζω οτι η οργανωση εχει γραψει οτι θα ειναι ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ απο το Νο 1 !!!!!
-Η διαδρομή θα είναι λίγο ποιο δύσκολη από την προηγούμενη φορά , για τους αρχάριους - normal και σίγουρα πολύ ποιο συναρπαστική για τους προχωρημένους βελτιωμένους – καγκουρες - extreme
…......και δεν ξερω αν εσυ εχεις δει τι εγινε στην Νο 1 , που μια ομαδα για να περασει ενα "απλο" εμποδιο , την πηρε το σκοταδι !!!

) ....
Και αν ειδες που μπηκε η ομαδα του Εγγλεζοπουλου (ανεπισημα ..στο ποταμακι....)

....... τοτε πιστευω να καταλαβαινεις τι περιμενει την EXTREME .....
Oποτε ........
ή ο ανθρωπος δεν ξερει ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ .......(επικινδυνο γι΄αυτον και την οργανωση του "παιχνιδιου" ......

)
ή αυτοι που του περιεγραψαν που ακριβως θα το βαλει .......δεν του τα εχουν μεταφερει σωστα τα δεδομενα !!!!
Βεβαια , δικαιωμα του καθενος ειναι να κανει οτι θελει στο αυτοκινητο και στον εαυτο του ........
Αλλα .......το να δω ενα ΠΕΡΥΤΙΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΝΑΫΛΟΝ αυτοκινητο στην EXTREME !!! ....ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ .....ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ .......ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ !!!!!!
Και ειμαι σιγουρος ......οχι μονο εγω !!!!!!