Εχω εγω..Το βραδυ ραντεβου στην καλυβα του κακου που εχει το καζανακι βαμενο στα χρωματα της γαλανολευκης..ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ wrote:Ηταν το πρωτο πετυχημενο RAUCOUS TERRAIN συμφωνα με τα λεγομενα τον πληρωματων.Ευχαριστουμε πολυ οσους παρεβρεθηκαν στην εκδηλωση και σας υποσχομαστε οτι θα το ξανα επαναλαβουμε (μαθαμε καποια πραγματα τωρα πως οργανωνονται τετοιου ειδους βολτες![]()
) πρωτα ο θεος. Παρακαλουμε οσους εχουν φοτογραφικο υλικο να επικοινωνησουν μαζι μας
4Χ4LOXA SOUFLI 1η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ RAUCOUS (ΑΓΡΙΟ-ΤΡΑΧΥ)TERRAIN
Re: 4Χ4LOXA SOUFLI 1η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ RAUCOUS (ΑΓΡΙΟ-ΤΡΑΧΥ)TERRAI
Τι να πει κανεις. Η συναντηση τα ειχε ολα. EXTREME OFF ROAD βολτα ,πειραγματα, γελιο. χαβαλε,
καλο φαγητο, σπασιματα σε απιθανα και δυσκολα σημεια,RECOVERY μεσα απο απροσιτα ρεματα.
Κουραστηκαμε, αλλα πολυ ευχαριστα ανεβοκατεβαινωντας πλαγιες με τα ποδια και με το αυτοκινητο.
Και ολα αυτα στα αποδεδειγμενα υπεροχα μερη για 4χ4 του Εβρου.
Τελικα τα εχουμε ολα, οτι χρειαζεται απο διαδρομες για 4χ4. Απο EXTREME διαδρομες εως απλες οικοτουριστικες και ασφαλεις με ενδιαφερον διαδρομες.
Και ολα αυτα κατω απο την ατελειωτη προσφορα των παιδιων της ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΣΟΥΦΛΙΟΥ τους οποιους και ευχαριστουμε ιδιαιτερα.
Εμεις με την σειρα μας (action 4x4 club) επηφυλασομαστε για την επομενη συναντηση αυτου του τυπου να την οργανωσουμε στην περιοχη του Εβρου για το Φθινοπωρο.
καλο φαγητο, σπασιματα σε απιθανα και δυσκολα σημεια,RECOVERY μεσα απο απροσιτα ρεματα.
Κουραστηκαμε, αλλα πολυ ευχαριστα ανεβοκατεβαινωντας πλαγιες με τα ποδια και με το αυτοκινητο.
Και ολα αυτα στα αποδεδειγμενα υπεροχα μερη για 4χ4 του Εβρου.
Τελικα τα εχουμε ολα, οτι χρειαζεται απο διαδρομες για 4χ4. Απο EXTREME διαδρομες εως απλες οικοτουριστικες και ασφαλεις με ενδιαφερον διαδρομες.
Και ολα αυτα κατω απο την ατελειωτη προσφορα των παιδιων της ΛΕΣΧΗΣ 4Χ4 ΣΟΥΦΛΙΟΥ τους οποιους και ευχαριστουμε ιδιαιτερα.
Εμεις με την σειρα μας (action 4x4 club) επηφυλασομαστε για την επομενη συναντηση αυτου του τυπου να την οργανωσουμε στην περιοχη του Εβρου για το Φθινοπωρο.
Ολα ειναι μια Εγκεφαλικη Καραμελα
http://action4x4club.gr
http://action4x4club.gr
Συγχαρητήρια στη Λέσχη 4χ4 Σουφλίου συγχαρητήρια καταρχήν στον Γιάννη και Μάριο και σε όλα τα παιδιά της λέσχης που οργάνωσαν αυτή τη βόλτα …….
Δεν θα αναφέρω και εγώ αυτά τα ωραία που ανέφεραν οι προλαλήσαντες ……θα αναφέρω όμως το γέλιο τη διάθεση και όλο το καλόβουλο και καλοπροαίρετο κλίμα που επικρατούσε όλες τις μέρες της βόλτας ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά του Σουφλίου και μετά από εμάς ……..πάντα έτσι …….το χάρηκα ειλικρινά
Σας ευχαριστούμε όλους περάσαμε υπέροχα

Δεν θα αναφέρω και εγώ αυτά τα ωραία που ανέφεραν οι προλαλήσαντες ……θα αναφέρω όμως το γέλιο τη διάθεση και όλο το καλόβουλο και καλοπροαίρετο κλίμα που επικρατούσε όλες τις μέρες της βόλτας ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά του Σουφλίου και μετά από εμάς ……..πάντα έτσι …….το χάρηκα ειλικρινά
Σας ευχαριστούμε όλους περάσαμε υπέροχα

