fantomas wrote: Η ΓΡΙΑ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!! ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ "ΔΩΝ-TROPHY" !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

fantomas wrote: Η ΓΡΙΑ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!! ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ "ΔΩΝ-TROPHY" !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν δεν θες μποτιλιαρίσματα μην βάλεις τον Δον να ξεκινήσει πρώτος. Θυμάσαι τι έγινε στην προηγούμενη όταν επιχείρησε να περάσει πρώτος το "ρεματάκι".pc4x4n wrote: -Δεν ξεκινούμε όλοι μαζί αλλά ανά 4 λεπτά για να μην δημιουργείτε μποτιλιάρισμα στα δύσκολα περάσματα.
Drimon wrote: Μας γ@μησες! Κι εγώ, που από την πολύ προθέρμανση, κοντεύω να κάψω τον εργάτη.![]()
Τώρα τι θα του πω του εργάτη;
Δεν θα σου δώσω τα διπλά μεροκάματα που σου έταξα αν τράβαγες πάλι αμερικάνικο;;;![]()
![]()
...................................kostas654 wrote:drimon o Δον θα ειναι πλοηγος και εγω θα ειμαι ο πιλοτος του και απο οτι ξερω θα ειμαι μαζι με τoν toro στην ομαδα αρα θα κανουμε το "trophy" rally raid παλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορεί τις συγκινήσεις.toro wrote:Nikolas παιδι μου γιατι...λακισες????
Επειδή θα σας ξελασπώνει ο κυρ-Μανόλη μας, γι αυτό σας δίνω μερικές πιθανότητες να τερματίσετε. Αλλιώς θα είχαμε τα ίδια όπως και στο προηγούμενο.kostas654 wrote:drimon o Δον θα ειναι πλοηγος και εγω θα ειμαι ο πιλοτος του και απο οτι ξερω θα ειμαι μαζι με τoν toro στην ομαδα αρα θα κανουμε το "trophy" rally raid παλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Δεν μπορεί τις συγκινήσεις.toro wrote:Nikolas παιδι μου γιατι...λακισες????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toro wrote:...................................kostas654 wrote:drimon o Δον θα ειναι πλοηγος και εγω θα ειμαι ο πιλοτος του και απο οτι ξερω θα ειμαι μαζι με τoν toro στην ομαδα αρα θα κανουμε το "trophy" rally raid παλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......Ολα καλα ρε Κωστη,......αλλα με τον συνοδηγο μου τι γινεται????? Ο.........king εχει....σιωπησει !!!!!!
![]()
Ο.........Τσελιος τα ιδια!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Μηπως προσφερεται
κανεις αλλος με........ΑΝΑΛΟΓΟ βαρος....μυαλου???????!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Περιμενω γεματος.......ΑΓΩΝΙΑ!!!!!!!!
![]()
..(Nikolas παιδι μου γιατι...λακισες????)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()