Πρόσεχε μην σκίσεις τα ρούχα σου τώρα. Κράτα το για αργότερα.georgexj wrote: γαμημενε γιαννη το ειχα ξεχασει κ τωρα που το ειδα βουρκωσα!!!

Πρόσεχε μην σκίσεις τα ρούχα σου τώρα. Κράτα το για αργότερα.georgexj wrote: γαμημενε γιαννη το ειχα ξεχασει κ τωρα που το ειδα βουρκωσα!!!
Κακο αγόρι!!!!!!!Drimon wrote:Τι ειδικό χειρισμό και κουραφέξαλα μου λες ρε παπάρα;;;;georgexj wrote: 1)αυτα ειναι μικρουλια.μιλας για χνουδακι εδω.αρα σεβασμος γιατι θελουνε ειδικο χειρισμο!!
Κουνελάκια του γάλακτος είναι!!!!
Αυτά το μόνο που θέλουν είναι ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jimnyskandam wrote:Πρωτη θεση απο το τελος θες να πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fantomas wrote:Δηλωνω και εγω συμμετοχη εκπροσωποντας παναξια το Αιγιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα διεκδικησω την πρωτη θεση, με το "τρενακι του τρομου" (πρωην ΓΡΙΑ)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drimon wrote:Πρόσεχε εσύ γιατί από εκείνα τα μέρη έχει πολλές αναμνήσεις η "γριά". Εκεί ήταν το τελευταίο της σπάσιμο!fantomas wrote:Δηλωνω και εγω συμμετοχη εκπροσωποντας παναξια το Αιγιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπόρεσε να περάσει ούτε ένα ποταμάκι.![]()
![]()
![]()
Αλήθεια Δον. Το εν λόγο ποταμάκι θα ξαναμπεί στην χάραξη ή δεν μπορείς να το ξαναδείς κι αυτό;;;![]()
![]()
![]()
ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.... ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΩ ΠΟΤΕ!!!georgexj wrote:
ποτεεεε!!καινουργιε καγκουρα.το αυτοκινητο αυτο εχει μεγαλη ιστορια.κουβαλαει πολλα γαλονια.σου μιλαει ο πρωην ιδιωκτητης!!!γι αυτο λιγο σεβασμο!!αυτο το αυτοκινητο πρεπει να το χαιρετας στο αιγιο οπως χαιρετας τον διοικητη σου στο στρατο.ααα ειδικα εκει στο αιγιο εχει παρει πολλα παρασημα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαλονια απο
1)σπασιματα
2)νυχτερινα περπατηματα
3)νυχτερινα φορτωματα
4)νυχτερινα σκησιματα
5)παντα πρωτη μουρη σε νυχτερινα κεντρα κ φωτογραφισεις!!
6)το μονο αυτοκινητο που εχει φορτωθει 2 φορες με 15 γκομενες μεσα.ψαξε βρεσε φωτογραφιες!!
7)εχει γυρισει ολη την ελλαδα απο βουνο μεχρι κ θαλασσα
8)εχει ξεφτηλισει πολλα wranglerakia κ jimnakia
9)του μιλαγα κ με ακουγε αλλα μου μιλαγε κ δεν το ακουγα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10)..............
11)........................
κ αλλα πολλα!!!ακομα!!!ας πουνε κ οι υπολοιπη!!
georgexj wrote:αν βάλεις την ανάρτηση στο super μαλακό, μπορεί να ονομάσουμε την καντίνα σου σε "Βασιλική άμαξα" και να σας κάνω την τιμή να έρθω καθήμενος στα πίσω καθίσματα, τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπύρες με τσικουδιά υποβρύχιο μέχρι τελικής πτώσεως.toro wrote:[quote="antonisxj"
Δεν αμφιβαλλω για τις ικανοτητες του αυτοκηνιτου,αλλα οτι εργαλειο και να εχεις θελει χερια που ο καινουργιος ιδιοκτητης δεν ΔΙΑΘΕΤΕΙ!!!!!!!!!georgexj wrote:jimnyskandam wrote:Πρωτη θεση απο το τελος θες να πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fantomas wrote:Δηλωνω και εγω συμμετοχη εκπροσωποντας παναξια το Αιγιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποτεεεε!!καινουργιε καγκουρα.το αυτοκινητο αυτο εχει μεγαλη ιστορια.κουβαλαει πολλα γαλονια.σου μιλαει ο πρωην ιδιωκτητης!!!γι αυτο λιγο σεβασμο!!αυτο το αυτοκινητο πρεπει να το χαιρετας στο αιγιο οπως χαιρετας τον διοικητη σου στο στρατο.ααα ειδικα εκει στο αιγιο εχει παρει πολλα παρασημα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαλονια απο
1)σπασιματα
2)νυχτερινα περπατηματα
3)νυχτερινα φορτωματα
4)νυχτερινα σκησιματα
5)παντα πρωτη μουρη σε νυχτερινα κεντρα κ φωτογραφισεις!!
6)το μονο αυτοκινητο που εχει φορτωθει 2 φορες με 15 γκομενες μεσα.ψαξε βρεσε φωτογραφιες!!
7)εχει γυρισει ολη την ελλαδα απο βουνο μεχρι κ θαλασσα
8)εχει ξεφτηλισει πολλα wranglerakia κ jimnakia
9)του μιλαγα κ με ακουγε αλλα μου μιλαγε κ δεν το ακουγα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
10)..............
11)........................
κ αλλα πολλα!!!ακομα!!!ας πουνε κ οι υπολοιπη!!
lker wrote:Λοιπόν μίλησα με το φίλο με το σαμούρι και είναι μέσα ... εγώ δευτερα τριτη θα προσπαθήσω να το συμμαζέψω λίγο οπότε μέχρι στιγμής είμαστε :
Κώστας (μινιμαρκετ 1), Δον(?), Τορο (μινι μαρκετ 2), Νικόλας (λεοφωρείο), Δριμόνης (παπουτσοθήκη 1), Λευτέρης (παπουτσοθήκη 2), Χάρης (παπουτσοθήκη vintage) ...
...
Καλάσου λέει ρε Λευτέρη.........μην τα μπερδεύειςtoro wrote:lker wrote:Λοιπόν μίλησα με το φίλο με το σαμούρι και είναι μέσα ... εγώ δευτερα τριτη θα προσπαθήσω να το συμμαζέψω λίγο οπότε μέχρι στιγμής είμαστε :
Κώστας (μινιμαρκετ 1), Δον(?), Τορο (μινι μαρκετ 2), Νικόλας (λεοφωρείο), Δριμόνης (παπουτσοθήκη 1), Λευτέρης (παπουτσοθήκη 2), Χάρης (παπουτσοθήκη vintage) ...
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......"Iker".....Εχω χασει τη....μπαλα!!!!!! Τελικα τι ΕΙΜΑΙ????? (Περιπτερουχος ??? Μεγαλομπακαλης????)....για να...ξερω τελικα!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()