Πες μου ότι θα έρθει και ο Χάρης με την ¨σαύρα" του!;lker wrote:Λοιπόν μίλησα με το φίλο με το σαμούρι και είναι μέσα ... ...Χάρης (παπουτσοθήκη vintage) ...

Θα πέσει πολύ γέλιο........

Πες μου ότι θα έρθει και ο Χάρης με την ¨σαύρα" του!;lker wrote:Λοιπόν μίλησα με το φίλο με το σαμούρι και είναι μέσα ... ...Χάρης (παπουτσοθήκη vintage) ...
ΑκριβωςDrimon wrote:Πες μου ότι θα έρθει και ο Χάρης με την ¨σαύρα" του!;lker wrote:Λοιπόν μίλησα με το φίλο με το σαμούρι και είναι μέσα ... ...Χάρης (παπουτσοθήκη vintage) ...![]()
![]()
![]()
Θα πέσει πολύ γέλιο........![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω για τον τσαμπουκα του Δον ,αν εσπασε .........Υ.Γ. Μικρά ρεματάκια σαν κι εκείνο που έσπασε του Δον τ'αμάξι μαζί με τον τσαμπουκά του θα τα αποφύγω γιατί αν τυχόν περάσει κανά normal αλλώβητο, ποιός τον παρηγορεί μετά.....![]()
![]()
Ρε συ Γιαννη φιλικα παντα, αλλα αν μιλαμε για 50-50 λαστιχο κ χωρις εργατη μαμα αμαξι τοτε δεν πας σε "experiance trophy" πας περιηγητικη βολτα......!!stakyr wrote: Δεν ξερω για τον τσαμπουκα του Δον ,αν εσπασε .........![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΛΛΑ ..... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ .......![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟΤΕ..........
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΝΟΡΜΑΛ .....ΘΑ "ΚΛΑΙΝΕ" ΜΕΤΑ !!!!!![]()
![]()
Υ.Γ στην δυσκολη εποχη μας ......σκεφτειτε και τις "ζημιες"![]()
........δεν ειναι οι "μερες μηχανικου-φαναρτζη" ευκολες !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
+ οτι πολλα νορμαλ(αν οχι ολα !!) δεν εχουν εργατη αγκαπη μου !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
+ οτι θα ερθουν πολλοι με 50-50 ελαστικα !!!![]()
![]()
![]()
Υ.Γ Ελπιζω να μην παιζω τον ρολο του "σπαστικου" ...(εξαλλου αυριο παμε να τα "σπασουμε" τα τουτουνια με καποιους κολλητους ......) .....αλλα τον ρολο του "ρεαλιστη ".......![]()
![]()
Μα γιατί;;;;4X4sc wrote: Υ.Γ. Μικρά ρεματάκια σαν κι εκείνο που έσπασε του Δον τ'αμάξι μαζί με τον τσαμπουκά του θα τα αποφύγω γιατί αν τυχόν περάσει κανά normal αλλώβητο, ποιός τον παρηγορεί μετά.....![]()
![]()
Όχι φίλε Γιάννη. Η "γριά" ήταν ρημάδι και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.stakyr wrote: ΑΛΛΑ ..... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ .......![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟΤΕ..........
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΝΟΡΜΑΛ .....ΘΑ "ΚΛΑΙΝΕ" ΜΕΤΑ !!!!!![]()
![]()
![]()
Η ΓΡΙΑ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!! ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ "ΔΩΝ-TROPHY" !!!!!Drimon wrote:4X4sc wrote:
Δεν ήταν και κάτι το τραγικό το ρεματάκι. Απλώς σωστό όχημα ήθελε.![]()
![]()
![]()
Όχι φίλε Γιάννη. Η "γριά" ήταν ρημάδι και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kostas654 wrote:....τουμπαραν με 40 χλμ εμεις πηγαιναμε απο 70 και πανω και δεν προλαβαιναμε να δουμε αν καναμε καπου μαλακια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()