CLUB 4X4 KAVALA
δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
δεν χρειαζόμαστε δρόμους τούς ανοίγουμε.............
-
Ξεχασαμε να ευχαριστησουμε τους χορηγους των αναμνηστικων που δωσαμε στα πληρωματα.
1. ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΥΡΟΣ (ΜΕΤΑΛΙΑ)
2. ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΤΑΞΩΤΑ)
3. ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΤΑΞΩΤΑ)
4. ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΜΕΡΟΠΗ (ΜΕΤΑΞΩΤΑ)
5. ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΣΙΠΟΥΡΟ)
6. ΠΕΧΛΕΒΑΝΗ ΧΡΥΣΗ (ΚΡΑΣΙ)
1. ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΥΡΟΣ (ΜΕΤΑΛΙΑ)
2. ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΕΤΑΞΩΤΑ)
3. ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΜΕΤΑΞΩΤΑ)
4. ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΜΕΡΟΠΗ (ΜΕΤΑΞΩΤΑ)
5. ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΤΣΙΠΟΥΡΟ)
6. ΠΕΧΛΕΒΑΝΗ ΧΡΥΣΗ (ΚΡΑΣΙ)
ΚΑΝΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ(ΣΑΡΑΓΛΙ-ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ- ΣΕΚΕΡ ΠΑΡΕ)
Μπα που να φατε τα λυσσακα σας ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΟΟΛΟΥ δεν ζηλεψαμε που βρεθηκατε για τρεις μερες καμμια σαρανταρια μαντραχαλοι με τις τζιπαρες σας στα βουνα και στα ρουμανια ανεβοκατεβηκατε σε γκρεμια βουτηξατε σε λασποβουνια ψησατε σουβλακαρους πειραξατε ο ενας τον αλλον κανατε γαμω τους χαβαλεδες με ολους τους χλεμπουρες απο διπλα να φωναζουν:...οχι ετσι ρε αλλιως το τιμονι σου ρεεε...κουμπωσε μπροστα κουμπωσεεε...παρε φορα κολα μια δευτερα και δωστοοο... εχεις κοψει ημιαξονιο γιαυτο δεν ανεβαινεις...κρατα απο δω να μην σηκωσει ροδα...εδω τον εργατη ρε σ αυτο το ...κυκλαμινο που εχει γερες ριζες και βασταει...Γιατι δηλαδη εμεις που μειναμε στο τσαρδι μας και ηρθε και αιφνιδιαστικη επισκεψη η πεθερα μου με δυο συνυφαδες της για ΠΣΚ και σβαρνιομασταν απο καναπε σε καναπε βλεποντας υπεραισιοδοξες ειδησεις με επερχομενους πυρηνικους ολεθρους με τσουναμοπνιγμενα γιαπωνεζικα χωρια με ραδιενεργα σπανακοβλασταρα και μεταλλαγμενα φαλαινομπαρμπουνα και ημιβλαμμενους μουτζαχεντινους Λιβυους δικτατορες που μπομπαρδιζουν αμαχους και γυναικοπαιδα πριν τους την πεσουν οι αλλοι βλαμμενοι που κατασκευαζουν CHEROKIA(ΑΑΑΛΗΛΟΥΙΑ!για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη!)ασχημα περασαμε ε; Χωρια που δοθηκε και η ευκαιρια στο γαμοσκυλο μου(παντα μεσα στα πλαισια του προγραμματος: "Αγαπω το αφεντικουλη μου και κανω οτι μπορω για να το εντυπωσιασω")να με κυνηγαει στους καναπεδες που λαγοκοιμωμουν και να μου λειωνει την μαπα και τις μασχαλοτριχες στο γλυψιμο!Αντε μην τα παρω στην κρανα τωρα με τις ηλιθιες εκδηλωσεις σας που ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΟΟΛΟΥ δεν μας εντυπωσιαζουν που διοργανωνεται μες την μποχα του καθαρου βουνισιου αερα που βρωμοκοπαει το σχινο και το φρεσκοβρεγμενο χωμα στα πολυ επικινδυνα γκρεμια που πατε και σκαρφαλωνεται τωρα που αρχισε να ψιλοσκαει μυτη κι η κολοανοιξη ΓΟΜΑΡΙΑ Ε ΓΟΜΑΡΙΑ και δωσω τα τηλεφωνα και τις διευθυνσεις ολων των συμμετεχοντων και κυριως των διοργανωτων στην πεθερουλα μου(και στις δυο συνυφαδες της!) και σας ερθει καμμια επισκεψουλα να σας ψιθυρισει δυο φωνηεντα στα ουλα για να μαθετε να μην κολαζετε και παρασυρετε τις αθωες ψυχουλες μας σε οργιωδεις εκδηλωσεις τετοιου τυπου ΠΑΛΙΟΕΚΦΥΛΑΝΤΖΕΣ ΟΥΣΤ ΑΠΕΔΩ (καλα που ειχα την μπιλιτσα του κεντρικου μου σπασμενη και δεν μπορουσα να κουνησω τ αμαξι αλλιως θα μου χε σπασει η ακατανομαστη τις αλλες μπιλλιες αν ειχα ενδωσει στον πειρασμο αυτων των ελεεινων απ το Σουφλι)κλεινω και πιστευω η πεθερα μου να μην φαει καμμια φλασια και μπει στο διαδικτυο αυτες τις μερες κι εχουμε κι αλλους βομβαρδισμους εεε ΜΗΤΕΡΑ;
Εγω τις δικες μου δεν προλαβα να τις ανεβασω ακομα λογω κοληματος με το pc.Συντομα ανεβαινουν!
-
1.Συγνωμη κυριε ΚΑΝΙΜΑ
σας ξεχασα διοτι μαζι τα φαγαμε
2. ΖΟΖΕ επρεπε να φερεις και την παθερα σου με τις συμπεθερες μαζι θα τις βαζαμε συνοδηγους στα τζιπακια που ηταν solo

2. ΖΟΖΕ επρεπε να φερεις και την παθερα σου με τις συμπεθερες μαζι θα τις βαζαμε συνοδηγους στα τζιπακια που ηταν solo

Uploaded with ImageShack.us