antonisxj wrote:ταπεινέ και τιποτένιε μηδαμηνέ μου υπήκοε,jimnyskandam wrote:Νicola μηπως αυτος ο βασιλιας πληρωσε τιποτα χανιωτες να με κανουν λιαρδα το σαββατο το βραδυ;;;;;;τελικα δεν τα καταφεραν και μπηκαν αυτοι αυτογκολ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν κάνω τέτοια πράγματα. δεν έχω τέτοιου είδους κόμπλεξ να με νοιάζει αν ο διπλανός μου γίνει λιάρδα ή όχι, εμένα με νοιάζει τι πίνω εγώ και αν γίνω εγώ λιάρδα ή όχι.
και αφού δεν τα κατάφεραν οι Χανιώτες να σε κάνουν λιάρδα, μην το πάρεις πάνω σου, δεν έκανες και κανένα άθλο
CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- jimnyskandam
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
jimnyskandam wrote:antonisxj wrote:ταπεινέ και τιποτένιε μηδαμηνέ μου υπήκοε,jimnyskandam wrote:Νicola μηπως αυτος ο βασιλιας πληρωσε τιποτα χανιωτες να με κανουν λιαρδα το σαββατο το βραδυ;;;;;;τελικα δεν τα καταφεραν και μπηκαν αυτοι αυτογκολ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω δεν κάνω τέτοια πράγματα. δεν έχω τέτοιου είδους κόμπλεξ να με νοιάζει αν ο διπλανός μου γίνει λιάρδα ή όχι, εμένα με νοιάζει τι πίνω εγώ και αν γίνω εγώ λιάρδα ή όχι.
και αφού δεν τα κατάφεραν οι Χανιώτες να σε κάνουν λιάρδα, μην το πάρεις πάνω σου, δεν έκανες και κανένα άθλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά λέει και ο Βασιλιάς.
Δεν αρκεί να θέλει κάποιος να σε κάνει λιάρδα.
Πρέπει να έχεις και λίγο φιλότιμο να βοηθήσεις και συ
Στην χειρότερη έλα έτοιμος από το σπίτι
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Nicolas wrote:
Καλά λέει και ο Βασιλιάς.
Δεν αρκεί να θέλει κάποιος να σε κάνει λιάρδα.
Πρέπει να έχεις και λίγο φιλότιμο να βοηθήσεις και συ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην χειρότερη έλα έτοιμος από το σπίτι![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Πρός όσους διέλυσαν XJ!!! Αναζητώ για το χρέπι το Τσερόκι που μου 'λαχε την ντίζα για το παράθυρο του οδηγου!!!!!!!! Υπάρχει τίποτα;;;
- YJ ''The Doctor''
Πορτες - σετaggas wrote:Πρός όσους διέλυσαν XJ!!! Αναζητώ για το χρέπι το Τσερόκι που μου 'λαχε την ντίζα για το παράθυρο του οδηγου!!!!!!!! Υπάρχει τίποτα;;;
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor'' wrote: Πορτες - σετ( και οι 4
![]()
![]()
)
Ρε τον αγιογδύτη!!!
aggas wrote:Πρός όσους διέλυσαν XJ!!! Αναζητώ για το χρέπι το Τσερόκι που μου 'λαχε την ντίζα για το παράθυρο του οδηγου!!!!!!!! Υπάρχει τίποτα;;;
φιλαρακι!!!
1)να την πληρωσει το κρατος κ
2)ολοι οι παλιοι κατοχοι xj ητανε με ηλεκτρικα παραθυρα!!!
Ναι τώρα κάτι είπες! Δεν δίνουν λεφτά για σοβαρότερα θέματα. Θα δώσουν για ένα παράθυρο;;;georgexj wrote:φιλαρακι!!!aggas wrote:Πρός όσους διέλυσαν XJ!!! Αναζητώ για το χρέπι το Τσερόκι που μου 'λαχε την ντίζα για το παράθυρο του οδηγου!!!!!!!! Υπάρχει τίποτα;;;
1)να την πληρωσει το κρατος
Ρε και μας ηλεκτρικά έχει!!!!!!!!!! Αλλά κόπηκε μια κλαπαρχ...α που είναι σαν ντίζα και για να ανοιγοκλείσουμε το παράθυρο πρέπει ή να βρούμε αυτό το πράγμα για να το αντικαταστήσουμε ή να βρούμε την μανιβέλλα από αμάξι που δεν είχε ηλεκτρικά!!!! Και επειδή η υπηρεσία δεν πρόκειται να διαθέσει κοκό για να το φτιάξει προσπαθούμε από μόνοι μας να κρατάμε το αμάξι ΟΚ γιατί αν διαλύσει δεν πρόκειται να αντικατασταθεί!!! SO SIMPLE!!!!!georgexj wrote:aggas wrote:Πρός όσους διέλυσαν XJ!!! Αναζητώ για το χρέπι το Τσερόκι που μου 'λαχε την ντίζα για το παράθυρο του οδηγου!!!!!!!! Υπάρχει τίποτα;;;
φιλαρακι!!!
1)να την πληρωσει το κρατος κ
2)ολοι οι παλιοι κατοχοι xj ητανε με ηλεκτρικα παραθυρα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()