Καγκουρο-Project... περιπτερο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Καγκουρο-Project... περιπτερο

Post by YJ ''The Doctor'' »

να και η πρωτη του βολτιτσα
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:να και η πρωτη του βολτιτσα........
Ρε όργιο.............παίζεις με τον πόνο μας;;;; :twisted: :twisted: Είπα και εγώ ότι θα δώ ένα γκάζωμα στο δρόμο να ακουστεί η μοτερούκλα, και απογοητεύτηκα πλήρως!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Και δεν μου λές...........άδικο είχα;;;Μία φωτογραφία να κρατάς ένα κλειδί, να έχεις λίγο μαύρο στο νυχάκι βρε αδερφέ δεν μας έδειξες!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:
manos4x4 wrote: Τι πίνετε ρε.....
Υπάρχουν λιγμένα στήν αγορά :o :o :o
τσικουδια με σφακιανόπιτες
ρακομελο με καλιτσούνια
κρασί με αντικριστό
λάδι με ντάκο :mrgreen:
Δεν είναι αυτά το πρόβλημα...............οι πολλές σοκοφρέτες με την φράουλα........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
YJ ''The Doctor''

aggas wrote:[

Ρε όργιο.............παίζεις με τον πόνο μας;;;; :twisted: :twisted: Είπα και εγώ ότι θα δώ ένα γκάζωμα στο δρόμο να ακουστεί η μοτερούκλα, και απογοητεύτηκα πλήρως!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Και δεν μου λές...........άδικο είχα;;;Μία φωτογραφία να κρατάς ένα κλειδί, να έχεις λίγο μαύρο στο νυχάκι βρε αδερφέ δεν μας έδειξες!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πρωτον, εδω ειναι ΧΩΡΙΣ λαδια και βαλβολινες ΠΑΝΤΟΥ εκτος απο τον μοτερ και επισης ΔΕΝ εχει εξατμιση. ΔΕΝ θα αργησουν και τα βιντεακια με γκαζια :mrgreen:

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εγω κανω δουλειες με τα γαντια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Περα απο τη πλακα, οταν εχεις το αμαξι στον Νταγκα να το ''παιξεις τι?'' πιανοντας εργαλεια? Επισης δεν ειναι σωστο στο μαγαζι καποιου να πηγαινεις να 'δανειζεσαι' τα εργαλεια του και να τον ανακατευεις ;)
Εαν το εφτιαχνα στο γκαραζ μου με αλλους τριγυρω για ξεχαρμανιασμα θα εβλεπες πολλα :mrgreen:
The Donkey tube chassis
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:
aggas wrote:[

Πρωτον, εδω ειναι ΧΩΡΙΣ λαδια και βαλβολινες ΠΑΝΤΟΥ εκτος απο τον μοτερ και επισης ΔΕΝ εχει εξατμιση. ΔΕΝ θα αργησουν και τα βιντεακια με γκαζια :mrgreen:

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εγω κανω δουλειες με τα γαντια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Περα απο τη πλακα, οταν εχεις το αμαξι στον Νταγκα να το ''παιξεις τι?'' πιανοντας εργαλεια? Επισης δεν ειναι σωστο στο μαγαζι καποιου να πηγαινεις να 'δανειζεσαι' τα εργαλεια του και να τον ανακατευεις ;)
Εαν το εφτιαχνα στο γκαραζ μου με αλλους τριγυρω για ξεχαρμανιασμα θα εβλεπες πολλα :mrgreen:
Αν είναι έτσι...........σεβαστόν!!!!!!!! :) :) :) :)

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

YJ ''The Doctor'' wrote: Επισης δεν ειναι σωστο στο μαγαζι καποιου να πηγαινεις να 'δανειζεσαι' τα εργαλεια του και να τον ανακατευεις ;)
Μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι!!!!
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Περα απο τη πλακα, οταν εχεις το αμαξι στον Νταγκα να το ''παιξεις τι?'' πιανοντας εργαλεια? Επισης δεν ειναι σωστο στο μαγαζι καποιου να πηγαινεις να 'δανειζεσαι' τα εργαλεια του και να τον ανακατευεις ;)
σωστά.
φανταστείται ότι ακόμα και εγώ όταν έσπασα στη Λάρισσα κορωνωπήνιο, όταν ο Χρήστος ρύθμιζε το κορωνωπήνιο, εγώ έκανα πίσω. σεβασμός...
και να πώ εδώ κάτι που δεν έχω πεί... ποτέ δεν έχω μπεί σε συνεργείο και να μην έχω πληρώσει τίποτα. τότε ήταν η πρώτη μου φορά. και δεν έκανε καμιά ψιλοδουλειά, κατέβασε γκρούπ και άλλαξε κορωνωπήνιο. οι περισσότεροι καταλαβαίνουν το μέγεθος της δουλειάς. όπου σταθώ και όπου βρεθώ θα αποδίδω την ευγνωμοσύνη μου.
γιατί πολλοί "μαστόροι" μου το έχουν παίξει φίλοι και έχουν δεί τα λεφτάμου και την πελατεία που τους έχω στήλει και όταν χρειάστηκα βοήθεια με έβαλαν στην ουρά... δεν ζήτησα τζάμπα, αλλά λίγο γρήγορη βοήθεια. με κάτι τάτοια κατέληξα να μην πατάω σε συνεργεία.

άσχετα, αλλά τα είπα και ξαλάφρωσα. :mrgreen:
doctor άντε τελείωνε να βάλεις βίντεο καμιά γκαζιά να γουστάρουμε κι'εμείς οι αργοκίνητοι ρε...
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:Περα απο τη πλακα, οταν εχεις το αμαξι στον Νταγκα να το ''παιξεις τι?'' πιανοντας εργαλεια? Επισης δεν ειναι σωστο στο μαγαζι καποιου να πηγαινεις να 'δανειζεσαι' τα εργαλεια του και να τον ανακατευεις ;)
σωστά.
quote]

Καλα, εσυ εκεινη την ημερα το...μαυρισες λιγουλακι το νυχακι σου....δεν κρατηθηκες :lol: :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
antonisxj wrote:
σωστά.
quote]

Καλα, εσυ εκεινη την ημερα το...μαυρισες λιγουλακι το νυχακι σου....δεν κρατηθηκες :lol: :lol: :lol: :lol:
ε... ναι... δεν κρατήθηκα, άλλωστε ο ίδιος μου ζήτησε να δώ το ηλίθιο σωληνάκι του μπλοκέ μου. :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Καγκουρες ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

:mrgreen:
The Donkey tube chassis
Post Reply